Σεμινάρια
Τεχνικές Sous Vide για μαζική παραγωγή
3 προγράμματα εκπαίδευσης με τον Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη
Σεμινάρια - Ελλάδα
Τρία προγράμματα εκπαίδευσης στη Μαζική παραγωγή με
τεχνικές Sous vide θα υλοποιηθούν από τον ΙΝΣΕΤΕ, σε 3
σημεία ανά την Ελλάδα, με το Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη,
όπου θα απευθύνονται σε επαγγελματίες της μαζικής εστίασης
(ξενοδοχεία, catering).
Τα προγράμματα θα είναι hands on practice και οι
συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν
με τον Chef επάνω στη σωστή διαχείριση της παραγωγής,
στην οικονομία δουλεύοντας με φθηνότερα κομμάτια
κρέατος χωρίς να έχουν απώλειες στη ποιότητα,
οικονομία στην ενέργεια, μοντέρνες υφές, στην
ευελιξία της διάρκειας ζωής του τελικού προϊόντος.
Ημερομηνίες και Τόποι Διεξαγωγής
- Ημερομηνία προγράμματος: 8 - 9 Δεκεμβρίου 2016
- Ώρες προγράμματος: 13.00 π.μ. - 19.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
- Χώρος διεξαγωγής: ΙΕΚ ΑΚΜΗ - Πατησίων 125 - 7ος όροφος
- Ημερομηνία προγράμματος: 16 - 17 Φεβρουαρίου 2017
- Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
- Χώρος διεξαγωγής: ΙΕΚ ΑΚΜΗ - Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου - Ηράκλειο
- Ημερομηνία προγράμματος: 23 - 24 Φεβρουαρίου 2017
- Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
- Χώρος διεξαγωγής: ΙΕΚ ΑΚΜΗ - Τσιμισκή 14 - Θεσσαλονίκη
Τα τμήματα θα είναι 12 ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Λίγα λόγια για τον CHEF
Γιώργο Στυλιανουδάκη
Εμπεριέχοντας σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του, ο βιρτουόζος της μοντέρνας γαστρονομίας αναζητά
επίμονα την τελειότητα, δημιουργώντας τις ανάλογες ισορροπίες, μεταξύ παρουσίασης - γεύσης.
Έκανε κομμάτι της ζωής του τη δια βίου μάθηση στο αντικείμενο που αντιπροσωπεύει πάνω
από 30 χρόνια, αξιοποιώντας στο έπακρο κάθε γνώση.
Αμετανόητος γευσιθήρας, λάτρης των γαστρονομικών ανατροπών και της παραδοσιακής κουζίνας,
διατηρεί με μοναδική ευχέρεια τις αυθεντικές γεύσεις ενώ τα πιάτα του είναι ζωντανό σεμινάριο
τεχνικής, μοντερνισμού αλλά προπαντός, γευστικής ακεραιότητας.
Το βιογραφικό του περιλαμβάνει θητεία σε εμβληματικά εστιατόρια του εξωτερικού
όπως Quique Dacosta Restaurant, Noma, Alain Ducasse au Plaza Athenee καθώς και
ξενοδοχεία 5* ενώ στους πιο πρόσφατους γασττρονομικούς σταθμούς του
(ξενοδοχείο Πεντελικόν-Αθήνα, εστιατόριο Avli-Κρήτη, Kensho Boutique Hotel & Suites-Μύκονος)
η κατασταλαγμένη γαστρονομική του οπτική που συνδυάζει εκλεπτυσμένα
και άρτια την παράδοση με τον μοντερνισμό απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.
OUTLINE PROGRAM
1η μέρα του προγράμματος
- Σταθερότητα Παραγωγής
- Σωστή Διαχείριση Παραγωγής
- Ποιότητα - Πάντα ίδια
- Οικονομία δουλεύοντας με φθηνότερα κομμάτια Κρέατος
2η μέρα του προγράμματος
- Ευελιξία στη διάρκεια ζωής του τελικού Προϊόντος
- Λιγότερη απώλεια Όγκου
- Μοντέρνες Υφές
- Οικονομία στην ενέργεια
Συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου
Θα έχουμε τη χαρά να συνεργαστούμε με το Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου.
Δείτε σχετική ανακοίνωση έναρξης συνεργασίας με τον τον Σ.Ε.Ο,
στα προγράμματα γαστρονομίας του ΣΕΤΕ Training.
Σε κάθε πρόγραμμα, θα βρίσκεται κοντά μας ένας Έλληνας παραγωγός κρασιού, και θα ενημερώνει τους συμμετέχοντες που θα παραβρεθούν στα προγράμματα του ΣΕΤΕ Training, για το σύγχρονο ελληνικό κρασί, τις Βασικές Αρχές της Οινογευσιγνωσίας και του Food/Dessert & Wine pairing.
Τελικό κόστος συμμετοχής *
- €170 Επιχειρήσεις Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
- €250 Επιχειρήσεις μη-Μέλη του ΣΕΤΕ
* Το SETE Training καλύπτει ποσοστό από 50-70% του κόστους συμμετοχής
Συμμετοχή
Για συμμετοχή σας συμπληρώστε την "Αίτηση" που θα
βρείτε στο Site της ΣΕΤΕ: Eventora - SETE Training
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : +30 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
|
UNILEVER
|
|
METROPOLITAN
|
|
VALRHONA
|
|
DEALS
|
|
IEK ΑΚΜΗ
|
|
4F
|
|
HOME
|
|
THERMOMIX
|
|
DELIFRANCE
|
ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE
|
Egem
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ
|
Chefstyle
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
|
ΧΕΝΕΧ
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΙΝΟΥ
|
Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου
|
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ
|
SETE TRAINING
|
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
|
Gastronomy Essentials
|