Σεμινάρια

Τεχνικές Sous Vide για μαζική παραγωγή

3 προγράμματα εκπαίδευσης με τον Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη

Σεμινάρια - Ελλάδα / Κύπρος

Τεχνικές Sous Vide για μαζική παραγωγή

Τρία προγράμματα εκπαίδευσης στη Μαζική παραγωγή με τεχνικές Sous vide θα υλοποιηθούν από τον ΙΝΣΕΤΕ, σε 3 σημεία ανά την Ελλάδα, με το Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη, όπου θα απευθύνονται σε επαγγελματίες της μαζικής εστίασης (ξενοδοχεία, catering).

Τα προγράμματα θα είναι hands on practice και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν με τον Chef επάνω στη σωστή διαχείριση της παραγωγής, στην οικονομία δουλεύοντας με φθηνότερα κομμάτια κρέατος χωρίς να έχουν απώλειες στη ποιότητα, οικονομία στην ενέργεια, μοντέρνες υφές, στην ευελιξία της διάρκειας ζωής του τελικού προϊόντος.

Ημερομηνίες και Τόποι Διεξαγωγής



Αθήνα
  • Ημερομηνία προγράμματος: 8 - 9 Δεκεμβρίου 2016
  • Ώρες προγράμματος: 13.00 π.μ. - 19.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
  • Χώρος διεξαγωγής: ΙΕΚ ΑΚΜΗ - Πατησίων 125 - 7ος όροφος


Ηράκλειο Κρήτης
  • Ημερομηνία προγράμματος: 16 - 17 Φεβρουαρίου 2017
  • Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
  • Χώρος διεξαγωγής: ΙΕΚ ΑΚΜΗ - Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου - Ηράκλειο


Θεσσαλονίκη
  • Ημερομηνία προγράμματος: 23 - 24 Φεβρουαρίου 2017
  • Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
  • Χώρος διεξαγωγής: ΙΕΚ ΑΚΜΗ - Τσιμισκή 14 - Θεσσαλονίκη


Τα τμήματα θα είναι 12 ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας


Τεχνικές Sous Vide για μαζική παραγωγή
Τεχνικές Sous Vide για μαζική παραγωγή Τεχνικές Sous Vide για μαζική παραγωγή Τεχνικές Sous Vide για μαζική παραγωγή

Λίγα λόγια για τον CHEF
Γιώργο Στυλιανουδάκη



Τεχνικές Sous Vide για μαζική παραγωγή

Εμπεριέχοντας σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του, ο βιρτουόζος της μοντέρνας γαστρονομίας αναζητά επίμονα την τελειότητα, δημιουργώντας τις ανάλογες ισορροπίες, μεταξύ παρουσίασης - γεύσης.

Έκανε κομμάτι της ζωής του τη δια βίου μάθηση στο αντικείμενο που αντιπροσωπεύει πάνω από 30 χρόνια, αξιοποιώντας στο έπακρο κάθε γνώση.

Αμετανόητος γευσιθήρας, λάτρης των γαστρονομικών ανατροπών και της παραδοσιακής κουζίνας, διατηρεί με μοναδική ευχέρεια τις αυθεντικές γεύσεις ενώ τα πιάτα του είναι ζωντανό σεμινάριο τεχνικής, μοντερνισμού αλλά προπαντός, γευστικής ακεραιότητας.

Το βιογραφικό του περιλαμβάνει θητεία σε εμβληματικά εστιατόρια του εξωτερικού όπως Quique Dacosta Restaurant, Noma, Alain Ducasse au Plaza Athenee καθώς και ξενοδοχεία 5* ενώ στους πιο πρόσφατους γασττρονομικούς σταθμούς του (ξενοδοχείο Πεντελικόν-Αθήνα, εστιατόριο Avli-Κρήτη, Kensho Boutique Hotel & Suites-Μύκονος) η κατασταλαγμένη γαστρονομική του οπτική που συνδυάζει εκλεπτυσμένα και άρτια την παράδοση με τον μοντερνισμό απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.

Τεχνικές Sous Vide για μαζική παραγωγή Τεχνικές Sous Vide για μαζική παραγωγή Τεχνικές Sous Vide για μαζική παραγωγή Τεχνικές Sous Vide για μαζική παραγωγή

OUTLINE PROGRAM

1η μέρα του προγράμματος


  • Σταθερότητα Παραγωγής
  • Σωστή Διαχείριση Παραγωγής
  • Ποιότητα - Πάντα ίδια
  • Οικονομία δουλεύοντας με φθηνότερα κομμάτια Κρέατος

2η μέρα του προγράμματος


  • Ευελιξία στη διάρκεια ζωής του τελικού Προϊόντος
  • Λιγότερη απώλεια Όγκου
  • Μοντέρνες Υφές
  • Οικονομία στην ενέργεια

Τεχνικές Sous Vide για μαζική παραγωγή


Συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου

Τεχνικές Sous Vide για μαζική παραγωγή


Θα έχουμε τη χαρά να συνεργαστούμε με το Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου.
Δείτε σχετική ανακοίνωση έναρξης συνεργασίας με τον τον Σ.Ε.Ο, στα προγράμματα γαστρονομίας του ΣΕΤΕ Training.


Σε κάθε πρόγραμμα, θα βρίσκεται κοντά μας ένας Έλληνας παραγωγός κρασιού, και θα ενημερώνει τους συμμετέχοντες που θα παραβρεθούν στα προγράμματα του ΣΕΤΕ Training, για το σύγχρονο ελληνικό κρασί, τις Βασικές Αρχές της Οινογευσιγνωσίας και του Food/Dessert & Wine pairing.

Τελικό κόστος συμμετοχής *

  • €170 Επιχειρήσεις Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
  • €250 Επιχειρήσεις μη-Μέλη του ΣΕΤΕ

* Το SETE Training καλύπτει ποσοστό από 50-70% του κόστους συμμετοχής


Στοιχεία Τραπέζης

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

BANK of Cyprus(in Cyprus)
Δικαιούχος: Gastronomy Essentials Ltd.
Αρ. Λογαριασμού: 0155-01-158922
ΙΒΑΝ: CY87002001550000000115892200
SWIFT: BCYPCY2N

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ

ALPHA BANK
Δικαιούχος: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Αρ. Λογαριασμού: 377-002101-041433
ΙΒΑΝ: GR25 0140 3770 3770 0210 1041 433


Συμμετοχή

Αίτηση Εγγραφής
Για συμμετοχή σας συμπληρώστε την "Αίτηση" που θα βρείτε στο Site της ΣΕΤΕ: Eventora - SETE Training


Contact


Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : +30 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

Τεχνικές Sous Vide για μαζική παραγωγή

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

UNILEVER
UNILEVER





METROPOLITAN
METROPOLITAN





VALRHONA
VALRHONA





DEALS
DEALS





IEK ΑΚΜΗ
IEK ΑΚΜΗ





4F logo
4F





HOME
HOME





THERMOMIX
THERMOMIX





DELIFRANCE
DELIFRANCE






ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE

EGEM logo
Egem






ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ

Chefstyle logo
Chefstyle






ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΧΕΝΕΧ logo
ΧΕΝΕΧ






ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΙΝΟΥ

Σ.Ε.Ο logo
Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου






ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

SETE TRAINING logo
SETE TRAINING






ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

Gastronomy Essentials logo
Gastronomy Essentials