Σεμινάρια
Modern Vegetarian Cuisine. 24-25 Φεβρ. 2015
Gastronomy Essentials Training - A' Εξάμηνο 2015
Σεμινάρια - Ελλάδα
EDDIE SHEPHERD
O Eddie Shepherd είναι ένας από τους πιο σύγχρονους Vegetarian Chef σήμερα
και ένας από τους κορυφαίους στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχοντας κερδίσει το
Μετάλιο "Cordon-Verts - Chef του Μέλλοντος" το 2009.
Η χορτοφαγική του κουζίνα, δανείζεται από τη φύση, τον τρόπο διαχείρισης
των προϊόντων και τις καινοτόμες Τεχνικές του, για να
δημιουργήσει μοναδικές γεύσεις.
Ένα μοναδικό Πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσετε !
Ορισμένα θέματα από την ύλη του Προγράμματος είναι:
- Πως να φτιάχνεται τα δικά σας Gels
- Δημιουργώντας διάφορους τύπους dashi
- Vegan Μαρένγκες
- Χρήση υδροκολλοειδών
- 'Καραμέλωμα' σε κενό αέρος
- Πως να παρασκευάζετε ‘ζωντανά’ έλαια βοτάνων
- Δημιουργώντας πιάτα θαλασσινών & κρεατικών, χωρίς τα βασικά προϊόντα (κρέας και ψάρι)
- Vegan επιδόρπια
Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες Μάγειρες, Chef, ιδιοκτήτες εστιατορίων και Στελέχη Ξενοδοχείων.
PROGRAM DETAILS
Διάρκεια Σεμιναρίου : 2 ημέρες - 7 ώρες ημερησίως - Σύνολο: 14 ώρες εκπαίδευσης
Ώρες Σεμιναρίου : 10.00 - 17.00
Τόπος διεξαγωγής : Εγκαταστάσεις UNILEVER - Λεωφ. Κύμης & Σενέκα - Κηφισιά
Γλώσσα : Αγγλικά - Ελληνικά
Τύπος Σεμιναρίου : Demonstration με γευστική δοκιμή
Κόστος Σεμιναρίου: €450
Έκπτωση 20% για Κρατήσεις έως 31 Δεκεμβρίου 2014 (€360)
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν οι συνταγές-σημειώσεις και Certificate
Συμμετοχή
Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσετε την σχετική
αίτηση ("REGISTRATION FORM") και να την στείλετε με e-mail στο gastronomy_essentials@mail.com
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
Sponsors