Σεμινάρια

Νέες Τεχνικές Σύγχρονης Ζαχαροπλαστικής

6 - 7 Δεκεμβρίου 2016. Master Class από τον Ισπανό Pastry Chef Ramon Morato

Σεμινάρια - Ελλάδα

Νέες Τεχνικές Σύγχρονης Ζαχαροπλαστικής

Ο Ο Ισπανός Pastry Chef Ramon Morato, θα επισκεφτεί την Αθήνα στις 6 & 7 Δεκεμβρίου 2016, προσφέροντας ένα μοναδικό Master class Ζαχαροπλαστικής για επαγγελματίες, όπου θα δείξει βήμα - βήμα τις τελευταίες δημιουργίες, με τους ποιο σύγχρονους συνδυασμούς και τη χρήση νέων τεχνικών.

Κατά τη διάρκεια, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη τύχη να δοκιμάσουν, για πρώτη φορά σε αποκλειστικότητα, μερικά από τα δημιουργήματα του νέου βιβλίου του, που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο 2016 και δημιουργήθηκε από την ομάδα των Chef στην Ακαδημία Σοκολάτας της Βαρκελώνης.

Χαρακτηριστικά προγράμματος



  • Ημερομηνία προγράμματος: 6 & 7 Δεκεμβρίου (12 ώρες εκπαίδευσης)
  • Ωράριο προγράμματος: 10 π.μ. - 16.00 μ.μ
  • Τύπος προγράμματος: Demonstration με γευστική δοκιμή
  • Χώρος διεξαγωγής: Atheneaum Intercontinental Athens - Αίθουσα ΟΜΙΚΡΟΝ - Λεωφ. Συγγρού 89-93 - Αθήνα.
  • Κόστος συμμετοχής: €350

Νέες Τεχνικές Σύγχρονης Ζαχαροπλαστικής


Νέες Τεχνικές Σύγχρονης Ζαχαροπλαστικής Νέες Τεχνικές Σύγχρονης Ζαχαροπλαστικής


Λίγα λόγια για τον CHEF
Ramon Morato



Νέες Τεχνικές Σύγχρονης Ζαχαροπλαστικής

Γεννήθηκε στην Manlleu, επαρχιακή πόλη κοντά στη Βαρκελώνη, όπου μετά την ολοκλήρωση της βασικής του εκπαίδευσης στράφηκε στη ζαχαροπλαστική.

Χωρίς να διαθέτει σχετικό επαγγελματικό υπόβαθρο, αφού αφορμή για την επιλογή του δεν ήταν παρόμοια επαγγελματική πορεία μελών της οικογένειάς του, ξεκίνησε άμεσα τη δραστήρια σταδιοδρομία του.

Η θητεία του δίπλα σε μερικούς από τους πιο επιφανείς Ισπανούς ζαχαροπλάστες αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι της κατάρτισής του, που περιλαμβάνει επίσης συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα εξαιρετικά υψηλού επιπέδου, καθώς και πέρασμα από σημαντικά εκπαιδευτικά κέντρα όπως το ZDS στο Ζόλινγκεν στη Γερμανία και το Richard Conseil στη Λυών.

Ανάμεσα στις αναρίθμητες δραστηριότητές του συμπεριλαμβάνονται συμμετοχές και διακρίσεις σε διαγωνισμούς με σημείο αναφοράς τη διάκρισή του ως Mejor Maestro Artesano Pastelero, τη σημαντικότερη του είδους σε εθνικό επίπεδο.

Το βιβλίο του RAMON MORATO Chocolate που απέσπασε το 2007 στα έγκριτα βραβεία Gourmand World Cookbook Awards το βραβείο του Καλύτερου Βιβλίου για τη σοκολάτα παγκοσμίως, ήταν η φυσιολογική εξέλιξη της πολυετούς του πορείας στο χώρο.

Σύντομα αξιοποίησε τις γνώσεις και την εμπειρία του στον τομέα της διδασκαλίας ενώ δίνοντας μεγάλη βάση και στο ερευνητικό κομμάτι ανακαλύπτει και παρουσιάζει ό,τι νεότερο από τον κόσμο της ζαχαροπλαστικής.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα είναι εισηγητής σε εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα και συνέδρια ανά τον κόσμο συμμετέχοντας επίσης σε αξιόλογες συνεργασίες όπως αυτή του project από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και του Alicia Foundation.

Σήμερα έχει αναλάβει το Εργαστήριο Σοκολάτας στη Βαρκελώνη και είναι Διευθυντής Δημιουργικού στο γαλλικό brand Cacao Barry.

Νέες Τεχνικές Σύγχρονης Ζαχαροπλαστικής


ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Atheneaum Intercontinental Athens logo
Intercontinental





Cacao Barry logo
Cacao Barry





Ledra logo
Ledra





4F logo
4F






ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Electrolux logo
Electrolux






ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE

EGEM logo
Egem






ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ

Chefstyle logo
Chefstyle






ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Gastronomy Essentials logo
Gastronomy Essentials







ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Νέες Τεχνικές Σύγχρονης Ζαχαροπλαστικής


Όλοι οι Συμμετέχοντες θα λάβουν Cerificate και booklet με τις συνταγές που θα παρουσιαστούν


Contact Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κύριο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : +30 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

Για Συμμετοχή παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Αίτηση.

Αίτηση Συμμετοχής για Σεμινάριο

Συμπληρώστε υποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email: (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Θέση στην επιχείρηση  (max chars=50)
Πόλη και Ημερομηνία Συμμετοχής  (max chars=50)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.