Σεμινάρια
Τεχνικές Sous-Vide στη Μαζική Εστίαση
Gastronomy Essentials Training - Α' Εξάμηνο 2015
Σεμινάρια - Ελλάδα
Inspire Your Passion.
H Gastronomy Essentials Ltd. διεξάγει 3 ήμερο Πρόγραμμα "Υψηλού επιπέδου"
με θέμα "Τεχνικές Sous-Vide στη Μαζική Εστίαση" στις 27 - 29 Ιανουαρίου 2015 το οποίο απευθύνεται σε Chef,
Μάγειρες, Ιδιοκτήτες Catering, στελέχη Ξενοδοχειακού κλάδου
(F&B Managers).
Εισηγητής του προγράμματος θα είναι ο Chef Γιώργος Στυλιανουδάκης και τα σημεία όπου θα επικεντρωθεί είναι τα εξής:
- Σταθερότητα Παραγωγής
- Σωστή Διαχείριση Παραγωγής
- Ποιότητα – Πάντα ίδια
- Οικονομία δουλεύοντας με φθηνότερα κομμάτια Κρέατος
- Ευελιξία στη διάρκεια ζωής του τελικού Προϊόντος
- Λιγότερη απώλεια Όγκου
- Μοντέρνες Υφές
- Οικονομία στην ενέργεια
PROGRAM DETAILS
Διάρκεια Σεμιναρίου : 3 ημέρες - 6 ώρες ημερησίως - Σύνολο: 18 ώρες εκπαίδευσης
Ώρες Σεμιναρίου : 9.00 - 15.00
Τόπος διεξαγωγής : Εγκαταστάσεις UNILEVER - Λεωφ. Κύμης & Σενέκα - Κηφισιά
Τύπος Σεμιναρίου : Demonstration με γευστική δοκιμή
Κόστος Σεμιναρίου: €450
Απευθύνεται σε Chef, Μάγειρες, Ιδιοκτήτες Catering, στελέχη Ξενοδοχειακού κλάδου
Συμμετοχή
Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσετε την σχετική
αίτηση ("REGISTRATION FORM") και να την στείλετε με e-mail στο gastronomy_essentials@mail.com
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
Sponsors