Σεμινάρια

Textura & The Art of Glazing

Collection 2017. Emmanuel Hamon. Θεσσαλονίκη 26-27-28 Σεπτεμβρίου 2017

Σεμινάρια - Ελλάδα

Textura & The Art of Glazing

Inspire Your Passion

Ο Γάλλος Ζαχαροπλάστης Emmanuel Hamon επιστρέφει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά, ύστερα από δική σας ζήτηση, για ένα από τα πιο μοντέρνα προγράμματα ζαχαροπλαστικής, με όλες τις τελευταίες τεχνικές παγκοσμίως και τη νέα του Collection 2017.

Ο Chef θα παρουσιάσει νέες τεχνικές επικάλυψης γλυκών και μοντέρνες υφές σε cakes και γλυκά εστιατορίων.



Textura & The Art of Glazing

Ορισμένα από τα γλυκά που θα παρουσιαστούν στο 3ήμερο είναι :


Antarini - TEXTURA Collection 2017

Muesli and white chocolate base, mandarin compote, mandarin white chocolate ganache, orange and cinnamon biscuit, caramel and hazelnut mousse.



Nuqui New

Sesame and hazelnut praline, Milk chocolate mousse flavored passion fruit, mango and Panela compote, lime biscuit, various color glaze.



Oilom - TEXTURA Collection 2017

Chocolate /cinnamon success biscuit, Olive oil and nib cocoa infusion ganache , Dark chocolate mousse , Green olive jam , dark chocolate glaze.



Mallow - TEXTURA Collection 2017

Blackcurrant and almond cream biscuit, White chocolate and violet mousse, Blackberry creamy, Lime and mint sticky jelly, purple glaze.



Quartz - TEXTURA Collection 2017

Chocolate and vanilla biscuit, Cocoa nibs streusel, Dark chocolate Tumaco mousse , Black tea creme brulee, Timut pepper ganache, Black tea coulis.



Chinchina - TEXTURA Collection 2017

Milk and dark chocolate mousse, Vanilla and Tonka creamy.
Vanilla caramel cream, Chocolate brownies biscuit, double glazing of dark and white glaze.

Textura & The Art of Glazing
Textura & The Art of Glazing Textura & The Art of Glazing
Textura & The Art of Glazing

Τεχνικά χαρακτηριστικά προγράμματος


Ημερομηνία: 26 - 27 - 28 Σεπτεμβρίου 2017

Διάρκεια: 3 ημέρες - 6 ώρες/ημέρα - 18 ώρες εκπαίδευσης

Ώρες: 10.00 π.μ 16.00 μ.μ

Χώρος: ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ - Ερμού 35 - Θεσσαλονίκη

Τύπος Προγράμματος: Demonstration με γευστική δοκιμή

Γλώσσα Προγράμματος: Αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά

Τελικό κόστος συμμετοχής


  • €140 Επιχειρήσεις Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
  • €190 Επιχειρήσεις μη - Μέλη του ΣΕΤΕ

Το SETE Training καλύπτει από 50% - 70% του κόστους συμμετοχής


Certificate παρακολούθησης όπως και σημειώσεις με όλες τις συνταγές που θα παρουσιαστούν, θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες


Textura & The Art of Glazing

Αίτηση Συμμετοχής


Αίτηση συμμετοχής στο σεμινάριο, μπορεί να γίνει μέσω του Site του ΣΕΤΕ.

Επικοινωνία


Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

SETE TRAINING logo
SETE TRAINING






ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

Gastronomy Essentials logo
Gastronomy Essentials





ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

CASA LUKER CACAO LOGO
CASA LUKER CACAO





IIEK Delta Logo
I.I.E.Κ ΔΕΛΤΑ





Pastry Optima logo
PASTRY OPTIMA





DELIFRANCE
DELIFRANCE





4F logo
4F





THERMOMIX
THERMOMIX






ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Malliaris Professional logo
ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ PROFESSIONAL





ELECTROLUX logo
ELECTROLUX






ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ

Chef Style logo
CHEFSTYLE






ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE

EGEM logo
Egem