Σεμινάρια
Γιώργος Στυλιανουδάκης, 4-6 Απριλίου 2017
Δημιουργικές Τεχνικές Μαγειρικής και Τεχνικές Στησίματος πιάτων a la carte
Σεμινάρια - Κύπρος
Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης με θέμα
Δημιουργικές Τεχνικές Μαγειρικής και Τεχνικές Στησίματος Πιάτων
a la carte θα υλοποιηθεί στις 4 - 6 Απριλίου,
στη Λευκωσία από τον Chef
Γιώργο Στυλιανουδάκη, όπου θα
απευθύνεται σε επαγγελματίες Μάγειρες a la carte,
Sous chefs και Executive Chefs.
Το προγράμματα θα είναι demonstration με γευστική δοκιμή και οι συμμετέχοντες θα έχουν
την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά Νέες τεχνικές μαγειρικής με τη χρήση νέου εξοπλισμού στη μαγειρική όπως
Sous vide, Pacojet, Thermomix, Siphon, Vacuum - Infusions, Freeze dryer, Rotary Evaporator όπως
και Τεχνικές στησίματος πιάτων από τον Chef.
Τεχνικές πληροφορίες προγράμματος
Χώρος Διεξαγωγής: Mitsios Trading Ltd - Τέφκρου Ανθία 70 - Δάλι - Βιομηχανική περιοχή Λευκωσίας
Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ.
Κόστος προγράμματος: €350
Certificate και Σημειώσεις θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για συμμετέχοντες που θα ταξιδέψουν εκτός Κύπρου για το πρόγραμμα υπάρχουν "Πακέτα διαμονής" με ειδικές τιμές.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ
|
Gastronomy Essentials
|
Χώρος Διεξαγωγής
|
Mitsios Trading
|
Συμμετοχή
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : +30 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr