Σεμινάρια

Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας

Ritz Paris / Ecole Ritz Escoffier & Le Cordon Blue Paris.

Σεμινάρια - Εξωτερικού

Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας

ΠΑΡΙΣΙ 22 - 28 Ιανουαρίου 2017

INSPIRE YOUR PASSION

Μία μοναδική εμπειρία θα βιώσουν 12 Chef που θα ακολουθήσουν στο ταξίδι που θα διοργανωθεί από την Gastronomy Essentials, στη καρδιά της γαστρονομίας, στο Παρίσι.

7 ημέρες γεμάτες γαστρονομικές εμπειρίες, εκπαίδευση από τους κορυφαίους του είδους και γενικά ένα γαστρονομικό ταξίδι που θα μείνει αξέχαστο.



Πρόγραμμα


Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας

Κυριακή 22 Ιανουαρίου

  • Άφιξη στο Παρίσι
  • Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στο κέντρο.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου

  • Βόλτα σε 3 κορυφαία ζαχαροπλαστεία στο Παρίσι όπως το FAUCHON στην Place Madeleine, το LA DUREE στη Champs-Elysees και το PIERRE HERME στη rue de Bonaparte.
  • Ελεύθερος χρόνος.

Τρίτη 24 - Τετάρτη 25 - Πέμπτη 26 Ιανουαρίου

  • Les Univers de l'Espadon - Ritz Paris - Ritz Escoffier
    3ήμερη εκπαίδευση στη καρδιά του Ritz Paris και στο νέο μενού του a la carte εστιατορίου του, από τη μεσημεριανή κάρτα Les Jardin de L'Espadon και τη βραδινή κάρτα του εστιατορίου La Table de l'Espadon που δημιούργησε ο Executive Chef Nicolas Sale.
  • Στις συνταγές που θα παρουσιαστούν, θα υπάρχουν και γλυκές δημιουργίες του Pastry Chef του ξενοδοχείου, Francois Perret (MOF).
  • Το πρόγραμμα θα είναι Hands on practice που σημαίνει πως οι Chef θα δουλέψουν μαζί με τον εισηγητή του προγράμματος από τη σχολή υπό την επίβλεψη του Executive Chef και του Executive Pastry Chef.
Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας
Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας
Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας
Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας

Οι εκπλήξεις όμως δε σταματάνε εδώ και ενώ το ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομικής πρωτεύουσας συνεχίζεται, μία ακόμα μοναδική εμπειρία περιμένει τους 12 Chef που θα ακολουθήσουν σε αυτό το ταξίδι.

Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου

  • LE CORDON BLEU PARIS - Sauces & Jus
    Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, ένα 6ώρο πρόγραμμα, με θέμα Σάλτσες και Jous θα πραγματοποιηθεί για τους 12 Chef, στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της κορυφαίας σχολής παγκοσμίως, Le Cordon Bleu Paris.
  • Μαζί με το πρόγραμμα, έχει οργανωθεί επίσης μία ξενάγηση στη σχολή, όπου θα επισκεφτούμε το μοναδικό κήπο 800 τμ στην οροφή του κτιρίου της σχολής, καθώς και όλες τις αίθουσες της σχολής, γνωρίζοντας από κοντά τους M.O.F καθηγητές και τους υπεύθυνους σπουδών
  • Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 14.00 μ.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 20.00 μ.μ.
  • Εισηγητής του προγράμματος θα είναι ο Patrick Caals Chef de Cuisine - Chef Patissier.
Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας

Λίγα λόγια για τον Chef


Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας

O chef Patrick Caals κατάγεται από τη βόρεια Γαλλία και είναι κάτοχος πιστοποιητικού επαγγελματικής ικανότητας (CAP) καθώς και επαγγελματικού διπλώματος και πτυχίου στην κουζίνα όπως επίσης και αντίστοιχου πιστοποιητικού στον τομέα της ζαχαροπλαστικής.

Στο ξεκίνημα της καριέρας του εργάστηκε σε κουζίνες εστιατορίων και ζαχαροπλαστείων σε Γαλλία και Βέλγιο, στο παντοπωλείο πολυτελείας Fauchon το 1990 και το Le Grand Ecuyer του Yves Thuries το 1993.

Το 1998 αποφάσισε να συνεχίσει την επαγγελματική του δραστηριότητα στη γαλλική πρωτεύουσα εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία να καλλιεργήσει εντατικά τις επαγγελματικές του δεξιότητες σε κουζίνες εστιατορίων με υψηλότερα standards.

Το 2001 ξεκίνησε συνεργασία με το Ινστιτούτο Paul Bocuse στη Λυών όπου παρέμεινε μέχρι το 2006, χρονιά που ενσωματώθηκε στην οικογένεια του Ομίλου του Alain Ducasse.

Στην ομάδα των εκπαιδευτικών της Cordon Bleu Paris εντάχθηκε το 2008.


Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας

Παράλληλα με την επίσκεψή μας στο Παρίσι θα επισκεφτούμε και πολλά γαστρονομικά σημεία της πόλης, όπως και θα γευματίσουμε σε ορισμένα εστιατόρια ορόσημο της παγκόσμιας γαστρονομίας, στη Γαλλική πρωτεύουσα.

(**Σημείωση : τα γεύματα είναι προαιρετικά και δεν συμπεριλαμβάνονται στη τιμή του πακέτου).

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Certificate από την Ritz Escoffier και την Le Cordon Bleu μαζί με τις συνταγές και τις σημειώσεις που θα δοθούν στο κάθε πρόγραμμα



Κόστος Συμμετοχής


Τιμή πακέτου : €2600

Στη παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνονται τα εξής

  • Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο για 6 διανυκτερεύσεις σε 3*** ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης.
    (Όσοι επιθυμούν μπορούν να έρθουν με τις/τους συντρόφους τους - η τιμή στη διαμονή δεν θα αλλάξει).
  • 3 ήμερη εκπαίδευση στο RITZ PARIS
  • 1 ήμερη εκπαίδευση στη LE CORDON BLEU PARIS

*Τα αεροπορικά εισιτήρια δεν συμπεριλαμβάνονται στη τιμή καθώς μόλις συμπληρωθούν τα άτομα θα κλείσουμε τιμή γκρουπ για πιο οικονομική μεταφορά.

**Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν στην Αγγλική γλώσσα.


Στοιχεία Τραπέζης


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

BANK of Cyprus(in Cyprus)
Δικαιούχος: Gastronomy Essentials Ltd.
Αρ. Λογαριασμού: 0155-01-158922
ΙΒΑΝ: CY87002001550000000115892200
SWIFT: BCYPCY2N


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ

ALPHA BANK
Δικαιούχος: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Αρ. Λογαριασμού: 377-002101-041433
ΙΒΑΝ: GR25 0140 3770 3770 0210 1041 433


Ένα γαστρονομικό ταξίδι που θα θυμόσαστε σε όλη σας τη ζωή !

Πληροφορίες / Συμμετοχή

Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : +30 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr


Αίτηση Συμμετοχής για Σεμινάριο

Συμπληρώστε υποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email: (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Θέση στην επιχείρηση  (max chars=50)
Πόλη και Ημερομηνία Συμμετοχής  (max chars=50)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.