Σεμινάρια
Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων
3 προγράμματα εκπαίδευσης με τον γνωστό Έλληνα Ζαχαροπλάστη Δημήτρη Χρονόπουλο
Σεμινάρια - Ελλάδα
Τρία (3) μοναδικά διήμερα εκπαιδευτικά προγράμματα
για επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες, με θέμα
Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων
θα υλοποιηθούν από το SETE Training, με εισηγητή
το γνωστό Έλληνα Ζαχαροπλάστη, Δημήτρη Χρονόπουλο.
Τα προγράμματα θα είναι hands on practice,
όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα
να δουλέψουν με τον Chef κατά τη διάρκεια του
διημέρου και να δουν τις νέες τάσεις στη
διακόσμηση γλυκών και τους νέους συνδυασμούς από τις γεύσεις του μέλλοντος.
Ημερομηνίες και Τόποι Διεξαγωγής
- Ημερομηνία προγράμματος: 28 - 29 Νοεμβρίου 2016
- Ώρες προγράμματος: 15.00 μ.μ. - 21.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
- Χώρος διεξαγωγής: ΙΕΚ ΑΚΜΗ - Τσιμισκή 14 - Θεσσαλονίκη
- Ημερομηνία προγράμματος: 31 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2017
- Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
- Χώρος διεξαγωγής: ΑΝΚΟ ACADEMY - Γ.Σεφέρη 78-80 - Εμπορικό κέντρο "Μήδεια" - Ρόδος
- Ημερομηνία προγράμματος: 1 - 2 Μαρτίου 2017
- Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
- Χώρος διεξαγωγής: ANKO ACADEMY - Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου - Κως
Τα τμήματα θα είναι 12 ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Λίγα λόγια για τον CHEF
Δημήτρη Χρονόπουλο
Είναι ένα από τα δυνατότερα χαρτιά της ελληνικής ζαχαροπλαστικής και δίκαια,
με την αξιόλογη επαγγελματική του κατάρτιση και πολύχρονη θητεία του σε μερικά
από τα εμβληματικότερα εστιατόρια σε Ελλάδα και εξωτερικό να το επιβεβαιώνει.
Έχει παρακολουθήσει στο Ecole Du Grand Chocolat Valrhona σειρά σεμιναρίων με
εξειδικευμένη θεματολογία εστιάζοντας στις τεχνικές της υψηλής ζαχ/κής με εισηγητές
διεθνούς αναγνώρισης, ενώ αποκορύφωμα στην επαγγελματική του πορεία ήταν η βράβευσή του από την
Ελευθεροτυπία ως καλύτερου Έλληνα Pastry Chef το 2006.
Συνεργάζεται επίσης με έγκυρα ηλεκτρονικά και έντυπα περιοδικά
όπως το olivemagazine.gr, καθώς και τα Z&G και Α-Ζ της FORUM A.E.
δημοσιεύοντας συνταγές για ερασιτέχνες και επαγγελματίες αντίστοιχα.
Η επαγγελματική του σταδιοδρομία περιλαμβάνει εμβληματικές συνεργασίες
ως Pastry Chef και consultant Pastry Chef σε Ελλάδα, Κύπρο, Γαλλία και
Ισπανία με επιχειρήσεις και εστιατόρια όπως Σπονδή (**Michelin), Βαρούλκο (1* Michelin),
Alain Parodi Restaurant (*Michelin), Le Develec Restaurant (**Michelin), Le Bristol)***Michelin),
Relais Gourmands (Pierre Garnaire Restaurant (***Michelin), Vardis (*Michelin) κ.ά.
ενώ τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με ένα από τα κορυφαία brands ποιοτικής σοκολάτας παγκοσμίως,
τη Valrhona, ως Pastry Chef και Τεχνικός Σύμβουλος.
OUTLINE PROGRAM
1η μέρα του προγράμματος
- Γλυκά σε πάστες με νέες τάσεις στην διακόσμηση
- Γλυκά σε τούρτες με συνδυασμούς από γεύσεις του μέλλοντος
- Μοντέρνες παρουσιάσεις και νέες τεχνικές για Εκλέρ
2η μέρα του προγράμματος
- Τεχνικές για δημιουργία διακοσμητικά σοκολάτας
- Μοντέρνο styling στις τάρτες
- Ιδέες για ευφάνταστα γλυκά σε ποτήρι
Συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου
Θα έχουμε τη χαρά να συνεργαστούμε με το Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου.
Δείτε σχετική ανακοίνωση έναρξης συνεργασίας με τον τον Σ.Ε.Ο,
στα προγράμματα γαστρονομίας του ΣΕΤΕ Training.
Σε κάθε πρόγραμμα, θα βρίσκεται κοντά μας ένας Έλληνας παραγωγός κρασιού, και θα ενημερώνει τους συμμετέχοντες που θα παραβρεθούν στα προγράμματα του ΣΕΤΕ Training, για το σύγχρονο ελληνικό κρασί, τις Βασικές Αρχές της Οινογευσιγνωσίας και του Food/Dessert & Wine pairing.
Τελικό κόστος συμμετοχής *
- €170 Επιχειρήσεις Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
- €250 Επιχειρήσεις μη-Μέλη του ΣΕΤΕ
* Το SETE Training καλύπτει ποσοστό από 50-70% του κόστους συμμετοχής
Συμμετοχή
Για συμμετοχή σας συμπληρώστε την "Αίτηση" που θα
βρείτε στο Site της ΣΕΤΕ: Eventora - SETE Training
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : +30 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
|
VALRHONA
|
|
DEALS
|
|
RAVIFRUIT
|
|
PCB CREATION
|
|
IEK ΑΚΜΗ
|
|
ΑΝΚΟ ACADEMY
|
|
4F
|
|
THERMOMIX
|
|
DELIFRANCE
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
|
ELECTROLUX
|
ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE
|
Egem
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ
|
Chefstyle
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
|
ΧΕΝΕΧ
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΙΝΟΥ
|
Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου
|
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ
|
SETE TRAINING
|
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
|
Gastronomy Essentials
|