Σεμινάρια
6th Premier Gastronomy Festival
Λατινοαμερικάνικο άρωμα στο Bansko, 7-18 Νοεμβρίου 2017
Σεμινάρια - Εξωτερικού
Το 6TH PREMIER GASTRONOMY FESTIVAL ύστερα από
5 μοναδικές επιτυχείς διοργανώσεις εξελίχθηκε πλέον σε θεσμό και
ετοιμάζεται να υποδεχτεί για 6η συνεχή χρονιά τους επισκέπτες του,
στο Premier Luxury Mountain Resort, στο
Μπάνσκο της Βουλγαρίας με ένα εμπλουτισμένο και
εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα για φέτος !
Η φετινή ατζέντα της διοργάνωσης επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις
στο κοινό δεδομένου ότι οι εκδηλώσεις και τα εκπαιδευτικά προγράμματα
για επαγγελματίες που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα, δίνουν ιδιαίτερη
έμφαση σε μοντέρνες εκδοχές της κουζίνας της Λατινικής Αμερικής,
που τα τελευταία χρόνια ανέρχεται ραγδαίως, στη νέα τάση της
παγκόσμιας γαστρονομικής σκηνής.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ
Πιο συγκεκριμένα, κορυφαία Brand names όπως η Le Cordon Bleu Μεξικό και η
Le Cordon Bleu Περού αναλαμβάνουν να στήσουν ένα "φεστιβαλικό"
σκηνικό προκειμένου να μυήσουν τους επαγγελματίες στις μοντέρνες τεχνικές
μαγειρικής των αντίστοιχων χωρών.
Όσοι λοιπόν παρακολουθήσουν τα συγκεκριμένα προγράμματα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν εξωτικά
γαστρονομικά μυστικά και πολύτιμες πληροφορίες εκ των "έσω" αναβαθμίζοντας το επίπεδο της εκπαιδευτικής
τους κατάρτισης αναφορικά με τη διεθνή γαστρονομική κουλτούρα και τις τεχνικές ανάδειξης των γεύσεων και
αρωμάτων της κάθε κουζίνας.
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ
Εισηγητές θα είναι ο Μεξικανός Chef Aldo Omar Morales από την Le Cordon Bleu Mexico στη θεματική ενότητα
"Μοντέρνα Μεξικάνικη Κουζίνα για 5* City & Resort Hotels" από 8-10 Νοεμβρίου και ο Περουβιανός Chef Gregor Funcke από την
Le Cordon Bleu Peru, στη θεματική ενότητα "Μοντέρνα Περουβιανή Κουζίνα»" από 14-16 Νοεμβρίου
Δείτε το βιογραφικό του εκάστοτε εισηγητή σε μορφή .doc, επιλέγοντας τα κάθωθι links
Gregor W. Funcke Krumdiek
Aldo Omar Morales
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
"Modern Mexican Cuisine for 5* City & Resort Hotels"
8 - 10 November 2017
Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης της Le Cordon Bleu Mexico, κατεβάζοντας το σχετικό αρχείο σε μορφή .doc.
"Modern Peruvian Cuisine"
14 - 16 November 2017
DEGUSTATION DINNERS
Όπως κάθε χρόνο, εκτός από τις εκπαιδεύσεις για επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς, το PREMIER GASTRONOMY FESTIVAL, φιλοξενεί γνωστούς Chef, όπου έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα μοναδικά μενού τους, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ. Φέτος λόγω Λατινοαμερικάνικου αρώματος οι Guest Chef ετοίμασαν Μενού που είτε τα δουλεύουν στα εστιατόριά τους είτε συνδύασαν κουζίνες όπου θα δοκιμάσουμε ένα μοναδικό και γευστικότατο αποτέλεσμα.
Τρίτη 7 Νοεμβρίου
Στις 7 Νοεμβρίου ο Chef Πολυχρόνης Δαμαλάς από το CAVO TAGOO της Σαντορίνης, δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα
σε μια σειρά από μοναδικά degustation ετοιμάζοντας ένα μενού όπου θα παρουσιάζει μια δημιουργική σύνθεση της
ιαπωνικής με τη βραζιλιάνικη κουζίνα.
