Σεμινάρια
Βασικές αρχές Αλλαντοποιίας και παστών Αλιευμάτων
Chef Γρηγόρης Χέλμης. 6 - 7 Δεκεμβρίου 2017
Σεμινάρια - Ελλάδα
Ένα μοναδικό hands on practice πρόγραμμα εκπαίδευσης,
για 12 επαγγελματίες, θα πραγματοποιηθεί από το SETE Training,
στις 6 & 7 Δεκεμβρίου από τον Chef Γρηγόρη Χέλμη,
στην Αθήνα, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν
την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά,
όλα τα μυστικά των παστών αλιευμάτων
και τις βασικές αρχές αλλαντοποιίας.
Αναλυτικό πρόγραμμα
Την πρώτη ημέρα το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί στον αρωματισμό του αλατιού,
τις ιδιότητές του καθώς και τους τύπους αλατιών, υγρή πάστωση, ημιπάστωση,
τύπους αλλαντικών, νιτρικά και καλλιέργειες, Ph νερού και ψησίματα.
Την δεύτερη ημέρα το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί σε πάστωση Salt Box,
βαριά πάστωση, θερμική επεξεργασία/κάπνισμα, ωρίμανση, ξήρανση και σαλάμια.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί την στολή και τα μαχαίρια τους
και στο τέλος του διημέρου, θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και
booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια του διημέρου.
Κόστος συμμετοχής
- €170 για Επιχειρήσεις-Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
- €250 για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ
Το SETE Training καλύπτει ποσοστό από 50-70% του κόστους συμμετοχής
Πληροφορίες Προγράμματος
Χαρακτηριστικά Προγράμματος
- Ημερομηνίες:Αθήνα 6 - 7 Δεκεμβρίου 2017
- Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. -1 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
- Χώρος προγράμματος: Λεωφ. Βουλιαγμένης 299 - Άγιος Δημήτριος - Αθήνα (Μαθήματα Μαγειρικής)
Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια του διημέρου
Αίτηση Συμμετοχής
Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε τη σχετική αίτηση στο
Site του SETE Training
Επικοινωνία
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ
|
SETE TRAINING
|
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
|
Gastronomy Essentials
|
ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
|
UNILEVER
|
|
DELIFRANCE
|
|
ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ
|
|
4F
|
|
Thermomix
|
|
Vario
|
|
Malliaris
|
|
Bradley
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΙΝΟΥ
|
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ
|
ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE
|
Egem
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ
|
CHEFSTYLE
|