Σεμινάρια

Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων

3 προγράμματα εκπαίδευσης με τον γνωστό Έλληνα Ζαχαροπλάστη Δημήτρη Χρονόπουλο

Σεμινάρια - Ελλάδα / Κύπρος

Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων

Τρία (3) μοναδικά διήμερα εκπαιδευτικά προγράμματα για επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες, με θέμα Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων θα υλοποιηθούν από το SETE Training, με εισηγητή το γνωστό Έλληνα Ζαχαροπλάστη, Δημήτρη Χρονόπουλο.

Τα προγράμματα θα είναι hands on practice, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν με τον Chef κατά τη διάρκεια του διημέρου και να δουν τις νέες τάσεις στη διακόσμηση γλυκών και τους νέους συνδυασμούς από τις γεύσεις του μέλλοντος.

Ημερομηνίες και Τόποι Διεξαγωγής



Θεσσαλονίκη
  • Ημερομηνία προγράμματος: 28 - 29 Νοεμβρίου 2016
  • Ώρες προγράμματος: 15.00 μ.μ. - 21.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
  • Χώρος διεξαγωγής: ΙΕΚ ΑΚΜΗ - Τσιμισκή 14 - Θεσσαλονίκη


Ρόδος
  • Ημερομηνία προγράμματος: 31 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2017
  • Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
  • Χώρος διεξαγωγής: ΑΝΚΟ ACADEMY - Γ.Σεφέρη 78-80 - Εμπορικό κέντρο "Μήδεια" - Ρόδος


Κως
  • Ημερομηνία προγράμματος: 1 - 2 Μαρτίου 2017
  • Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
  • Χώρος διεξαγωγής: ANKO ACADEMY - Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου - Κως


Τα τμήματα θα είναι 12 ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας


Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων

Λίγα λόγια για τον CHEF
Δημήτρη Χρονόπουλο



Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων

Είναι ένα από τα δυνατότερα χαρτιά της ελληνικής ζαχαροπλαστικής και δίκαια, με την αξιόλογη επαγγελματική του κατάρτιση και πολύχρονη θητεία του σε μερικά από τα εμβληματικότερα εστιατόρια σε Ελλάδα και εξωτερικό να το επιβεβαιώνει.

Έχει παρακολουθήσει στο Ecole Du Grand Chocolat Valrhona σειρά σεμιναρίων με εξειδικευμένη θεματολογία εστιάζοντας στις τεχνικές της υψηλής ζαχ/κής με εισηγητές διεθνούς αναγνώρισης, ενώ αποκορύφωμα στην επαγγελματική του πορεία ήταν η βράβευσή του από την Ελευθεροτυπία ως καλύτερου Έλληνα Pastry Chef το 2006.

Συνεργάζεται επίσης με έγκυρα ηλεκτρονικά και έντυπα περιοδικά όπως το olivemagazine.gr, καθώς και τα Z&G και Α-Ζ της FORUM A.E. δημοσιεύοντας συνταγές για ερασιτέχνες και επαγγελματίες αντίστοιχα.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία περιλαμβάνει εμβληματικές συνεργασίες ως Pastry Chef και consultant Pastry Chef σε Ελλάδα, Κύπρο, Γαλλία και Ισπανία με επιχειρήσεις και εστιατόρια όπως Σπονδή (**Michelin), Βαρούλκο (1* Michelin), Alain Parodi Restaurant (*Michelin), Le Develec Restaurant (**Michelin), Le Bristol)***Michelin), Relais Gourmands (Pierre Garnaire Restaurant (***Michelin), Vardis (*Michelin) κ.ά. ενώ τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με ένα από τα κορυφαία brands ποιοτικής σοκολάτας παγκοσμίως, τη Valrhona, ως Pastry Chef και Τεχνικός Σύμβουλος.

Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων

OUTLINE PROGRAM

1η μέρα του προγράμματος


  • Γλυκά σε πάστες με νέες τάσεις στην διακόσμηση
  • Γλυκά σε τούρτες με συνδυασμούς από γεύσεις του μέλλοντος
  • Μοντέρνες παρουσιάσεις και νέες τεχνικές για Εκλέρ

2η μέρα του προγράμματος


  • Τεχνικές για δημιουργία διακοσμητικά σοκολάτας
  • Μοντέρνο styling στις τάρτες
  • Ιδέες για ευφάνταστα γλυκά σε ποτήρι

Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων


Συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου

Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων


Θα έχουμε τη χαρά να συνεργαστούμε με το Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου.
Δείτε σχετική ανακοίνωση έναρξης συνεργασίας με τον τον Σ.Ε.Ο, στα προγράμματα γαστρονομίας του ΣΕΤΕ Training.


Σε κάθε πρόγραμμα, θα βρίσκεται κοντά μας ένας Έλληνας παραγωγός κρασιού, και θα ενημερώνει τους συμμετέχοντες που θα παραβρεθούν στα προγράμματα του ΣΕΤΕ Training, για το σύγχρονο ελληνικό κρασί, τις Βασικές Αρχές της Οινογευσιγνωσίας και του Food/Dessert & Wine pairing.

Τελικό κόστος συμμετοχής *

  • €170 Επιχειρήσεις Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
  • €250 Επιχειρήσεις μη-Μέλη του ΣΕΤΕ

* Το SETE Training καλύπτει ποσοστό από 50-70% του κόστους συμμετοχής


Στοιχεία Τραπέζης

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

BANK of Cyprus(in Cyprus)
Δικαιούχος: Gastronomy Essentials Ltd.
Αρ. Λογαριασμού: 0155-01-158922
ΙΒΑΝ: CY87002001550000000115892200
SWIFT: BCYPCY2N

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ

ALPHA BANK
Δικαιούχος: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Αρ. Λογαριασμού: 377-002101-041433
ΙΒΑΝ: GR25 0140 3770 3770 0210 1041 433


Συμμετοχή

Αίτηση Εγγραφής
Για συμμετοχή σας συμπληρώστε την "Αίτηση" που θα βρείτε στο Site της ΣΕΤΕ: Eventora - SETE Training


Contact


Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : +30 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

VALRHONA
VALRHONA





DEALS
DEALS





RAVIFRUIT
RAVIFRUIT





PCB
PCB CREATION





IEK ΑΚΜΗ
IEK ΑΚΜΗ





ΑΝΚΟ ACADEMY
ΑΝΚΟ ACADEMY





4F logo
4F





THERMOMIX
THERMOMIX





DELIFRANCE
DELIFRANCE






ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ELECTROLUX logo
ELECTROLUX






ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE

EGEM logo
Egem






ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ

Chefstyle logo
Chefstyle






ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΧΕΝΕΧ logo
ΧΕΝΕΧ






ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΙΝΟΥ

Σ.Ε.Ο logo
Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου






ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

SETE TRAINING logo
SETE TRAINING






ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

Gastronomy Essentials logo
Gastronomy Essentials