Σεμινάρια
Βασικές Αρχές Sous Vide - Χρόνοι & Θερμοκρασίες
Τρία μοναδικά διήμερα προγράμματα, με τον Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη
Σεμινάρια - Ελλάδα
Τρία μοναδικά διήμερα προγράμματα στις Βασικές
Αρχές του Sous Vide με τον ειδήμων του είδους,
Γιώργο Στυλιανουδάκη θα υλοποιηθούν από τον ΙΝΣΕΤΕ.
Τα προγράμματα θα είναι "Hands on practice" και οι
εκπαιδευόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν μαζί
με τον Chef, όλες τις βασικές αρχές, γύρω από το Sous Vide σε
κρέατα, ψάρια, πουλερικά, λαχανικά και γλυκά.
Ημερομηνίες και Τόποι Διεξαγωγής
Ηράκλειο Κρήτης
25 - 26 Νοεμβρίου 2015
ΙΕΚ ΑΚΜΗ - Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου
Ωράριο: 14.00μ.μ. - 20.00μ.μ.
Ρόδος
1 - 2 Δεκεμβρίου 2015
ΑΝΚΟ ACADEMY - Γ. Σεφέρη 78-80 - Μήδεια
Ωράριο: 14.00μ.μ. - 20.00μ.μ.
Αθήνα
8 - 9 Δεκεμβρίου 2015
Cookery Club - Λεωφ.Βουλιαγμένης 299 - (έναντι Παναγίτσας) - Άγιος Δημήτριος
Ωράριο: 10.00μ.μ. - 16.00μ.μ.
*Σημείωση: Τα τμήματα θα είναι 12 ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Κόστος συμμετοχής:
€170 για τα Μέλη του ΙΝΣΕΤΕ & Ιδιώτες
€250 για μη-Μέλη του ΣΕΤΕ
Outline Προγράμματος
1η Ημέρα
Βασικές Αρχές του Sous-Vide - Θεωρία
Η πρώτη ημέρα θα είναι αφιερωμένη κυρίως στην θεωρία του Sous vide με διάφορα παραδείγματα γευστικής δοκιμής.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τον απαραίτητο εξοπλισμό του Sous vide και τα αναλώσιμά του.
Θέματα που θα αναλυθούν την πρώτη ημέρα:
- Θωράκισμα
- Άλμες
- Ασφάλεια
- Διαδικασία - Κανόνες του Sous vide
- Προετοιμασία
- Σφράγισμα
- Μαγείρεμα
- Indirect μαγείρεμα
- Direct μαγείρεμα
2η Ημέρα
Την ημέρα αυτή θα εξεταστούν τα παρακάτω σημαντικά σημεία που μπορεί να προσφέρει η τεχνική του Sous vide :
- Σταθερότητα Παραγωγής
- Σωστή Διαχείριση Παραγωγής
- Ποιότητα - Πάντα ίδια
- Οικονομία δουλεύοντας με φθηνότερα κομμάτια Κρέατος
- Ευελιξία στη διάρκεια ζωής του τελικού Προϊόντος
- Λιγότερη απώλεια Όγκου
- Μοντέρνες Υφές
- Οικονομία στην ενέργεια
Για συμμετοχή σας συμπληρώστε την "Αίτηση" που θα
βρείτε ΕΔΩ
ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
|
UNILEVER FOOD SOLUTIONS
Λ. Κύμης & Σενέκα 10, Κηφισιά 14564 Τηλέφωνο: 210 6304555 www.unileverfoodsolutions.gr |
|
|
|
WUSTHOF
Kelly's Cookbook store Εμμανούηλ Μπενάκη 17 Αθήνα 106 78 Τηλ/Φαξ: 2103837140 |
|
4F - Γενική Εμπορική Τροφίμων Α.Ε.
Αδριανού 45, Κορωπί 194 00 Τηλέφωνο: 210 662 0515 www.freshfruits-4f.gr |
|
METROPOLITAN FOOD CULTURE
Αγ.Γεωργίου 4 - Ταύρος Αθήνα 17778 Τηλέφωνο: 210 3466500 www.metropolitanfoods.gr |
|
THERMOMIX - CADEX - ΠΑΠΑΣΤΑΘΗ Α.Ε.
Μάρνης 34 - Πλ. Βάθης Αθήνα 10432 Τηλέφωνο: 210 52.38.814-5 www.cadex.gr |
|
FOOD CONCEPTS
|
|
ΙΕΚ ΑΚΜΗ Α.Ε.
Αθήνα: 210 8224074 Πειραιάς: 210 8224074 Θεσσαλονίκη: 2310 260 200 Ηράκλειο Κρήτης: 2810 300900 www.iek-akmi.edu.gr |
|
DELIFRANCE HELLAS ΑΕ
Ιθάκης 64 - Αθήνα Αγ. Ιωάννης Ρέντης 18233 Τηλέφωνο: +30 210 4251130 www.delifrance.gr |
|
|
|
Cookery Club
|
ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ
|