Σεμινάρια
Τεχνικές SousVide (Θερμοκρασίες & Χρόνοι Ψησίματος)
3ήμερο Σεμινάριο, 1-3 Απριλ. για Επαγγελματίες με τον Γιώργο Στυλιανουδάκη
Σεμινάρια - Ελλάδα
GASTRONOMY ESSENTIALS TRAINING
Inspire your Passion
Η Gastronomy Essentials Ltd. ύστερα από απαίτησή σας,
επαναλαμβάνει το 3 ήμερο Σεμινάριο
"Υψηλής Γαστρονομίας", με τον Executive Chef Γιώργο
Στυλιανουδάκη με θέμα:
"ΤΕΧΝΙΚΕΣ SOUS-VIDE (Θερμοκρασίες & Χρόνοι Ψησίματος)"
1-3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014
Το Πρόγραμμα των 3 ημερών θα έχει ως εξής:
1η Ημέρα
ΤΕΧΝΙΚΕΣ SOUS-VIDE (Θερμοκρασίες και Χρόνοι Ψησίματος) σε ΚΡΕΑΤΑ
ΜΟΣΧΑΡΙ-ΑΡΝΙ-ΧΟΙΡΙΝΟ-ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ-ΚΥΝΗΓΙΑ
2η Ημέρα
ΤΕΧΝΙΚΕΣ SOUS-VIDE (Θερμοκρασίες και Χρόνοι Ψησίματος) σε ΨΑΡΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
3η Ημέρα
ΤΕΧΝΙΚΕΣ SOUS-VIDE (Θερμοκρασίες και Χρόνοι Ψησίματος) σε ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ,
ΖΩΜΟΙ ΣΕ ΟΣΜΩΣΗ, INFUSION
Λίγα λόγια για τον Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη.
Ύστερα από 16 χρόνια στο Μαϊάμι και έχοντας εργαστεί σε ορισμένα από τα κορυφαία εστιατόρια στο κόσμο,
όπως Plaza Athenee (Alain Ducasse), Noma (Rene Redzepi), "Quique Dacosta" το ομώνυμο εστιατόριο
του Ισπανού Chef κτλ. o Chef Γιώργος Στυλιανουδάκης θα παρουσιάσει:
"ΤΕΧΝΙΚΕΣ SOUS-VIDE (Θερμοκρασίες και Χρόνοι Ψησίματος)"
Διάρκεια Σεμιναρίου: 3 ημέρες - 6 ώρες ημερησίως - Σύνολο: 18 ώρες εκπαίδευσης
Ώρες Σεμιναρίου: 9.00 – 15.00
Τόπος διεξαγωγής: Εγκαταστάσεις UNILEVER - Λεωφ. Κύμης & Σενέκα - Κηφισιά
Τύπος Σεμιναρίου: Demonstration με γευστική δοκιμή
Κόστος Σεμιναρίου: €350
Συμμετοχή
Κόστος Συμμετοχής: 350€
Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσετε την σχετική
αίτηση ("REGISTRATION FORM") και να την στείλετε με e-mail στο gastronomy_essentials@mail.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6972444820
Χρυσοί Χορηγοί
4F A.E. - Γενική Εμπορική Τροφίμων | EGEM - Hotel & Restaurant Equipment |
Food Concepts | Thermomix |
Unilever Food Solutions
Χορηγός Εξοπλισμού
XENEX
Χορηγός Ηλεκτρολογικού Τύπου
Gourmed - Taste the Med
Διοργανωτές
Στυλιανουδάκης Γιώργος - (Διαβάστε την Παρουσίαση του Έλληνα Chef στο Cucina.gr ) |