Σεμινάρια

Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας vol.2

Hands on practice στη Ducasse Education - ξενάγηση σε Ritz Paris, Le Cordon Bleu

Σεμινάρια - Εξωτερικού

Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας vol.2

Ένα μοναδικό εκπαιδευτικό γαστρονομικό ταξίδι θα πραγματοποιηθεί στις 21 - 27 Ιανουαρίου 2018, στο Παρίσι, από την Gastronomy Essentials Ltd., για 12 Chef, που θα θελήσουν να ακολουθήσουν σε αυτή τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Σε αυτό το ταξίδι θα εισχωρήσουμε στη γαστρονομική αυτοκρατορία του κορυφαίου Chef στο πλανήτη, Alain Ducasse και θα παρακολουθήσουμε ένα 3ήμερο εκπαιδευτικό hands on practice πρόγραμμα, στην DUCASSE EDUCATION,
41 rue de l'Abbe Ruellan, 95100 Argenteuil - Paris.

Ένας Chef, θα μας παρουσιάσει, τη γαστρονομική φιλοσοφία του Alain Ducasse, πίσω από τα υψηλού επιπέδου γαστρονομικά πιάτα των fine dining εστιατορίων του, ανά τον κόσμο, όπως και από τα πιο απλά, αυτά των Bistrot του.


Την εβδομάδα αυτή, θα γευματίσουμε όλοι μαζί, στο βραβευμένο με 3*** Michelin Plaza Athenee au Alain Ducasse www.alainducasse-plazaathenee.com αλλά και στο εξαιρετικό γαλλικό bistrot του Chef, στο Aux Lyonnais (http://www.auxlyonnais.com/) .

Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας vol.2

Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας vol.2


Θα ξεναγηθούμε στα μεγαλύτερα γαστρονομικά brand του Παρισιού, όπως στο πλήρως ανακαινισμένο Ritz Paris όπως και στην παγκοσμίως γαστρονομική σχολή Le Cordon Bleu Paris.

Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας vol.2


Το ταξίδι αυτό θα περιλαμβάνει επίσης, βόλτα στα κορυφαία ζαχαροπλαστεία του Παρισιού όπως το Le Chocolat του Alain Ducasse, στο ζαχαροπλαστείου του κορυφαίου Pierre Herme, στο ζαχαροπλαστείο του μοναδικού Michalak, στο Fauchon στην Place de Madeleine και στο καταπληκτικό LADUREE στην Champs Elyssee.

Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας vol.2 Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας vol.2

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής :


Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

  • Άφιξη στο Παρίσι
  • Ελεύθερος χρόνος.

Δευτέρα 22 και 23 Ιανουαρίου 2018

  • Ξενάγηση στα κορυφαία ζαχαροπλαστεία του Παρισίου, στο ξενοδοχείο Ritz Paris και στην φημισμένη σχολή Le Cordon Bleu Paris
  • ελεύθερος χρόνος για βόλτα στα αξιοθέατα του Παρισιού, όπως και επίσκεψη σε ορισμένα γαλλικά εστιατόρια (κατόπιν συνεννόησης όλοι μαζί) για μεσημεριανό και βραδινό.

Τετάρτη 24 - Πέμπτη 25 - Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

  • Αναχώρηση με πούλμαν για DUCASSE EDUCATION
  • Άφιξη DUCASSE EDUCATION
  • Αποδυτήρια, καφές
  • Έναρξη εκπαίδευσης ‘BEST OF ALAIN DUCASSE’.
  • Lunch break και δοκιμή συνταγών
  • Τέλος εκπαίδευσης
  • Επιστροφή με το πούλμαν στο ξενοδοχείο
  • Ελεύθερος χρόνος

Η εκπαίδευση ξεκινάει στις 8.00 π.μ. και τελειώνει στις 15.30 μ.μ. καθημερινώς

Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας vol.2


BEST OF ALAIN DUCASSE

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ 3ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Ένα γευστικό μίγμα σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες ενός κοσμοπολίτικου πελατολογίου
  • Πώς να σχεδιάσετε ένα υψηλής ποιότητας, κατάλληλο μενού, για μια διεθνή πελατεία
  • Πώς να ετοιμάστε συνταγές από τα εστιατόρια του Alain Ducasse σε διάφορες χώρες και περιοχές του κόσμου: ΗΠΑ, Ασία, Ανατολική, Μεσόγειο, κλπ
  • Ειδικές τεχνικές, προετοιμασία, μέθοδοι μαγειρέματος και αναγέννηση συνταγών.

ΓΑΛΛΙΚΑ BISTROT

ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

  • Μια σύγχρονη προσέγγιση στις κλασικές γαλλικές συνταγές
  • Πως να ερμηνεύσετε εκ νέου την κλασική κουζίνα bistrot και τις γαλλικές τοπικές συνταγές, με έμφαση στις μαγειρικές παραδόσεις
  • Εκμάθηση στις μεθόδους παρασκευής και μαγειρέματος, στις μερίδες, στην αποθήκευση και στις σάλτσες, την αναθέρμανση και το στήσιμο πιάτου
  • Βασικές τεχνικές και βελτιστοποίηση της μεθοδολογίας, για βελτίωση της ποιότητας, της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας.

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

  • Αναχώρηση και επιστροφή στην Αθήνα

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Certificate από την DUCASSE EDUCATION μαζί με τις συνταγές τυπωμένες και τις σημειώσεις σε USB stick.


Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας vol.2

Τιμή πακέτου: €2700

Στη Τιμή πακέτου συμπεριλαμβάνονται τα εξής :

  • Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο για 6 διανυκτερεύσεις σε 3*** ξενοδοχείο.(Όσοι επιθυμούν μπορούν να έρθουν με τις/τους συντρόφους τους - η τιμή δωματίου παραμένει ίδια).
  • 3 ήμερη εκπαίδευση στην DUCASSE EDUCATION
  • Πούλμαν από το ξενοδοχείο προς την DUCASSE EDUCATION με επιστροφή στο ξενοδοχείο, με το πέρας της εκπαίδευσης, καθημερινά
  • Γεύμα στο βραβευμένο με 3*** Michelin εστιατόριο Plaza Athenee par Alain Ducasse.
  • Γεύμα στο Γαλλικό Bistrot Aux Lyonnais του Alain Ducasse

Στη Τιμή πακέτου ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται τα εξής :

  • Τα αεροπορικά εισιτήρια δεν συμπεριλαμβάνονται στη παραπάνω τιμή, για ‘λόγους οικονομίας’, καθώς ο κάθε συμμετέχοντας, θα έχει τη δυνατότητα να πετάξει προς το Παρίσι με επιστροφή, από τον τόπο προορισμού του, αντί να συγκεντρωθούμε στην Αθήνα και να φύγουμε όλοι μαζί. Παρ’όλα αυτά, όσοι ταξιδέψουν από Αθήνα για Παρίσι, θα συνεννοηθούμε, για να πετύχουμε καλύτερες τιμές στα εισιτήρια

Πληροφορίες / Συμμετοχή

Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας vol.2

Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : +30 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

INSPIRE YOUR PASSION


Αίτηση Συμμετοχής για Σεμινάριο

Συμπληρώστε υποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email: (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Θέση στην επιχείρηση  (max chars=50)
Πόλη και Ημερομηνία Συμμετοχής  (max chars=50)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.