Σεμινάρια
"Obsession" by Oriol Balaguer
Διήμερο πρόγραμμα ζαχαροπλαστικής για επαγγελματίες
Σεμινάρια - Ελλάδα
Gastronomy Essentials - Inspire Your Passion.
10-11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015
Ένα από τα κορυφαία ονόματα στο χώρο της παγκόσμιας Ζαχαροπλαστικής
θα επισκεφτεί την Ελλάδα στις 10 & 11 Ιουνίου, για ένα μοναδικό διήμερο
πρόγραμμα σε επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες, Pastry Chef, ιδιοκτήτες
Ζαχαροπλαστείων, ιδιοκτήτες Αρτοζαχαροπλαστείων,
CATERING και Στελέχη Ξενοδοχείων.
Σε ηλικία 23 χρονών ο Oriol Balaguer ανακηρύχτηκε "Best Artisan Confectionary Master 1993"
και όχι άδικα καθώς εργαζόταν στο γνωστό εστιατόριο "El Bulli" στο San Sebastian.
Σήμερα, ο 44 ετών Pastry Chef επισκέπτεται την Ελλάδα για να μυήσει τους επαγγελματίες στα μυστικά
του σύγχρονου επιδορπίου σε πιάτο και των τελευταίων μοντέρνων γλυκών σε Buffet.
Οι τεχνικές που θα παρουσιάσει βρίσκονται στο τελευταίο βιβλίο του με τίτλο "Obsession",
που κυκλοφόρησε μόλις πρόσφατα, το οποίο θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες υπογεγραμμένο από τον ίδιο !
Outline Προγράμματος
- Επιδόρπια Εστιατορίων με βάση την σοκολάτα
- Ανάλυση της Νέας Τεχνολογίας στην Ζαχαροπλαστική
- Παρασκευή βάσεων ζαχαροπλαστικής για επιδόρπια εστιατορίων
- Δείγμα συνταγών : Cakes, jellies, Παγωτά, Σοκολάτες, αφροί, επιδόρπια με τραγανή υφή κ.α
Διάρκεια Σεμιναρίου : 2 ημέρες - 6 ώρες ημερησίως - Σύνολο: 12 ώρες εκπαίδευσης
Ώρες Σεμιναρίου : 10.00 - 17.00
Τόπος διεξαγωγής : Test Kitchen ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ - Ευριππίδου 5
Τύπος Σεμιναρίου : Demonstration με γευστική δοκιμή
Κόστος Σεμιναρίου : €350
Obsession - by Oriol Balaguer
Οι τεχνικές που θα παρουσιάσει ο Pastry Chef βρίσκονται στο τελευταίο βιβλίο του με τίτλο "Obsession", που κυκλοφόρησε μόλις πρόσφατα, το οποίο θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες υπογεγραμμένο από τον ίδιο !
Συμμετοχή
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσετε την σχετική αίτηση
("REGISTRATION FORM") και να την στείλετε με e-mail στο:
gastronomy_essentials@mail.com
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
Χορηγοί
Χρυσοί ΧορηγοίΧορηγός Εξοπλισμού
Διοργανωτής