Σεμινάρια

Le Cordon Bleu - 3ήμερο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης

WARM & COLD BUFFET FOR LUXURY & RESORT HOTELS

Σεμινάρια - Εξωτερικού


Le Cordon Bleu - 3ήμερο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης

19-21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
EXECUTIVE CHEF REGINALD IOOS

Τριήμερο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης "υψηλού επιπέδου", θα παρουσιάσει ο Executive Chef της Le Cordon Bleu, Reginald Ioos, στις 19-21 Νοεμβρίου 2014, κατά τη διάρκεια του 3rd PREMIER FOOD FESTIVAL, στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

Το Πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από την Gastronomy Essentials σε συνεργασία με το Ξενοδοχείο Premier Luxury Mountain Resort, όπου διοργανώνει το Food Festival, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η εκπαίδευση θα απευθύνεται σε Executive Chefs, Sous Chefs, ιδιοκτήτες εστιατορίων και Catering καθώς και FB Managers.

Το Πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μοντέρνες συνταγές για τον ζεστό αλλά και τον κρύο Μπουφέ ενός ξενοδοχείου πόλεως (City Hotel) αλλά και ενός Resort.

Θα γίνει αναφορά στα κοστολόγια και των δύο κατηγοριών ξενοδοχείων.

Ο Chef θα παρουσιάσει ενδιαφέρουσες συνταγές τις οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν οι συμμετεχοντες.

Ο χώρος που θα υλοποιηθεί το Πρόγραμμα, θα είναι στο Premier Luxury Mountain Resort, το οποίο είναι το καλύτερο ξενοδοχείο στο Μπάνσκο και οι τιμές που δίνουν στους συμμετέχοντες του Προγράμματος, για τις ημέρες που θα υλοποιηθεί το Πρόγραμμα, είναι πολύ προνομιακές.

Πιο συγκεκριμένα :

Το Μονόκλινο: €50/βραδιά
Το Δίκλινο: €62/βραδιά

Περιλαμβάνεται πρωϊνό, ελεύθερη χρήση του Spa, free Wi-Fi και ελεύθερο πάρκινγκ.

Ανεβάζοντας τον πήχη του "3ου PREMIER FOOD FESTIVAL", 5 Έλληνες Chef θα παρεβρεθούν στη Βουλγαρία, για να παραθέσουν το δικό τους Degustation. Οι 5 Έλληνες Chef που θα παρεβρεθούν είναι οι :

  • Μιχάλης Ντουνέτας
  • Γιώργος Στυλιανουδάκης
  • Δημήτρης Κατριβέσης
  • Χρόνης Δαμαλάς
  • Πάτερ Επιφάνιος

Τα Μενού που θα παραθέσουν και τις ημερομηνίες που θα μαγειρέψει ο καθένας μπορείτε να τις βρείτε στο παρακάτω link : http://www.premierfoodfestival.com/index.html

Τip:

Όποιος παρεβρεθεί στο Πρόγραμμα "WARM & COLD BUFFET FOR LUXURY & RESORT HOTELS" που τελειώνει την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, θα έχει την δυνατότητα, αν το επιθυμεί, να καθήσει και να δοκιμάσει το ‘Degustation Menu’ που θα υπάρχει τη βραδιά εκείνη από τον Έλληνα Chef, Δημήτρη Κατριβέση.

GUEST OPENING PARTY 31st OCTOBER 2014 by OREXIS

www.orexis-team.gr

http://www.premierfoodfestival.com/schedule.html

Για Κρατήσεις στο εστιατόριο, μπορείτε να κατεβάσετε την παρακάτω Φόρμα Κράτησης και να την αποστείλετε στο :

PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT
11, Karamanitza str, 2770 Bansko, Bulgaria
Contact person: Ms Diana Mlazeva
Tel: +359 749 50 500
E-mail: reservations@premiermountainresort.com

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Θέμα Προγράμματος: WARM & COLD BUFFET FOR LUXURY & RESORT HOTELS
Ημερομηνία & Διάρκεια Προγράμματος: 19-21 Νοεμβρίου 2014 (3 ημέρες)
Ώρες εκπαίδευσης: 18 ώρες εκπαίδευση
Τύπος Σεμιναρίου: Demonstration με γευστική δοκιμή
Γλώσσα Προγράμματος : Αγγλικά
Χώρος Προγράμματος: Premier Luxury Mountain Resort – Bansko - Bulgaria
Ώρες Εκπαίδευσης: 10.00 π.μ - 16.00 μ.μ
Κόστος Συμμετοχής : €440

Έκτωση 20% θα κερδίσουν όσοι κλείσουν τις θέσεις τους έως 30 Σεπτεμβρίου !!!

Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσετε την σχετική αίτηση ("REGISTRATION FORM") και να την στείλετε με e-mail στο gastronomy_essentials@mail.com

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Χάρη Χαραλαμπίδη στο 6972444820

Le Cordon Bleu - 3ήμερο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης



Le Cordon Bleu - 3ήμερο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης



Le Cordon Bleu - 3ήμερο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης



Le Cordon Bleu - 3ήμερο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης