Σεμινάρια
Sushi & Asian Fussion
Chef Χρόνης Δαμαλάς. 30 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου 2017
Σεμινάρια - Ελλάδα
Ένα μοναδικό hands on practice πρόγραμμα εκπαίδευσης, για 12 επαγγελματίες, θα πραγματοποιηθεί από το SETE Training, στις 30 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου από τον Chef Χρόνη Δαμαλά, στην Αθήνα, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, όλα τα μυστικά της τέχνης του Sushi αλλά και της σύγχρονης Ασιατικής Fusion κουζίνας, που χρησιμοποιείται, σε μεγάλο βαθμό σήμερα, από τα κορυφαία εστιατόρια, Ασιατικής κουζίνας παγκοσμίως.
Αναλυτικό πρόγραμμα
Την πρώτη ημέρα το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί στη Τεχνική παρασκευής του ρυζιού για Sushi, New Style Sushi,
Ceviche & Tartar, New Style Sashimi.
Την δεύτερη ημέρα το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί σε σύγχρονα πιάτα με ρύζι, μοντέρνα dumplings, stir fries,
και σπιτικές Ασιατικές σάλτσες.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί την στολή και τα μαχαίρια τους και στο τέλος του διημέρου,
θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές,
που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια του διημέρου.
Κόστος συμμετοχής
- €170 για Επιχειρήσεις-Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
- €250 για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ
Το SETE Training καλύπτει ποσοστό από 50-70% του κόστους συμμετοχής
Πληροφορίες Προγράμματος
Χαρακτηριστικά Προγράμματος
- Ημερομηνίες:Αθήνα 30 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου 2017
- Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. -1 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
- Χώρος προγράμματος: ΙΕΚ ΑΚΜΗ - Πατησίων 125 - Αθήνα
Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια του διημέρου
Αίτηση Συμμετοχής
Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε τη σχετική αίτηση στο
Site του SETE Training
Επικοινωνία
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ
|
SETE TRAINING
|
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
|
Gastronomy Essentials
|
ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
|
UNILEVER
|
|
DELIFRANCE
|
|
ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ
|
|
4F
|
|
Thermomix
|
|
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
|
|
Vario
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
|
CARDINAL
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
|
ELECTROLUX
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΙΝΟΥ
|
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ
|
ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE
|
Egem
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ
|
CHEFSTYLE
|