Σεμινάρια

Μοντέρνες Τεχνικές Μαγειρικής Β.Ευρώπης

Chef Δημήτρης Μπούτσαλης. 12 - 13 Δεκεμβρίου 2017

Σεμινάρια - Ελλάδα

Μοντέρνες Τεχνικές Μαγειρικής Β.Ευρώπης

12 επαγγελματίες από το χώρο της εστίασης (Chef και Μάγειρες) θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα μοναδικό hands on practice πρόγραμμα εκπαίδευσης, που θα πραγματοποιηθεί από το SETE Training, στις 12 & 13 Δεκεμβρίου από τον Chef Δημήτρη Μπούτσαλη, στην Αθήνα, με θέμα τις Μοντέρνες Τεχνικές Μαγειρικής Β.Ευρώπης (New Nordic Cuisine).

Έχοντας περάσει για 2 χρόνια σαν Chef de Partie, από το παγκοσμίως βραβευμένο εστιατόριο NOMA της Δανίας, όπως και από πολλά άλλα κορυφαία εστιατόρια και ξενοδοχεία της Ευρώπης, σήμερα βρίσκεται σαν Chef de Cuisine στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια.

Ένας Chef, που με χαρά, θα δείξει σε 12 επαγγελματίες, όλες εκείνες τις Μοντέρνες Τεχνικές Μαγειρικής, που έκαναν τις κουζίνες των χωρών της Β.Ευρώπης, να ξεχωρίσουν, στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη.

Αναλυτικό πρόγραμμα

  • Ιστορία Σκανδιναβικών χωρών
  • Με ποιους τρόπους Marketing επικράτησαν στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή
  • Τεχνικές Fermentation (ωρίμανσης) - Pickling σε: Λαχανικά, Μυρωδικά, Σιρόπια
  • Raw food - Vegetarian
  • Τεχνικές σε Ψάρια
  • Τεχνικές σε Κρέατα
  • Γλυκά με λαχανικά

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί την στολή και τα μαχαίρια τους και στο τέλος του διημέρου, θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια του διημέρου.

Μοντέρνες Τεχνικές Μαγειρικής Β.Ευρώπης Μοντέρνες Τεχνικές Μαγειρικής Β.Ευρώπης

Κόστος συμμετοχής


  • €170 για Επιχειρήσεις-Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
  • €250 για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ

Το SETE Training καλύπτει ποσοστό από 50-70% του κόστους συμμετοχής


Πληροφορίες Προγράμματος


Μοντέρνες Τεχνικές Μαγειρικής Β.Ευρώπης

Χαρακτηριστικά Προγράμματος


  • Ημερομηνίες:Αθήνα 12 - 13 Δεκεμβρίου 2017
  • Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. -1 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
  • Χώρος προγράμματος: ΙΕΚ ΑΚΜΗ - Πατησίων 125 - Αθήνα

Μοντέρνες Τεχνικές Μαγειρικής Β.Ευρώπης

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια του διημέρου


Αίτηση Συμμετοχής


Μοντέρνες Τεχνικές Μαγειρικής Β.Ευρώπης


Αίτηση Εγγραφής

Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε τη σχετική αίτηση στο Site του SETE Training

Επικοινωνία


Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

SETE TRAINING logo
SETE TRAINING






ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

Gastronomy Essentials logo
Gastronomy Essentials





ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

UNILEVER Logo
UNILEVER





DELIFRANCE
DELIFRANCE





ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ  Logo
ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ





4F Logo
4F





Thermomix Logo
Thermomix





Mathimata Mageirikis Logo
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ





ΙΕΚ ΑΚΜΗ Logo
ΙΕΚ ΑΚΜΗ





Vario Logo
Vario






ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΙΝΟΥ

Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου logo
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ






ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE

EGEM logo
Egem





ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ

CHEFSTYLE logo
CHEFSTYLE