Σεμινάρια

Naturalite - Alain Ducasse Education

Inspire Your Passion. 12-14 Απριλίου 2016, Λευκωσία - Κύπρος

Σεμινάρια - Ελλάδα


Naturalite - Alain Ducasse Education

Το κορυφαίο πρόγραμμα εκπαίδευσης από την ALAIN DUCASSE EDUCATION που υπάρχει σε όλο τον πλανήτη, με τις τελευταίες εξελίξεις στη παγκόσμια γαστρονομική σκηνή, θα διεξαχθεί στις 12-14 Απριλίου, στη Λευκωσία/Κύπρος.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Chef, Μάγειρες, ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων & εστιατορίων, F&B Managers.

Το 3ήμερο Πρόγραμμα θα συμπεριλαμβάνει τα εξής:
Τεχνικές και συνταγές με Βάση τα Ψάρια, τα Λαχανικά και τα Δημητριακά


ΣΤΟΧΟΣ

  • Η ανάδειξη των προϊόντων και των συνδυασμών τους, με σεβασμό προς την εποχικότητα.
  • Δημιουργία μοντέρνων συνταγών με σκοπό την προσαρμογή των τεχνικών και μεθόδων σε όλα τα γαστρονομικά στυλ.

Ανακαλύψτε το νέο concept "Naturalite" σχεδιασμένο από το Γάλλο Chef Alain Ducasse. στο εστιατόριό του στο Παρίσι "Alain Ducasse au Plaza Athenee".

  • Ανάδειξη "ξεχασμένων" προϊόντων: προετοιμασία, μέθοδοι μαγειρέματος, μέθοδοι αναθέρμανσης, θερμοκρασία σερβιρίσματος, εμφάνιση.
  • Προσαρμογή στις παραδοσιακές συνταγές με σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις μέσα από σκέψεις σχετικά με την επιλογή των προϊόντων και νέες τεχνικές για την προετοιμασία και το μαγείρεμα τους: ενζυμική εξαγωγή χυμών, στον ατμό και σε χαμηλή θερμοκρασία μαγειρέματος.

Naturalite - Alain Ducasse Education
Naturalite - Alain Ducasse Education
Naturalite - Alain Ducasse Education

Φωτογραφίες από: Pierre Monetta


Τεχνικές πληροφορίες προγράμματος

Χώρος Διεξαγωγής:Mitsios Trading Ltd - Τέφκρου Ανθία 70 - Δάλι - Βιομηχανική περιοχή Λευκωσίας.

Ώρες προγράμματος:10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ.

Κόστος προγράμματος:€500

Certificate και Σημειώσεις θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Για συμμετέχοντες εκτός Κύπρου, που θα ταξιδέψουν για το πρόγραμμα, υπάρχουν "Πακέτα διαμονής" με ειδικές τιμές - Ζητήστε μας, να σας ενημερώσουμε.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ CHEF

MARK GUILLAIN - WILLIAMS

Ο Mark ξεκίνησε την καριέρα του στο Λονδίνο, δουλεύοντας στο "Ritz" και στο "Fifth Floor Restaurant" του Harvey Nichols. To 2001, o Mark γίνεται Chef στο εστιατόριο του Gilles Choukroun's, "I' Angl' Opera" στο Παρίσι, όπου και παραμένει 2 χρόνια.

Αργότερα, θα συμμετάσχει στην ομάδα του Alain Ducasse ως Sous Chef για το iconic Relais Plaza του Hotel Plaza-Athenee.

Από το 2008, ο Mark θα επιδείξει τις άριστες μαγειρικές του ικανότητες ως Head Chef στο Salon Premiere Air France Lounge, το οποίο βρίσκεται στο αεροδρόμιο Roissy-Charles de Gaulle.

Από το 2011 και μετά, είναι ένας διακεκριμένος Chef Instructor στην Alain Ducasse Education.

Naturalite - Alain Ducasse Education

NATURALITE MENU

Naturalite - Alain Ducasse Education

Συνεργαζόμενα Ξενοδοχεία

SEMELI HOTEL
  • Bed & Breakfast
  • Single Room: €80/night
  • Double Room: €90/night

Above prices include:

Free Wi-Fi, free gym, welcome drink on the arrival, a bottle of Cypriot wine and fruits on the arrival day, free Tea & Coffee in the room daily

Address: 10 Petraki Giallourou Str, Nicosia, 1077, Cyprus
Contact tel.: + 357 22452121
Fax: +357 22378291
Email: g.manager@semelihotel.com.cy & hotel@semelihotel.com.cy
Web: www.semelihotel.com.cy

Nicosia City Center Hotel
  • B/B Superior : €75/night single occupancy
  • Double Room: €90/night double occupancy

