Σεμινάρια
Advanced French Pastry Techniques
Emmanuel Hamon. Αθήνα 11-13 Οκτωβρίου 2016. Inspire Your Passion.
Σεμινάρια - Ελλάδα
Ο Γάλλος Ζαχαροπλάστης Emmanuel Hamon επιστρέφει στην
Αθήνα, για ένα από τα δυνατότερα προγράμματα ζαχαροπλαστικής, με
όλες τις τελευταίες τεχνικές παγκοσμίως και
τη νέα του Collection 2016 σε γλυκά, τούρτες, eclair κ.α.
Ο Chef θα παρουσιάσει και νέα γλυκά τα οποία
θα ενσωματωθούν στη Collection 2016 και θα
παρουσιαστούν, για πρώτη φορά στο κοινό.
Λίγα λόγια για τον Chef
O Emmanuel Hamon είναι ο πρεσβευτής της CasaLuker, του μεγαλύτερου brand προϊόντων σοκολάτας, που εδρεύει στην Κολομβία.
Εκτός από συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρέχει σε μεγάλες εταιρίες του χώρου παγκοσμίως και τις επιδείξεις που υλοποιεί,
είναι και ιδιοκτήτης ενός μοντέρνου Ζαχ/στείου στο Brest της Γαλλίας, από το 2001.
Το 2003 δημιουργεί μια σειρά από καραμέλες με την επωνυμία P'tit Zef με ανταπόκριση που ξεπερνά τα σύνορα
της Γαλλίας και φτάνει μέχρι Νέα Υόρκη και Οσάκα. Η προσφορά του αναγνωρίζεται με τον
καιρό και η δημιουργική, μοντέρνα δουλειά του, χρίζει ιδιαίτερης εκτίμησης από το κοινό όπου
η αδελφότητα Marmite d'or τον επιβραβεύει απονέμοντάς του τιμητικό δίπλωμα.
Outline προγράμματος
Ορισμένα από τα γλυκά που θα παρουσιαστούν στο 3ήμερο είναι :
- Banana Caramel and Tonka religieuse Collection 2016
(Glaze eclair and religieuse from new technique with not fondant but real caramel type bonbon) - Millefeuille Entremets "Kafo tempo" New
(Technique Puff pastry (Feuillet age) flavored coffee and Japanese cream Namelaka) - Entremets "Tsema" Collection 2016
(Pistachio and blackcurrant entremets, different layer of cream made from only one fruit ganache) - Apricot and Lavender eclair New
(Technique of new topping eclair from marzipan and glaze like famous eclairs from Paris) - Jiao tart Collection 2016
(Risotto caramel technique like a risotto but sweet)
Τεχνικά χαρακτηριστικά προγράμματος:
Ημερομηνία: 11-12-13 Οκτωβρίου 2016
Διάρκεια : 3 ημέρες - 6 ώρες ημερησίως - Σύνολο: 18 ώρες εκπαίδευσης
Ώρες Προγράμματος: 10.00 π.μ 16.00 μ.μ
Τόπος διεξαγωγής: ΙΕΚ PRAXIS - Σαριπόλου 5, Αθήνα 106 82
Τύπος Προγράμματος: Demonstration με γευστική δοκιμή
Γλώσσα Προγράμματος: Αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά
Κόστος Προγράμματος: 350€
Certificate παρακολούθησης όπως και σημειώσεις με όλες τις συνταγές που θα παρουσιαστούν θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες
Συμμετοχή
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες
Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσετε την Αίτηση Συμμετοχής για Σεμινάριο που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας.
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
|
CASA LUKER
|
|
OPTIMA
|
|
IEK PRAXIS
|
|
FOOD CONCEPTS
|
|
DELIFRANCE
|
Χορηγός Ένδυσης
|
CHEFSTYLE
|
Χορηγός Tableware
|
ΕΓΕΜ
|