Σεμινάρια

Advanced French Pastry Techniques

Emmanuel Hamon. Αθήνα 11-13 Οκτωβρίου 2016. Inspire Your Passion.

Σεμινάρια - Ελλάδα

Advanced French Pastry Techniques

Ο Γάλλος Ζαχαροπλάστης Emmanuel Hamon επιστρέφει στην Αθήνα, για ένα από τα δυνατότερα προγράμματα ζαχαροπλαστικής, με όλες τις τελευταίες τεχνικές παγκοσμίως και τη νέα του Collection 2016 σε γλυκά, τούρτες, eclair κ.α.

Ο Chef θα παρουσιάσει και νέα γλυκά τα οποία θα ενσωματωθούν στη Collection 2016 και θα παρουσιαστούν, για πρώτη φορά στο κοινό.



Λίγα λόγια για τον Chef

O Emmanuel Hamon είναι ο πρεσβευτής της CasaLuker, του μεγαλύτερου brand προϊόντων σοκολάτας, που εδρεύει στην Κολομβία.

Εκτός από συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρέχει σε μεγάλες εταιρίες του χώρου παγκοσμίως και τις επιδείξεις που υλοποιεί, είναι και ιδιοκτήτης ενός μοντέρνου Ζαχ/στείου στο Brest της Γαλλίας, από το 2001.

Το 2003 δημιουργεί μια σειρά από καραμέλες με την επωνυμία P'tit Zef με ανταπόκριση που ξεπερνά τα σύνορα της Γαλλίας και φτάνει μέχρι Νέα Υόρκη και Οσάκα. Η προσφορά του αναγνωρίζεται με τον καιρό και η δημιουργική, μοντέρνα δουλειά του, χρίζει ιδιαίτερης εκτίμησης από το κοινό όπου η αδελφότητα Marmite d'or τον επιβραβεύει απονέμοντάς του τιμητικό δίπλωμα.

Outline προγράμματος

Advanced French Pastry Techniques


Ορισμένα από τα γλυκά που θα παρουσιαστούν στο 3ήμερο είναι :


  • Banana Caramel and Tonka religieuse Collection 2016
    (Glaze eclair and religieuse from new technique with not fondant but real caramel type bonbon)
  • Millefeuille Entremets "Kafo tempo" New
    (Technique Puff pastry (Feuillet age) flavored coffee and Japanese cream Namelaka)
  • Entremets "Tsema" Collection 2016
    (Pistachio and blackcurrant entremets, different layer of cream made from only one fruit ganache)
  • Apricot and Lavender eclair New
    (Technique of new topping eclair from marzipan and glaze like famous eclairs from Paris)
  • Jiao tart Collection 2016
    (Risotto caramel technique like a risotto but sweet)

Advanced French Pastry Techniques

Τεχνικά χαρακτηριστικά προγράμματος:

Ημερομηνία: 11-12-13 Οκτωβρίου 2016

Διάρκεια : 3 ημέρες - 6 ώρες ημερησίως - Σύνολο: 18 ώρες εκπαίδευσης

Ώρες Προγράμματος: 10.00 π.μ 16.00 μ.μ

Τόπος διεξαγωγής: ΙΕΚ PRAXIS - Σαριπόλου 5, Αθήνα 106 82

Τύπος Προγράμματος: Demonstration με γευστική δοκιμή

Γλώσσα Προγράμματος: Αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά

Κόστος Προγράμματος: 350€

Certificate παρακολούθησης όπως και σημειώσεις με όλες τις συνταγές που θα παρουσιαστούν θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες



Συμμετοχή

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες

Αίτηση Εγγραφής Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσετε την Αίτηση Συμμετοχής για Σεμινάριο που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας.


Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr




ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

CASA LUKER Logo
CASA LUKER





Optima logo
OPTIMA





IEK PRAXIS logo
IEK PRAXIS





FOOD CONCEPTS logo
FOOD CONCEPTS





DELIFRANCE logo
DELIFRANCE






Χορηγός Ένδυσης

CHEFSTYLE logo
CHEFSTYLE






Χορηγός Tableware

ΕΓΕΜ logo
ΕΓΕΜ






Advanced French Pastry Techniques

Αίτηση Συμμετοχής για Σεμινάριο

Συμπληρώστε υποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email: (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Θέση στην επιχείρηση  (max chars=50)
Πόλη και Ημερομηνία Συμμετοχής  (max chars=50)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.