Σεμινάρια
BEST OF ALAIN DUCASSE INTERNATIONAL
9-11 Απριλίου 2014 Θεσσαλονικη - MAKEDONIA PALACE
Σεμινάρια - Ελλάδα
Δύο Chef από την "Ducasse Education" θα επισκεφτούν την Ελλάδα και θα παρουσιάσουν
το Πρόγραμμα "BEST OF ALAIN DUCASSE INTERNATIONAL" το οποίο θα περιλαμβάνει τα καλύτερα
πιάτα από όλα τα εστιατόρια του Γάλλου Chef Alain Ducasse,
από όλο το κόσμο: USA, ASIA, MEDITERRANEAN.
Οι Τεχνικές που θα παρουσιαστούν χαρακτηρίζονται ως "Υψηλή Γαστρονομία" καθώς
έχουν διαμορφωθεί ανά Τόπο, σεβόμενοι πάντα την παράδοση της κάθε χώρας και
έχοντας αναδειχθεί σαν τα καλύτερα εστιατόρια στο κόσμο.
Προετοιμασία - Στήσιμο - Μαγείρεμα - Παρουσίαση είναι τα στάδια που θα υλοποιηθεί η κάθε συνταγή αξιοποιώντας τα τοπικά προιόντα της κάθε χώρας.
Θα υπάρχει ατομική γευστική δοκιμή για τον κάθε συμμετέχοντα από όλα τα πιάτα που θα παρασκευαστούν.
Στόχος του Προγράμματος
Οι 2 Chef από την Ducasse Education θα επικεντρωθούν:
α./ Στην τελειοποίηση των Τεχνικών σε υψηλό επίπεδο Γαστρονομίας στα διαφορετικά στυλ της κουζίνας του κάθε τόπου
β./ Στον σχεδιασμό ενός Μενού που θα απεθύνεται στη διεθνή πελατεία σε υψηλή Γαστρονομία
Πρόγραμμα
Τα πιάτα που θα παρουσιάσουν οι Chef θα είναι από τα εξής εστιατόρια:
- MIX - LAS VEGAS (USA)
- RIVEA - SAINT TROPEZ (MEDITERRANEAN)
- BEIGE - TOKYO / JAPAN (ASIA)
Πληροφορίες Σεμιναρίου
Ημερομηνία & Διάρκεια Προγράμματος: 9-11 Απριλίου 2014 (3 ημέρες)
Ώρες εκπαίδευσης: 18 ώρες εκπαίδευση
Χώρος Προγράμματος: MAKEDONIA PALACE - Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 2 - Θεσσαλονίκη
Ώρες Εκπαίδευσης: 9.00 π.μ - 15.00 μ.μ
Συμμετοχή
Κόστος Συμμετοχής: 570€
Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσετε την σχετική
αίτηση ("REGISTRATION FORM") και να την στείλετε με e-mail στο gastronomy_essentials@mail.com
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Χάρη Χαραλαμπίδη στο 6972444820