Σεμινάρια
Alain Ducasse Education. 10-12 Φεβρ. 2015
New Trends: Modern Finger Food - Street Food
Σεμινάρια - Ελλάδα
Τριήμερο Πρόγραμμα εκπαίδευσης από την ALAIN DUCASSE EDUCATION του κορυφαίου Γάλλου
Chef Xavier BURIOT, στην Αθήνα, για επαγγελματίες Chef & Μάγειρες,
θα υλοποιηθεί στις 10 - 12 Φεβρουαρίου 2015.
Το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί στην νέα τάση της Γαστρονομίας παγκοσμίως σήμερα,
που είναι το "Street Food" παρουσιασμένο με
την φιλοσοφία και τις τεχνικές του Γάλλου Chef.
Το "Street Food" σήμερα είναι μία τεράστια βιομηχανία που αναπτύσσεται ραγδαία παγκοσμίως, καθώς όλες
οι χώρες έχουν το δικό τους "Street Food".
Τώρα και με Χρηματοδότηση €200 ανά συμμετοχή από τον ΣΕΤΕ
Chef Xavier BURIOT
O Chef Xavier BURIOT είναι ο Chef από την ALAIN DUCASSE EDUCATION όπου θα επισκεφτεί την
Αθήνα στις 10-12 Φεβρουαρίου 2015 για ένα μοναδικό 3ήμερο Πρόγραμμα εκπαίδευσης επάνω στις Νέες Τάσεις
της Γαστρονομίας σήμερα όπου είναι το "Street Food" !
Ο Xavier BURIOT έχει εργαστεί σε πολλά εστιατόρια με αστέρια Michelin στην καριέρα του από νεαρή
ηλικία στην Γαλλία. Έχοντας δουλέψει με ονόματα όπως: Gerard Boyer, Alain Senderens, Michel Rostang
και Guy Savoy εργάστηκε στο Grand Hotel Intercontinental στο Παρίσι και στη συνέχεια στο
Meridien της Νουμέα, στην Νέα Καληδονία, στον Ειρηνικό.
Το 2008 έγινε Τεχνικός Σύμβουλος στην "Au Pain Quotidien".
Στην ομάδα της Alain Ducasse Education ενσωματώθηκε το 2011 σαν Καθηγητής και Σύμβουλος.
BONUS
Οι συμμετέχοντες του παραπάνω προγράμματος, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία
έξτρα ημέρα ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015, με τον
Έλληνα Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη σε ένα «Μοντέρνο Ελληνικό Degustation Menu» το
οποίο θα έχουν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν όλο !
Μην χάσετε αυτό το μοναδικό πρόγραμμα !
PROGRAM DETAILS
- Τίτλος Προγράμματος: "New Trends - Modern Finger Food & Street Food"
- Εισηγητής: ALAIN DUCASSE EDUCATION
- Διάρκεια Σεμιναρίου: 3 ημέρες - 18 ώρες εκπαίδευσης + 1 ημέρα έξτρα (bonus) με τον Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη
- Ώρες Σεμιναρίου: 10.00 π.μ - 16.00 μ.μ
- Τόπος διεξαγωγής: "Οδός Κασσάνδρας" - Καστοριάς & Κασσάνδρας - Βοτανικός
- Κόστος Σεμιναρίου: 450€
Certificate υπογεγραμμένο από την "Alain Ducasse Education" θα δοθεί στους συμμετέχοντες.
Χρηματοδότηση €200 ανά συμμετοχή από τον ΣΕΤΕ
Ο ΣΕΤΕ θα χρηματοδοτήσει τις επιχειρήσεις που είναι Μέλη του με €200 / ανά συμμετοχή για όσους επιθυμούν να στείλουν το προσωπικό τους στο πρόγραμμα αυτό !!!
Περισσότερες πληροφορίες και "Αιτήσεις Συμμετοχής" για τα Μέλη του ΣΕΤΕ βρείτε στο:
insete.gr
Για να δείτε αν η επιχείρησή σας ανήκει στα "Μέλη του ΣΕΤΕ" πατήστε εδώ:
Sete.gr
Συμμετοχή
Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσετε την σχετική
αίτηση ("REGISTRATION FORM") και να την στείλετε με e-mail στο gastronomy_essentials@mail.com
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr