Σεμινάρια

Τεχνικές SousVide (Θερμοκρασίες & Χρόνοι Ψησίματος)

3ήμερο Σεμινάριο, 1-3 Απριλ. για Επαγγελματίες με τον Γιώργο Στυλιανουδάκη

Σεμινάρια - Ελλάδα


Τεχνικές SousVide (Θερμοκρασίες & Χρόνοι Ψησίματος)

GASTRONOMY ESSENTIALS TRAINING
Inspire your Passion

Η Gastronomy Essentials Ltd. ύστερα από απαίτησή σας, επαναλαμβάνει το 3 ήμερο Σεμινάριο "Υψηλής Γαστρονομίας", με τον Executive Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη με θέμα:

"ΤΕΧΝΙΚΕΣ SOUS-VIDE (Θερμοκρασίες & Χρόνοι Ψησίματος)"

1-3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Το Πρόγραμμα των 3 ημερών θα έχει ως εξής:

1η Ημέρα
ΤΕΧΝΙΚΕΣ SOUS-VIDE (Θερμοκρασίες και Χρόνοι Ψησίματος) σε ΚΡΕΑΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙ-ΑΡΝΙ-ΧΟΙΡΙΝΟ-ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ-ΚΥΝΗΓΙΑ

2η Ημέρα
ΤΕΧΝΙΚΕΣ SOUS-VIDE (Θερμοκρασίες και Χρόνοι Ψησίματος) σε ΨΑΡΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

3η Ημέρα
ΤΕΧΝΙΚΕΣ SOUS-VIDE (Θερμοκρασίες και Χρόνοι Ψησίματος) σε ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ, ΖΩΜΟΙ ΣΕ ΟΣΜΩΣΗ, INFUSION

Λίγα λόγια για τον Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη.

Ύστερα από 16 χρόνια στο Μαϊάμι και έχοντας εργαστεί σε ορισμένα από τα κορυφαία εστιατόρια στο κόσμο, όπως Plaza Athenee (Alain Ducasse), Noma (Rene Redzepi), "Quique Dacosta" το ομώνυμο εστιατόριο του Ισπανού Chef κτλ. o Chef Γιώργος Στυλιανουδάκης θα παρουσιάσει:

"ΤΕΧΝΙΚΕΣ SOUS-VIDE (Θερμοκρασίες και Χρόνοι Ψησίματος)"

Διάρκεια Σεμιναρίου: 3 ημέρες - 6 ώρες ημερησίως - Σύνολο: 18 ώρες εκπαίδευσης
Ώρες Σεμιναρίου: 9.00 – 15.00
Τόπος διεξαγωγής: Εγκαταστάσεις UNILEVER - Λεωφ. Κύμης & Σενέκα - Κηφισιά
Τύπος Σεμιναρίου: Demonstration με γευστική δοκιμή
Κόστος Σεμιναρίου: €350

Τεχνικές SousVide (Θερμοκρασίες & Χρόνοι Ψησίματος)


Συμμετοχή

Κόστος Συμμετοχής: 350€

Αίτηση Εγγραφής
Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσετε την σχετική αίτηση ("REGISTRATION FORM") και να την στείλετε με e-mail στο gastronomy_essentials@mail.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6972444820



Χρυσοί Χορηγοί



4F A.E. - Γενική Εμπορική Τροφίμων Hotel & Restaurant Equipment
  4F A.E. - Γενική Εμπορική Τροφίμων EGEM - Hotel & Restaurant Equipment  


Food Concepts Thermomix
  Food Concepts Thermomix  


Unilever

Unilever Food Solutions


Χορηγός Εξοπλισμού


Xenex Logo

XENEX


Χορηγός Ηλεκτρολογικού Τύπου


Gourmed Logo

Gourmed - Taste the Med


Διοργανωτές


Στυλιανουδάκης Γιώργος

Στυλιανουδάκης Γιώργος -
(Διαβάστε την Παρουσίαση του Έλληνα Chef στο Cucina.gr )


Gastronomy Essentials Logo