Σεμινάρια
Μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα
4 μοναδικά διήμερα προγράμματα με τον Chef Δημήτρη Παμπόρη
Σεμινάρια - Ελλάδα
Τέσσερα (4) μοναδικά διήμερα προγράμματα
εκπαίδευσης με θέμα την Μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα
θα υλοποιηθούν ανά την Ελλάδα, από τον ΙΝΣΕΤΕ,
με εισηγητή τον Έλληνα διακεκριμένο
Chef Δημήτρη Παμπόρη.
Το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί στη φιλοσοφία του πως στέκονται καθημερινά υλικά σε επίπεδο fine dining,
όπου περιορίζουν το υψηλό κόστος, σε τεχνικές μαγειρικής με νέες τεχνολογίες όπως Thermomix,
sous vide και Pacojet και σε τεχνικές στησίματος πιάτων.
Ημερομηνίες και Τόποι Διεξαγωγής
- Ημερομηνία προγράμματος: 14 - 15 Δεκεμβρίου 2016
- Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
- Χώρος διεξαγωγής: ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ - Ερμού 45 Θεσσαλονίκη
- Ημερομηνία προγράμματος: 11 - 12 Ιανουαρίου 2017
- Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
- Χώρος διεξαγωγής: HOTELIER EDUCATION - Αγία Μαρίνα, Χανιά 73134
- Ημερομηνία προγράμματος: 7 - 8 Μαρτίου 2017
- Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
- Χώρος διεξαγωγής: LE GOURMET - Κωνσταντά 128 (Ανάμεσα Ιωλκού και Αντωνοπούλου) - Βόλος
- Ημερομηνία προγράμματος: 28 - 29 Μαρτίου 2017
- Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
- Χώρος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Kontokali Bay Resort & Spa - Κοντόκαλι - Κέρκυρα
Τα τμήματα θα είναι 12 ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Λίγα λόγια για τον CHEF
Δημήτρη Παμπόρη
Ο Δημήτρης Παμπόρης είναι ένας νεαρός, εξαιρετικά ταλαντούχος σεφ που δραστηριοποιείται στο χώρο
της γαστρονομίας σχεδόν 15 χρόνια.
Εμπνέεται από την ποικιλία και τον πλούτο της ελληνικής κουζίνας ενώ βασικό
χαρακτηριστικό των πιάτων του είναι η νεωτεριστική απόδοση της ελληνικής πρώτης ύλης
και η δημιουργική προσέγγιση εμβληματικών ελληνικών πιάτων.
Διατηρώντας άρτια τη λεπτή ισορροπία ανάμεσα στην παράδοση και τον μοντερνισμό,
ανεβάζει τον πήχη της δημιουργικοτητας αποδεικνύοντας ότι οι ελληνικές γεύσεις
μπορούν να σταθούν σε υψηλά γαστρονομικά επίπεδα, ταλέντο το οποίο επεσήμανε
πρόσφατα και το παγκοσμίου φήμης περιοδικό Rolling Pin.
Το ίδιο περιοδικό, επαινώντας το δημιουργικό χαρακτήρα της κουζίνας του, κάνει επίσης αναφορά στις
βραβεύσεις του σεφ δίνοντας έμφαση στην εξαιρετική δουλειά που παρουσίασε στο εστιατόριο
Apocalypsis στην Πάτμο το οποίο έγινε σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του
καλού φαγητού από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Είναι ένας από τους καλύτερους πρεσβευτές της ελληνικής κουζίνας ενώ σημερινό γαστρονομικό του πόστο είναι
το Ekies All Senses Resort στη Χαλκιδική όπου τελεί χρέη Executive Chef.
OUTLINE PROGRAM
1η μέρα του προγράμματος
- Φιλοσοφία του Chef και τρόπος σκέψης
- Φιλοσοφία του degustation menu και πως στέκονται σε επίπεδο fine dinning καθημερινά υλικά όπου περιορίζουν το υψηλό κόστος
- Προετοιμασία του μενού
- Τεχνικές μαγειρέματος σε thermomix , sous vide . pacojet
2η μέρα του προγράμματος
- Παρουσίαση του μενού
- Τρόποι παρουσίασης σε πιάτο
Συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου
Θα έχουμε τη χαρά να συνεργαστούμε με το Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου.
Δείτε σχετική ανακοίνωση έναρξης συνεργασίας με τον τον Σ.Ε.Ο,
στα προγράμματα γαστρονομίας του ΣΕΤΕ Training.
Σε κάθε πρόγραμμα, θα βρίσκεται κοντά μας ένας Έλληνας παραγωγός κρασιού, και θα ενημερώνει τους συμμετέχοντες που θα παραβρεθούν στα προγράμματα του ΣΕΤΕ Training, για το σύγχρονο ελληνικό κρασί, τις Βασικές Αρχές της Οινογευσιγνωσίας και του Food/Dessert & Wine pairing.
Τελικό κόστος συμμετοχής *
- €170 Επιχειρήσεις Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
- €250 Επιχειρήσεις μη-Μέλη του ΣΕΤΕ
* Το SETE Training καλύπτει ποσοστό από 50-70% του κόστους συμμετοχής
Συμμετοχή
Για συμμετοχή σας συμπληρώστε την "Αίτηση" που θα
βρείτε στο Site της ΣΕΤΕ: Eventora - SETE Training
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : +30 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
|
UNILEVER
|
|
METROPOLITAN
|
|
4F
|
|
IEK ΔΕΛΤΑ
|
|
LE GOURMET
|
|
KONTOKALI BAY
|
|
HOME
|
|
THERMOMIX
|
|
DELIFRANCE
|
|
HOTELIER
|
ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE
|
Egem
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ
|
Chefstyle
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
|
ΧΕΝΕΧ
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΙΝΟΥ
|
Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου
|
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ
|
SETE TRAINING
|
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
|
Gastronomy Essentials
|