Σεμινάρια

Βασικές Αρχές Sous Vide - Χρόνοι & Θερμοκρασίες

Τρία μοναδικά διήμερα προγράμματα, με τον Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη

Σεμινάρια - Ελλάδα


Βασικές Αρχές Sous Vide - Χρόνοι & Θερμοκρασίες

Τρία μοναδικά διήμερα προγράμματα στις Βασικές Αρχές του Sous Vide με τον ειδήμων του είδους, Γιώργο Στυλιανουδάκη θα υλοποιηθούν από τον ΙΝΣΕΤΕ.

Τα προγράμματα θα είναι "Hands on practice" και οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν μαζί με τον Chef, όλες τις βασικές αρχές, γύρω από το Sous Vide σε κρέατα, ψάρια, πουλερικά, λαχανικά και γλυκά.



Βασικές Αρχές Sous Vide - Χρόνοι & Θερμοκρασίες

Ημερομηνίες και Τόποι Διεξαγωγής


Ηράκλειο Κρήτης

25 - 26 Νοεμβρίου 2015

ΙΕΚ ΑΚΜΗ - Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου

Ωράριο: 14.00μ.μ. - 20.00μ.μ.


Ρόδος

1 - 2 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΚΟ ACADEMY - Γ. Σεφέρη 78-80 - Μήδεια

Ωράριο: 14.00μ.μ. - 20.00μ.μ.


Αθήνα

8 - 9 Δεκεμβρίου 2015

Cookery Club - Λεωφ.Βουλιαγμένης 299 - (έναντι Παναγίτσας) - Άγιος Δημήτριος

Ωράριο: 10.00μ.μ. - 16.00μ.μ.


*Σημείωση: Τα τμήματα θα είναι 12 ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.



Κόστος συμμετοχής:

€170 για τα Μέλη του ΙΝΣΕΤΕ & Ιδιώτες

€250 για μη-Μέλη του ΣΕΤΕ

Βασικές Αρχές Sous Vide - Χρόνοι & Θερμοκρασίες Βασικές Αρχές Sous Vide - Χρόνοι & Θερμοκρασίες
Βασικές Αρχές Sous Vide - Χρόνοι & Θερμοκρασίες

Outline Προγράμματος

1η Ημέρα
Βασικές Αρχές του Sous-Vide - Θεωρία

Η πρώτη ημέρα θα είναι αφιερωμένη κυρίως στην θεωρία του Sous vide με διάφορα παραδείγματα γευστικής δοκιμής. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τον απαραίτητο εξοπλισμό του Sous vide και τα αναλώσιμά του. Θέματα που θα αναλυθούν την πρώτη ημέρα:

  • Θωράκισμα
  • Άλμες
  • Ασφάλεια
  • Διαδικασία - Κανόνες του Sous vide
  • Προετοιμασία
  • Σφράγισμα
  • Μαγείρεμα
  • Indirect μαγείρεμα
  • Direct μαγείρεμα
2η Ημέρα

Την ημέρα αυτή θα εξεταστούν τα παρακάτω σημαντικά σημεία που μπορεί να προσφέρει η τεχνική του Sous vide :

  • Σταθερότητα Παραγωγής
  • Σωστή Διαχείριση Παραγωγής
  • Ποιότητα - Πάντα ίδια
  • Οικονομία δουλεύοντας με φθηνότερα κομμάτια Κρέατος
  • Ευελιξία στη διάρκεια ζωής του τελικού Προϊόντος
  • Λιγότερη απώλεια Όγκου
  • Μοντέρνες Υφές
  • Οικονομία στην ενέργεια


Αίτηση Εγγραφής
Για συμμετοχή σας συμπληρώστε την "Αίτηση" που θα βρείτε ΕΔΩ


Βασικές Αρχές Sous Vide - Χρόνοι & Θερμοκρασίες
Βασικές Αρχές Sous Vide - Χρόνοι & Θερμοκρασίες

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Unilever logo
UNILEVER FOOD SOLUTIONS

Λ. Κύμης & Σενέκα 10,
Κηφισιά 14564
Τηλέφωνο: 210 6304555

www.unileverfoodsolutions.gr

 Xenex logo
XENEX

51o χλμ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ,
190 11 ΑΥΛΩΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνο: 22950 42791

www.xenex.gr

4F logo
WUSTHOF

Kelly's Cookbook store
Εμμανούηλ Μπενάκη 17
Αθήνα 106 78
Τηλ/Φαξ: 2103837140

4F logo
4F - Γενική Εμπορική Τροφίμων Α.Ε.

Αδριανού 45,
Κορωπί 194 00
Τηλέφωνο: 210 662 0515

www.freshfruits-4f.gr

METROPOLITAN FOOD CULTURE logo
METROPOLITAN FOOD CULTURE

Αγ.Γεωργίου 4 - Ταύρος
Αθήνα 17778
Τηλέφωνο: 210 3466500

www.metropolitanfoods.gr

Thermomix logo
THERMOMIX - CADEX - ΠΑΠΑΣΤΑΘΗ Α.Ε.

Μάρνης 34 - Πλ. Βάθης
Αθήνα 10432
Τηλέφωνο: 210 52.38.814-5

www.cadex.gr

Food Concepts logo
FOOD CONCEPTS







IEK AKMH logo
ΙΕΚ ΑΚΜΗ Α.Ε.

Αθήνα: 210 8224074
Πειραιάς: 210 8224074
Θεσσαλονίκη: 2310 260 200
Ηράκλειο Κρήτης: 2810 300900

www.iek-akmi.edu.gr

Delifrance logo
DELIFRANCE HELLAS ΑΕ

Ιθάκης 64 - Αθήνα
Αγ. Ιωάννης Ρέντης 18233
Τηλέφωνο: +30 210 4251130

www.delifrance.gr

Anco Academy logo
ANKO ACADEMY

ΚΩΣ: 224 2026900
Ρόδος: 224 1401016

www.anko.edu.gr

Cookery Club logo
Cookery Club








ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE

EGEM logo
EΓΕΜ A.E.

Θεσσαλονίκη: 2310 795182-3
Αθήνα: 210 3457700

www.egem.gr


ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Cardinal logo
CARDINAL A.E.

Λελούδα 1, Αθήνα 11835
Αθήνα: 210 3471135

www.cardinal.gr


ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ

Chef Style logo
CHEFSTYLE

Μαρούσι - Αθήνα 15125
Αθήνα: 210 3471135

www.chefstyle.gr


ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

INSETE logo

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

Gastronomy Essentials logo