Παρασκευή 10 Νοεμβρίου
Τη σκυτάλη στις 10 Νοεμβρίου παίρνει ο Chef Θάνος Στασινός, ο οποίος έχει εξειδικευτεί στη Nikkei κουζίνα,
και είναι Chef στο ομώνυμο εστιατόριο ΝΙΚΚΕΙ στο Κολωνάκι, στην Αθήνα, αναλαμβάνει να δώσει
μια αντιπροσωπευτική γεύση στους επισκέπτες με ένα εκρηκτικό fusion του ιαπωνικού με το περουβιανό στοιχείο
Σάββατο 11 Νοεμβρίου
Στις 11 Νοεμβρίου το δημιουργικό "παρών" στο φεστιβάλ δίνει ο και Chef Mario Perez από το εστιατόριο
"LEKA" της Βαρκελώνης. Θεματική του μενού που θα παρουσιάσει είναι η "Νέα τροπική κουζίνα", κάτι
που στο άκουσμα και μόνο ιντριγκάρει τις αισθήσεις.
Τετάρτη 15 Νοεμβρίου
Στις 15 Νοεμβρίου οι Chef Αθηναγόρας Κωστάκος και Αλέξης Ζόπας από το SCORPIOS της Μυκόνου,
εμπνέονται από την κυκλαδική κουζίνα την οποία συνδυάζουν με τη μεξικανική δημιουργώντας μια
fusion εκδοχή των ελληνικών νησιωτικών γεύσεων με τα αρώματα της χώρας της σιέστας.
Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Νοεμβρίου
Το τελευταίο Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Νοεμβρίου, ο Executive Chef Joro Ivanov, πρόεδρος του Euro-Toque Βουλγαρίας,
θα παρουσιάσει ένα μενού μοντέρνας βουλγαρικής κουζίνας βασισμένο σε φυσικές εγχώριες πρώτες ύλες.
Οι επισκέπτες επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να μαγειρέψουν οι ίδιοι αλλά και τα παιδιά τους με τον chef.
ΤΡΙΑ (3) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το Premiere Luxury Mountain Resort, δημιούργησε 3 προνομιακά πακέτα για τους συμμετέχοντες που θα θελήσουν να παραβρεθούν στο 6th PREMIER GASTRONOMY FESTIVAL και να συμμετάσχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματα και στα Degustation Dinners.
FULL ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
7 - 16 Νοεμβρίου - Το "FULL ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ" περιλαμβάνει τα εξής:
- Degustation dinner - Πολυχρόνης Δαμαλάς, - Japanese/Brazilian Cuisine 7/11/2017
- Συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της LE CORDON BLEU MEXICO, 8-10/11/2017
- Degustation dinner - Θάνος Στασινός, Nikkei Cuisine, 10/11/2017
- Degustation dinner - Mario Perez , 11/11/2017
- Συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της LE CORDON BLEU PERU, 13-15/11/2017.
