Σεμινάρια
Alain Ducasse Education. Animation Cuisine
Live Cooking Buffet - Live Cooking Bistrot - Live Cooking Snacks
Σεμινάρια - Ελλάδα
Ένα μοναδικό 3ήμερο πρόγραμμα θα διεξαχθεί για επαγγελματίες της
τουριστικής αγοράς, στις 7, 8 και 9 Φεβρουαρίου 2017, στην
Αθήνα, για πρώτη φορά παγκοσμίως,
από την Alain Ducasse Education,
του γνωστού Γάλλου Chef Alain Ducasse,
επάνω σε νέες συνταγές και νέες τεχνικές, ANIMATION CUISINE
μαγείρεμα μπροστά στο πελάτη.
Καθώς οι νέες τάσεις των ξενοδοχείων σήμερα, αναζητούν σύγχρονες και έξυπνες ιδέες για
τους πελάτες τους, το Animation Cuisine είναι ένας τρόπος μαγειρέματος, όπου
πάντα θα εντυπωσιάζει. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το
μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας παρασκευής της συνταγής μπροστά τους, να δουν τα
φρέσκα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν για το πιάτο που θα καταναλώσουν, όπως και να
δουν από κοντά τις τεχνικές που θα χρησιμοποιήσει ο Chef, γεγονός που κάνει όλη τη διαδικασία πιο δια δραστική.
Το συναντάμε κατά βάση στα Resort ξενοδοχεία όμως και τα ξενοδοχεία πόλεων (City hotels)
το χρησιμοποιούν, ολοένα και περισσότερο σήμερα.
Outline program
- 1η ημέρα - Live Cooking Bistrot
- 2η ημέρα - Live Cooking Buffet
- 3η ημέρα - Live Cooking Snacking
Χαρακτηριστικά προγράμματος
- Ημέρες διεξαγωγής : 7 - 8 - 9 Φεβρουαρίου 2017
- Τύπος προγράμματος : Demonstration
- Χώρος διεξαγωγής: Οδός Κασσάνδρας - Καστοριάς & Κασσάνδρας - Βοτανικός - Αθήνα
- Ώρες & Ωράριο εκπαίδευσης : 10.00 - 16.00 (καθημερινώς - 18 ώρες εκπαίδευσης)
Κόστος συμμετοχής
Το πρόγραμμα επιχορηγείται από το SETE Training
(ΣΕΤΕ : Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Ελλάδος)
- €280 για Μέλη του ΣΕΤΕ & Ιδιώτες
- €600 για μη-Μέλη του ΣΕΤΕ
Στοιχεία Τραπέζης
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος: ΑΚΜΗ ΑΕ
Αρ. Λογαριασμού: 5044 053108 721
ΙΒΑΝ: GR57 0172 0440 0050 4405 3108 721
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
Οι συμμετέχοντες του 3ήμερου προγράμματος Animation Cuisine, που θα ταξιδέψουν προς την Αθήνα, στις 7, 8 και 9 Φεβρουαρίου, όπου ο Chef Mark Guillain-Williams από την Alain Ducasse Education, θα παρουσιάσει νέες συνταγές και τεχνικές για Live cooking μπροστά στο πελάτη, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της διοργάνωσης, όπου δίνουν ‘ειδικές τιμές’ για τη διαμονή τους. Πιο συγκεκριμένα:
ATHENS ODEON HOTEL ***
Πειραιώς 42, Αθήνα 104 37
Μονόκλινο - €28/βραδιά
Δίκλινο - €34/βραδιά
Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται πρωϊνό και Free Wifi
Για κράτηση καλέστε στο 210 5239200
www.hotelodeon.gr
DORIAN INN ***
Πειραιώς 15-19, Αθήνα 105 52
Μονόκλινο - €40/βραδιά
Δίκλινο - €45/βραδιά
Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται πρωϊνό και Free Wifi
Για κράτηση καλέστε στο 210 5231753
www.dorianinnhotel.com
CHIC - ATHENS HI TECH HOTEL ****
Πειραιώς 25 Αθήνα 105 52
Μονόκλινο - €55/βραδιά
Δίκλινο - €58/βραδιά
Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται πρωϊνό και Free Wifi
Για κράτηση καλέστε στο 210 5222822
www.hotelodeon.gr
FRESH HOTEL ATHENS ****
Σοφοκλέους 26, Αθήνα 105 52
Μονόκλινο - €80/βραδιά
Δίκλινο - €95/βραδιά
Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται πρωϊνό και Free Wifi
Για κράτηση καλέστε στο 210 5248511
www.freshhotel.gr
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Όταν καλέσετε για κάποια κράτηση, να αναφέρετε στο ξενοδοχείο της προτίμησής σας, πως είστε συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα της
Alain Ducasse Education.
Συμμετοχή
Για συμμετοχή σας συμπληρώστε την "Αίτηση" που θα
βρείτε στο Site της ΣΕΤΕ: "Animation Cuisine" Live Cooking Bufffet - Live Cooking Bistrot - Live Cooking Snacks
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : +30 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ
|
SETE TRAINING
|
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
|
Gastronomy Essentials
|
ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
|
Unilever Food Solutions
|
|
Egem
|
|
METROPOLITAN
|
|
4F
|
|
Wusthof
|
|
DELIFRANCE
|
|
THERMOMIX
|
|
Odos Kassandras
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
|
ELECTROLUX
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ
|
Chefstyle
|