Address: 70 Regeana Street , PO Box 1212, Lefkosa
Contact tel.: + 357 22712712
Fax: +357 22378291

Castelli Hotel ***
  • B/B Superior : €55/night single occupancy
  • Double Room: €65/night double occupancy

Above prices include:

Free WI Fi in the lobby and in the rooms.
Free Use of the Heath & Leisure Center which features an indoor heated swimming pool, fitness center and whirpool.
(Guests of Castelli can use the Health Center of the Nicosia City Center Hotel)

Address: 38 Ouzounian Steet, Nicosia 1504, Cyprus
Contact tel.: +357 22712712
Fax: +357 22680176
Email: hinnicres@cytanet.com.cy & reservations@kennedy-hotels.com
Web: www.castellihotel.com.cy/

HILTON CYPRUS
  • Bed & Breakfast
  • Single or Double Room : €120/night

Address: Archbishop Makarios III Avenue - 1516 Nicosia I Cyprus
Contact tel.: +357 22 653 080
Fax: +357 22 653 050


Naturalite - Alain Ducasse Education

Συμμετοχή

Αίτηση Εγγραφής
Για συμμετοχή σας συμπληρώστε την "Αίτηση" που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας.


Contact


Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : +30 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Amalthia Trading Ltd logo
Amalthia Trading Ltd





Mitsios Trading Ltd logo
MITSIOS TRADING Ltd





Thermomix logo
Thermomix






ΧΟΡΗΓΟI ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Φιλελεύθερος logo
Ο Φιλελεύθερος





Ant1 logo
ANT1





Περιοδικό Taste logo
Περιοδικό Taste





THE CYPRUS WEEKLY logo
Νο.1 Αγγλική εφημερίδα της Κύπρου - THE CYPRUS WEEKLY






SUPPORTER MEDIA FOR GREECE

Athinorama logo
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ






ΧΟΡΗΓΟΣ ΨΑΡΙΩΝ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ

Zygi Mare Ltd logo
ΨΑΡΑΓΟΡΕΣ
ΖΥΓΙ ΜΑΡΕ ΛΤΔ







ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Institut Francais.jpg logo
Institut Francais Chypre





Φιλελεύθερος logo
Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων





ALAIN DUCASSE AU PLAZA ATHENEE - NATURALITE

Alain Ducasse au Plaza Athenee


Το εστιατόριο του "Alain Ducasse au Plaza Athenee" προσφέρει ένα μεσημεριανό μενού, το οποίο βαφτίστηκε "Naturalite". Αυτό το νέο μενού επιτρέπει να ανακαλύψετε μια κουζίνα, που σχεδιάστηκε από τον Γάλλο Chef, γύρω από την τριλογία "Ψάρια-Λαχανικά-Δημητριακά".

Υπάρχει απόλυτη ανάγκη σήμερα, ο άνθρωπος, να μεταβεί σε ένα καλύτερο τρόπο διατροφής, σε αρμονία με τη φύση, υγιέστερο και πιο φιλικό προς το περιβάλλον - Alain Ducasse


Ενώ η γαστρονομική του αυτοκρατορία εκτείνεται στις τέσσερις γωνιές του κόσμου, ο Γάλλος Chef Alain Ducasse - ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας της glocalization (Glocalization - Σκέψου παγκόσμια, δράσε Τοπικά) - δεν φαίνεται να εγκαταλείπει το ρόλο του μεγάλου Ηγέτη, στη σύγχρονη κοινωνία μας.

Κατά την πρόσφατη επαναλειτουργία του Παρισινού εστιατορίου του στο ξενοδοχείο Alain Ducasse Au Plaza Athenee, έχει επικεντρωθεί στην "φυσικότητα" του νέου μενού του, που συνάδει με τις πεποιθήσεις και τις δεσμεύσεις του, μεταξύ άλλων και μέσω του Slow Food.

Για τον άνθρωπο, δεδομένου ότι οι πόροι του πλανήτη γίνονται όλο και πιο σπάνιοι, καθίσταται αναγκαίο να καταναλώνονται τροφές περισσότερο "ηθικές και δίκαιες".

Έτσι λοιπόν, ο μεγάλος Chef κηρύττει, πως η "φυσικότητα", θα είναι πλέον ο "γαστριμαργικός φάρος" για το μέλλον.

Alain Ducasse au Plaza Athenee

Alain Ducasse au Plaza Athenee

Αίτηση Συμμετοχής για Σεμινάριο

Συμπληρώστε υποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email: (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Θέση στην επιχείρηση  (max chars=50)
Πόλη και Ημερομηνία Συμμετοχής  (max chars=50)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.