Σεμινάρια

ALAIN DUCASSE Education - Healthy Cuisine

Αθήνα 16-19 Φεβρουαρίου 2016

Σεμινάρια - Ελλάδα


ALAIN DUCASSE Education - Healthy Cuisine

Κάθε χρόνο σημειώνεται αύξηση των πελατών στα ξενοδοχεία που ακολουθούν κάποια συγκεκριμένη δίαιτα ή διατροφή.

Κατηγορίες πελατών, με ειδικές δίαιτες όπως sugar free, gluten free, lactose free, vegetarian, καρδιοπάθειες, κοιλιοκάκη κτλ.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ διοργανώνει εκπαιδευτικό 4ήμερο πρόγραμμα στις 16-19 Φεβρουαρίου που έχει ως στόχο, να καλύψει αυτό το κενό και να ενημερώσει εμπεριστατωμένα τους Chef, τους μάγειρες, τους ζαχαροπλάστες και τους ιδιοκτήτες στο χώρο της επαγγελματικής εστίασης στην Ελλάδα.


ALAIN DUCASSE Education - Healthy Cuisine
ALAIN DUCASSE Education - Healthy Cuisine

Πρόγραμμα:

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

10.00π.μ. - 16.00μ.μ.

Ο Βιολόγος - Διαιτολόγος ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΠΟΥΛΟΣ - Κλινικός Διαιτολόγος-Βιολόγος MMedSci.PhDc, που ασχολείται με τα μεταβολικά νοσήματα και τη διατροφή, με ειδικότερη απασχόληση σε θέματα που αφορούν το Σακχαρώδη Διαβήτη, την Παχυσαρκία, αλλά και γαστρεντερολογικά και άλλα θέματα όπως η κοιλιοκάκη θα μιλήσει την πρώτη ημέρα.

Μαζί του θα έχει τον Executive Chef του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών, Κο ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΟΥΡΟΥΠΗ ο οποίος θα παρασκευάσει μενού με τα "ειδικά διαιτολόγια" των κατηγοριών αυτών.

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

10.00π.μ. - 13.00μ.μ.

Ο γνωστός Έλληνας Pastry Chef ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ θα παρασκευάσει γλυκά τα οποία αποτελούν νόστιμες λύσεις, για τις κατηγορίες των πελατών αυτών, στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία.

13.00π.μ. - 16.00μ.μ.

Η Chef ΔΑΝΑΗ ΤΣΕΚΟΥΡΑ, με σπουδές στην Αμερική και την Αγγλία, διπλωματούχος με εξειδίκευση στη "Raw Food Cuisine" έχοντας επιμεληθεί τα μενού μεγάλων ονομάτων της παγκόσμιας καλλιτεχνικής σκηνής, όπως Beyonce, George Michael και Carlos Santana, θα παρουσιάσει Μενού, για τα ειδικά διαιτολόγια στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία των Vegetarian-Vegan & Raw Food - Χορτοφαγικής Διατροφής.

Πέμπτη 18 & Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

10.00π.μ. - 16.00μ.μ.

Ο Chef Mark GUILLAIN-WILLIAMS από την ALAIN DUCASSE EDUCATION θα παρεβρεθεί στην Αθήνα για να παρασκευάσει συνταγές με κεντρική προσέγγιση και φιλοσοφία "ΑΠΛΑ, ΥΓΙΕΙΙΝΑ & ΝΟΣΤΙΜΑ". Ο στόχος θα είναι:

  • Η χρήση των θρεπτικών συστατικών με ισορροπημένο τρόπο
  • Συνταγές με λιγότερα λίπη, λιγότερο αλάτι και λιγότερη ζάχαρη
  • Πώς να δώσετε μία ισχυρή προστιθέμενη αξία στα λαχανικά και τα όσπρια
  • Πώς να στοχεύσετε στον ακριβή βαθμό μαγειρέματος και καρυκευμάτων
  • Συνταγές gluten free
  • Μαγείρεμα στον ατμό, μαγείρεμα Sous vide
  • Πώς να αξιοποιήσετε τις διατροφικές αρετές των προϊόντων
Χώρος διεξαγωγής Προγράμματος

"ΟΔΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ" - Καστοριάς και Κασσάνδρας - Βοτανικός

ΟΔΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ - Καστοριάς και Κασσάνδρας - Βοτανικός
Κόστος συμμετοχής

Το πρόγραμμα επιδοτείται από το ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Ελλάδος).

€250 για Μέλη του ΣΕΤΕ & Ιδιώτες
€600 για μη-Μέλη του ΣΕΤΕ

Στοιχεία Τραπέζης για καταθέσεις Συμμετοχών

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Δικαούχος: ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΕ
Αρ. Λογαριασμού: 110470597-19
ΙΒΑΝ: GR6601101100000011047059719
SWIFT: ETHNGRAA


Healthy Cuisine
Συμμετοχή

Αίτηση Εγγραφής
Για συμμετοχή σας συμπληρώστε την "Αίτηση" που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας.


Contact


Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr




ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Unilever logo
UNILEVER FOOD SOLUTIONS

Λ. Κύμης & Σενέκα 10,
Κηφισιά 14564
Τηλέφωνο: 210 6304555

www.unileverfoodsolutions.gr

Cardinal logo
CARDINAL A.E.

Λελούδα 1, Αθήνα 11835
Αθήνα: 210 3471135

www.cardinal.gr

4F logo
4F - Γενική Εμπορική Τροφίμων Α.Ε.

Αδριανού 45,
Κορωπί 194 00
Τηλέφωνο: 210 662 0515

www.freshfruits-4f.gr

4F logo
WUSTHOF

Kelly's Cookbook store
Εμμανούηλ Μπενάκη 17
Αθήνα 106 78
Τηλ/Φαξ: 2103837140

Cana Laboratories logo
Cana Laboratories

Λεωφ. Ηρακλείου 446
14122 Ηράκλειο, Αττική
Τηλέφωνο: +30 210 2883 350-1
Fax: +30 210 2883 250

www.cana.gr

SCHAR WE CARE.jpg logo
SCHAR

Επίσημος αντιπρόσωπος CANA S.A.


www.schar.com
Schar by CANA S.A.

METROPOLITAN FOOD CULTURE logo
METROPOLITAN FOOD CULTURE

Αγ.Γεωργίου 4 - Ταύρος
Αθήνα 17778
Τηλέφωνο: 210 3466500

www.metropolitanfoods.gr

Electrolux logo
Electrolux

Electrolux Hellas SA
Τηλέφωνο: +30 2310 561880
Fax: +30 2310 552997



Get Gluten with Strapline logo






Thermomix logo
THERMOMIX - CADEX - ΠΑΠΑΣΤΑΘΗ Α.Ε.

Μάρνης 34 - Πλ. Βάθης
Αθήνα 10432
Τηλέφωνο: 210 52.38.814-5

www.cadex.gr

Food Concepts logo
FOOD CONCEPTS







Delifrance logo
DELIFRANCE HELLAS ΑΕ

Ιθάκης 64 - Αθήνα
Αγ. Ιωάννης Ρέντης 18233
Τηλέφωνο: +30 210 4251130

www.delifrance.gr

Οδός Κασσάνδρας logo
"ΟΔΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ"

Καστοριάς και Κασσάνδρας 11
Βοτανικός
Αθήνα 104 47
Τηλ.: 210 3470004
Fax: 210 3470140
E-mail:info@odoskassandras.gr
www.odoskassandras.gr

ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE

EGEM logo
EΓΕΜ A.E.

Θεσσαλονίκη: 2310 795182-3
Αθήνα: 210 3457700

www.egem.gr


ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ

Chef Style logo
CHEFSTYLE

Μαρούσι - Αθήνα 15125
Αθήνα: 210 3471135

www.chefstyle.gr


ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

IEK AKMH logo
ΙΕΚ ΑΚΜΗ Α.Ε.

Αθήνα: 210 8224074
Πειραιάς: 210 8224074
Θεσσαλονίκη: 2310 260 200
Ηράκλειο Κρήτης: 2810 300900

www.iek-akmi.edu.gr


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

Gastronomy Essentials logo


Αίτηση Συμμετοχής για Σεμινάριο

Συμπληρώστε υποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email: (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Θέση στην επιχείρηση  (max chars=50)
Πόλη και Ημερομηνία Συμμετοχής  (max chars=50)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.