- Degustation dinner - Αθηναγόρας Κωστάκος & Αλέξης Ζοπας, Mexican & Cycladic, 15/11/2017
- 9 διανυκτερεύσεις με πρωινό, δωρεάν χρήση του "Le Spa", δωρεάν wifi, δωρεάν Parking
ΤΙΜΗ (Α) FULL ΠΑΚΕΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
Το μονόκλινο: 1.862€
Το δίκλινο:1.637€ (share το δωμάτιο με άλλο ένα άτομο)
EARLY BOOKING DISCOUNT-10% για έγκαιρη κράτηση μέχρι της 31/10/2017:
1.675,80€ (μονόκλινο) 1.473,30€ (share το δωμάτιο με άλλο ένα άτομο)
Α’ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
7-11 Νοεμβρίου - Το Α' ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ περιλαμβάνει τα εξής:
- Degustation dinner - Πολυχρόνης Δαμαλάς, - Japanese/Brazilian Cuisine 7/11/2017
- Συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της LE CORDON BLEU MEXICO, 10-11/11/2017
- Degustation dinner - Θάνος Στασινός, Nikkei Cuisine, 10/11/2017
- 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό, δωρεάν χρήση του "Le Spa", δωρεάν wifi, δωρεάν Parking
ΤΙΜΗ (B) ΠΑΚΕΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
Το μονόκλινο: 1.016€
Το δίκλινο:916€ (share το δωμάτιο με άλλο ένα άτομο)
EARLY BOOKING DISCOUNT-10% για έγκαιρη κράτηση μέχρι της 31/10/2017: 914,40€ (μονόκλινο) 824,40€ (share το δωμάτιο με άλλο ένα άτομο)
Β’ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
11-16 Νοεμβρίου - Το Β’ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ περιλαμβάνει τα εξής:
- Degustation dinner - Mario Perez, - Tropical Peruvian Cuisine 7/11/2017
- Συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της LE CORDON BLEU PERU, 13-15/11/2017
- Degustation dinner - Αθηναγόρας Κωστάκος & Ζοπας, Mexican & Cycladic, 15/11/2017
- 5 διανυκτερεύσεις με πρωινό, δωρεάν χρήση του "Le Spa", δωρεάν wifi, δωρεάν Parking
ΤΙΜΗ (Γ) ΠΑΚΕΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
Το μονόκλινο: 1.154€
Το δίκλινο:1.029€ (share το δωμάτιο με άλλο ένα άτομο)
EARLY BOOKING DISCOUNT-10% για έγκαιρη κράτηση μέχρι της 31/10/2017: 1.038,60€ (μονόκλινο) 926,10€ (share το δωμάτιο με άλλο ένα άτομο)
ΤΙΜΗ DEGUSTATION DINNER ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟΥΣ
Επίσης, για όσους θελήσουν να απολαύσουν μόνο τα degustation dinners, χωρίς να συμμετάσχουν στις υπόλοιπες εκδηλώσεις του φεστιβάλ, η τιμή ανά άτομο είναι 65€, το καθένα δείπνο
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ BANSKO (ΦΕΣΤΙΒΑΛ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - BANSKO
Θα υπάρχει μεταφορά από το ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης προς BANSKO
στο PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT στις:
Τρίτη 7 Νοεμβρίου - για την ακριβή ώρα αναχώρησης θα ενημερωθείτε τις προσεχείς ημέρες.
Όσοι επιθυμείτε να κλείσετε ΑΜΕΣΑ εισιτήρια, φροντίστε μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι να βρίσκεστε στο Αεροδρόμιο.
Σάββατο 11 Νοεμβρίου - για την ακριβή ώρα αναχώρησης θα ενημερωθείτε τις προσεχείς ημέρες.
Όσοι επιθυμείτε να κλείσετε ΑΜΕΣΑ εισιτήρια, φροντίστε μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι να βρίσκεστε στο Αεροδρόμιο.
BANSKO - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Θα υπάρχει μεταφορά από το BANSKO - "PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT" προς το "ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης στις :
Σάββατο 11 Νοεμβρίου - Αναχώρηση από Ξενοδοχείο στις 9.00 π.μ.
Αν επιθυμείτε να κλείσετε ΑΜΕΣΑ τα εισιτήριά σας κανονίστε τις πτήσεις από το Αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ προς τον προορισμό σας μετά τις 14.00 μ.μ. το μεσημέρι.
Πέμπτη 16 Νοεμβρίου - Αναχώρηση από Ξενοδοχείο στις 9.00 π.μ.
Αν επιθυμείτε να κλείσετε ΑΜΕΣΑ τα εισιτήριά σας κανονίστε τις πτήσεις από το Αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ προς τον προορισμό σας μετά τις 14.00 μ.μ. το μεσημέρι.
ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ: €80 με την επιστροφή
Συμμετοχή
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες
Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσετε την σχετική αίτηση
("REGISTRATION FORM") και να την στείλετε με e-mail στο:
gastronomy_essentials@mail.com
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ
|
PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT
|
|
ERMIA HOTELS and RESORTS
|
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
|
Gastronomy Essentials
|