Σεμινάρια
Μοντέρνα Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα
Μπουφές και a la carte - από τον Γιάννη Μπαξεβάνη.
Σεμινάρια - Ελλάδα
GASTRONOMY ESSENTIALS TRAINING
Inspire Your Passion
H Gastronomy Essentials διεξάγει 3 ήμερο Πρόγραμμα "Μοντέρνας Ελληνικής Δημιουργικής Κουζίνας
σε Μπουφέ & A la carte" για επαγγελματίες, με τον Chef Γιάννη Μπαξεβάνη,
στις 3 - 5 Φεβρουαρίου 2015, στην Αθήνα.
Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε:
- Chef
- Sous Chef
- Μάγειρες Κρύας & Ζεστής Κουζίνας
- Ιδιοκτήτες Catering
- Στελέχη Ξενοδοχειακού κλάδου (F&B Managers)
Όταν το Τυρί, συνάντησε το Κρασί και το Μέλι
4 Φεβρουαρίου 2015 - Αθήνα
Ηλίας Μαμαλάκης - Γιάννης Μπαξεβάνης - Άγγελος Ιατρίδης
Ηλίας Μαμαλάκης - Γιάννης Μπαξεβάνης - Άγγελος Ιατρίδης
Η έκπληξη που ετοιμάσαμε αποκλειστικά, για τους Συμμετέχοντες του Προγράμματος στις 3-5 Φεβρουαρίου,
με τίτλο "Μοντέρνα Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα σε Buffet & A la Carte", είναι κάτι παραπάνω από τα αναμενόμενα!
Μία μοναδική παρουσίαση με μοναδικό σκοπό την γνώση γύρω από το Ελληνικό Τυρί
και τον συνδυασμό του με το Κρασί και το Μέλι.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
- ΜΟΝΤΕΡΝΑ FINGER FOOD ΣΕ ΨΑΡΙ
- ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
- ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ
- ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΟΥ CHEF
- ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
Διάρκεια Σεμιναρίου : 3 ημέρες - 6 ώρες ημερησίως - Σύνολο : 18 ώρες εκπαίδευσης
Ώρες Σεμιναρίου : 10.00π.μ - 16.00μ.μ
Τόπος διεξαγωγής : Εγκαταστάσεις ΙΕΚ ΑΚΜΗ - Κουζίνα Επιδείξεων - Πατησίων 125 - 7ος όροφος - Αθήνα
Τύπος Σεμιναρίου : Demonstration με γευστική δοκιμή
Κόστος Σεμιναρίου: €350
Συμμετοχή
Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσετε την σχετική
αίτηση ("REGISTRATION FORM") και να την στείλετε με e-mail στο gastronomy_essentials@mail.com
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
Sponsors