Σεμινάρια

Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert

Νέες Συνθέσεις σε Τεχνικές Ζαχαροπλαστικής - Αθήνα 10-11 Ιαν.2018

Σεμινάρια - Ελλάδα

Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert

Ο Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert, επιστρέφει στην Αθήνα στις 10 & 11 Ιανουαρίου 2018, για ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα πάνω σε νέες τεχνικές ζαχαροπλαστικής.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν για τη σωστή χρήση των διαφορετικών ειδών ζελατίνης στις ζύμες, τη σωστή τεχνική υπολογισμού των διαφορετικών ζελατίνων (Blooms), τις διαφορετικές οικογένειες πηκτινών, το πώς και πότε χρησιμοποιείται η κάθε μία και θα δουν την πρακτική εφαρμογή των τεχνικών.

Ο σεφ θα αναλύσει, το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε λιγότερο γλυκές συνταγές μέσα από διαφορετικά είδη σακχάρων και διογκωτικών παραγόντων με παραδείγματα και θα εξηγήσει τεχνικές συστατικών που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των λιπαρών, κ.α.


Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert

Ένα καθαρά τεχνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για επαγγελματίες ζαχαροπλάστες, που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις τεχνικές γνώσεις τους.

Στο τέλος του διημέρου, οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, καθώς και booklet με όλες τις συνταγές που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert

Κόστος συμμετοχής


  • €160 για Επιχειρήσεις - Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
  • €210 για Επιχειρήσεις - μη Μέλη ΣΕΤΕ

Το SETE Training καλύπτει ποσοστό από 50-70% του κόστους συμμετοχής


Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert

Χαρακτηριστικά Προγράμματος


  • Ώρες προγράμματος:12
  • Τύπος εκπαίδευσης:Demonstration με γευστική δοκιμή
  • Ημερομηνία Εκπαίδευσης:10 & 11 Ιανουαρίου 2018
  • Ωράριο εκπαίδευσης: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
  • Χώρος εκπαίδευσης: UNILEVER Food Solutions - Λεωφ. Κύμης & Σενέκα 10 - Κηφισιά

Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια του διημέρου


Αίτηση Συμμετοχής


Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert


Αίτηση Εγγραφής

Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε τη σχετική αίτηση στο Site του SETE Training(Νέες Συνθέσεις σε Τεχνικές Ζαχαροπλαστικής)

Επικοινωνία


Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

SETE TRAINING logo
SETE TRAINING






ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

Gastronomy Essentials logo
Gastronomy Essentials





ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

UNILEVER Logo
UNILEVER FOOD SOLUTIONS





4F Logo
4F





Thermomix Logo
Thermomix





Michel Cluizel Logo
Michel Cluizel





DELIFRANCE
DELIFRANCE





Vario Logo
Vario





ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ  Logo
ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ






ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE

EGEM logo
Egem





ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ

CHEFSTYLE logo
CHEFSTYLE