Σεμινάρια

Τεχνικές Sous-Vide στη Μαζική Εστίαση

Gastronomy Essentials Training - Α' Εξάμηνο 2015

Σεμινάρια - Ελλάδα


Τεχνικές Sous-Vide στη Μαζική Εστίαση

Inspire Your Passion.

H Gastronomy Essentials Ltd. διεξάγει 3 ήμερο Πρόγραμμα "Υψηλού επιπέδου" με θέμα "Τεχνικές Sous-Vide στη Μαζική Εστίαση" στις 27 - 29 Ιανουαρίου 2015 το οποίο απευθύνεται σε Chef, Μάγειρες, Ιδιοκτήτες Catering, στελέχη Ξενοδοχειακού κλάδου (F&B Managers).

Εισηγητής του προγράμματος θα είναι ο Chef Γιώργος Στυλιανουδάκης και τα σημεία όπου θα επικεντρωθεί είναι τα εξής:





  • Σταθερότητα Παραγωγής
  • Σωστή Διαχείριση Παραγωγής
  • Ποιότητα – Πάντα ίδια
  • Οικονομία δουλεύοντας με φθηνότερα κομμάτια Κρέατος
  • Ευελιξία στη διάρκεια ζωής του τελικού Προϊόντος
  • Λιγότερη απώλεια Όγκου
  • Μοντέρνες Υφές
  • Οικονομία στην ενέργεια

Τεχνικές Sous-Vide - Gastronomy Essentials 2015 - 1/5


PROGRAM DETAILS

Διάρκεια Σεμιναρίου : 3 ημέρες - 6 ώρες ημερησίως - Σύνολο: 18 ώρες εκπαίδευσης

Ώρες Σεμιναρίου : 9.00 - 15.00

Τόπος διεξαγωγής : Εγκαταστάσεις UNILEVER - Λεωφ. Κύμης & Σενέκα - Κηφισιά

Τύπος Σεμιναρίου : Demonstration με γευστική δοκιμή

Κόστος Σεμιναρίου: €450



Τεχνικές Sous-Vide - Gastronomy Essentials 2015 - 2/5


Απευθύνεται σε Chef, Μάγειρες, Ιδιοκτήτες Catering, στελέχη Ξενοδοχειακού κλάδου



Τεχνικές Sous-Vide - Gastronomy Essentials 2015 - 3/5


Τεχνικές Sous-Vide - Gastronomy Essentials 2015 - 4/5

Συμμετοχή

Αίτηση Εγγραφής
Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσετε την σχετική αίτηση ("REGISTRATION FORM") και να την στείλετε με e-mail στο gastronomy_essentials@mail.com


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

Sponsors

Τεχνικές Sous-Vide στη Μαζική Εστίαση - Sponsors