Σεμινάρια
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 'Κρητικής Δημιουργικής Κουζίνας'
Από την Gastronomy Essentials Ltd σε Συνεργασία με το Εστιατόριο «ΑΥΛΗ»
Σεμινάρια - Ελλάδα
Η Gastronomy Essentials Ltd. σε συνεργασία με το εστιατόριο "ΑΥΛΗ" στο Ρέθυμνο της Κρήτης,
παρουσιάζουν ένα μοναδικό 3 ήμερο Σεμινάριο "Υψηλής Γαστρονομίας" με τον
Executive Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "Κρητικής Δημιουργικής Κουζίνας".
Δευτέρα 2, Τρίτη 3, Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013.
Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες Μάγειρες, Chef, ιδιοκτήτες εστιατορίων και Στελέχη Ξενοδοχείων.
Λίγα λόγια για τον Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη.
Ύστερα από 16 χρόνια στο Μαϊάμι και έχοντας εργαστεί σε ορισμένα από τα κορυφαία εστιατόρια στο κόσμο,
όπως Plaza Athenee (Alain Ducasse), Noma (Rene Redzepi), "Quique Dacosta" το ομώνυμο εστιατόριο του
Ισπανού Chef κτλ. o Chef Γιώργος Στυλιανουδάκης θα παρουσιάσει "Κρητική Δημιουργική Κουζίνα"
με μοντέρνες τεχνικές, που χρησιμοποιούνται από τα καλύτερα εστιατόρια παγκοσμίως σήμερα.
Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Διάρκεια Σεμιναρίου: 3 ημέρες – 6 ώρες ημερησίως – Σύνολο: 18 ώρες εκπαίδευσης
- Ώρες Σεμιναρίου: 9.00 – 15.00
- Τόπος διεξαγωγής: Εστιατόριο "ΑΥΛΗ" - Ρέθυμνο Κρήτης – Ξανθουλίδου 22 (Παλιά πόλη)
- Τύπος Σεμιναρίου: Hands on practice με γευστική δοκιμή
- Κόστος Σεμιναρίου: €250
- Αριθμός συμμετέχοντων: 16 άτομα max.
Για να δείτε το Μενού που θα παρουσιαστεί στο 3ήμερο πρόγραμμα πατήστε εδώ.
Για κρατήσεις θέσεων ή περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη:
Τηλ.: 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials @ mail.com
Χρυσοί Χορηγοί
4F A.E. - Γενική Εμπορική Τροφίμων
EGEM - Hotel & Restaurant Equipment
Χορηγός Εξοπλισμού
XENEX
Διοργανωτές
Στυλιανουδάκης Γιώργος - (Διαβάστε την Παρουσίαση του Έλληνα Chef στο Cucina.gr )
Video