Σεμινάρια

Μοντέρνα Γαλλική Ζαχαροπλαστική

3ήμερο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης με τον Γάλλο Pastry Chef Emannuel Hamon

Σεμινάρια - Ελλάδα

Μοντέρνα Γαλλική Ζαχαροπλαστική

Gastronomy Essentials
Inspire Your Passion

Ο Γάλλος Pastry Chef Emmanuel Hamon έρχεται τον Σεπτέμβριο, για πρώτη φορά στην Αθήνα - Ελλάδα, για ένα μοναδικό 3ήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης 'Μοντέρνας Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής' σε επαγγελματίες.


Λίγα λόγια για τον Chef

O Emmanuel Hamon είναι ο πρεσβευτής της CasaLuker, του μεγαλύτερου brand προϊόντων σοκολάτας, που εδρεύει στην Κολομβία.

Εκτός από συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρέχει σε μεγάλες εταιρίες του χώρου παγκοσμίως και τις επιδείξεις που υλοποιεί, είναι και ιδιοκτήτης ενός μοντέρνου Ζαχ/στείου στο Brest της Γαλλίας, από το 2001.

Το 2003 δημιουργεί μια σειρά από καραμέλες με την επωνυμία P'tit Zef με ανταπόκριση που ξεπερνά τα σύνορα της Γαλλίας και φτάνει μέχρι Νέα Υόρκη και Οσάκα. Η προσφορά του αναγνωρίζεται με τον καιρό και η δημιουργική, μοντέρνα δουλειά του, χρίζει ιδιαίτερης εκτίμησης από το κοινό όπου η αδελφότητα Marmite d'or τον επιβραβεύει απονέμοντάς του τιμητικό δίπλωμα.

Μοντέρνα Γαλλική Ζαχαροπλαστική

OUTLINE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Μοντέρνα Γαλλική Ζαχαροπλαστική

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν εξειδικευμένες τεχνικές και ιδέες για την παραγωγική διαδικασία με ποικιλία από παρασκευές παντός τύπου όπως Μοντέρνες τούρτες, Σοκολατένια bon-bon, Εστιατοριακά επιδόρπια αλλά και ενδιαφέρουσες τεχνικές Διακόσμησης με Σοκολάτα.

Μοντέρνα Γαλλική Ζαχαροπλαστική Μοντέρνα Γαλλική Ζαχαροπλαστική
Μοντέρνα Γαλλική Ζαχαροπλαστική

Διάρκεια Προγράμματος: 3 ημέρες - 7 ώρες ημερησίως - Σύνολο: 21 ώρες εκπαίδευσης

Ώρες Προγράμματος: 10.00 π.μ – 17.00 μ.μ

Τόπος διεξαγωγής: Αθήνα - Πατησίων 125 – 7ος όροφος – ΙΕΚ ΑΚΜΗ – Κουζίνα επίδειξης

Τύπος Προγράμματος: Demonstration με γευστική δοκιμή

Γλώσσα Προγράμματος: Αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά

Κόστος Προγράμματος: 300€

*Σημείωση : Οι συνδρομητές των περιοδικών Thuries Gastronomy Magazine και So Good Magazine έχουν έκπτωση 15%


Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Certificate και τις Booklet με τις συνταγές που θα παρουσιαστούν.

Μοντέρνα Γαλλική Ζαχαροπλαστική
Μοντέρνα Γαλλική Ζαχαροπλαστική
Μοντέρνα Γαλλική Ζαχαροπλαστική
Μοντέρνα Γαλλική Ζαχαροπλαστική

Συμμετοχή

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες

Αίτηση Εγγραφής Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσετε την σχετική αίτηση ("REGISTRATION FORM") και να την στείλετε με e-mail στο:

gastronomy_essentials@mail.com


Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr