Σεμινάρια
Textura & The Art of Glazing
Collection 2017. Emmanuel Hamon. Θεσσαλονίκη 26-27-28 Σεπτεμβρίου 2017
Σεμινάρια - Ελλάδα
Inspire Your Passion
Ο Γάλλος Ζαχαροπλάστης Emmanuel Hamon επιστρέφει στην Ελλάδα και
συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά, ύστερα από δική σας ζήτηση,
για ένα από τα πιο μοντέρνα προγράμματα ζαχαροπλαστικής, με
όλες τις τελευταίες τεχνικές παγκοσμίως και τη νέα του Collection 2017.
Ο Chef θα παρουσιάσει νέες τεχνικές επικάλυψης γλυκών
και μοντέρνες υφές σε cakes και γλυκά εστιατορίων.
Ορισμένα από τα γλυκά που θα παρουσιαστούν στο 3ήμερο είναι :
Antarini - TEXTURA Collection 2017
Muesli and white chocolate base, mandarin compote, mandarin white chocolate ganache, orange and cinnamon biscuit, caramel and hazelnut mousse.
Nuqui New
Sesame and hazelnut praline, Milk chocolate mousse flavored passion fruit, mango and Panela compote, lime biscuit, various color glaze.
Oilom - TEXTURA Collection 2017
Chocolate /cinnamon success biscuit, Olive oil and nib cocoa infusion ganache , Dark chocolate mousse , Green olive jam , dark chocolate glaze.
Mallow - TEXTURA Collection 2017
Blackcurrant and almond cream biscuit, White chocolate and violet mousse, Blackberry creamy, Lime and mint sticky jelly, purple glaze.
Quartz - TEXTURA Collection 2017
Chocolate and vanilla biscuit, Cocoa nibs streusel, Dark chocolate Tumaco mousse , Black tea creme brulee, Timut pepper ganache, Black tea coulis.
Chinchina - TEXTURA Collection 2017
Milk and dark chocolate mousse, Vanilla and Tonka creamy.
Vanilla caramel cream, Chocolate brownies biscuit, double glazing of dark and white glaze.
Τεχνικά χαρακτηριστικά προγράμματος
Ημερομηνία: 26 - 27 - 28 Σεπτεμβρίου 2017
Διάρκεια: 3 ημέρες - 6 ώρες/ημέρα - 18 ώρες εκπαίδευσης
Ώρες: 10.00 π.μ 16.00 μ.μ
Χώρος: ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ - Ερμού 35 - Θεσσαλονίκη
Τύπος Προγράμματος: Demonstration με γευστική δοκιμή
Γλώσσα Προγράμματος: Αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά
Τελικό κόστος συμμετοχής
- €140 Επιχειρήσεις Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
- €190 Επιχειρήσεις μη - Μέλη του ΣΕΤΕ
Το SETE Training καλύπτει από 50% - 70% του κόστους συμμετοχής
Certificate παρακολούθησης όπως και σημειώσεις με όλες τις συνταγές που θα παρουσιαστούν, θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες
Αίτηση Συμμετοχής
Αίτηση συμμετοχής στο σεμινάριο, μπορεί να γίνει μέσω του Site του ΣΕΤΕ.
Επικοινωνία
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ
|
SETE TRAINING
|
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
|
Gastronomy Essentials
|
ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
|
CASA LUKER CACAO
|
|
I.I.E.Κ ΔΕΛΤΑ
|
|
PASTRY OPTIMA
|
|
DELIFRANCE
|
|
4F
|
|
THERMOMIX
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
|
ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ PROFESSIONAL
|
|
ELECTROLUX
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ
|
CHEFSTYLE
|
ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE
|
Egem
|