Σεμινάρια
ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ (Sous vide - Thermomix - Siphon)
3 διήμερα Προγράμματα (12 ωρών) με τον Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη
Σεμινάρια - Ελλάδα
3 διήμερα Προγράμματα (12 ωρών) με τον Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη
,θα υλοποιηθούν το πρώτο τρίμηνο του 2016, επάνω
στις "Νέες Τεχνικές Μαγειρικής (Sous vide - Thermomix - Siphon)"
σε 3 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδος.
Ο Chef θα παρουσιάσει το σωστό τρόπο χρήσης μηχανημάτων,
Sous vide & Thermomix και του βοηθητικού εξοπλισμού σε
μία επαγγελματική κουζίνα, όπως το Siphon.
Πρόγραμμα:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 28 & 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016
Χώρος διεξαγωγής: ΙΕΚ ΑΚΜΗ - Αμφιθέατρο - Τσιμισκή 14, Θεσσαλονίκη
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 2 & 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
Χώρος διεξαγωγής: Ξεν/χείο ΑΤΛΑΝΤΙΣ AQUILA, Ηράκλειο Κρήτης
ΑΘΗΝΑ 22 & 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
Χώρος διεξαγωγής: "Οδός Κασσάνδρας" - Καστοριάς & Κασσάνδρας - Βοτανικός, Αθήνα
Το Πρόγραμμα θα είναι Demonstration με γευστική δοκιμή.
Κόστος συμμετοχής
Κόστος διημέρου (12 ώρες εκπαίδευση) : €170
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Certificate και Σημειώσεις θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.
Συμμετοχή
Για συμμετοχή σας συμπληρώστε την "Αίτηση" που θα
βρείτε στο τέλος της σελίδας.
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr