Σεμινάρια

Η Δημιουργία της Γεύσης.

Extraction. The way of making Taste. Extraction, the key to Perfect Taste.

Σεμινάρια - Ελλάδα / Κύπρος

Η Δημιουργία της Γεύσης.

Flavor Extraction

Αθήνα 1 & 2 Φεβρουαρίου 2018
με τον Chef/Τεχνολόγο Τροφίμων Δημήτρη Κονταράτο

Ένα μοναδικό - τεχνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης hands on practice, με θέμα Η Δημιουργία της Γεύσης (Flavor Extraction), θα διεξαχθεί για 12 επαγγελματίες από το SETE Training, στην Αθήνα στις 1 & 2 Φεβρουαρίου 2018 από τον Chef και Τεχνολόγο Τροφίμων Δημήτρη Κονταράτο, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ελληνικές γεύσεις στη σύγχρονη εκδοχή τους.

Στην παρούσα θεματική εκπαίδευση, θα αναλυθεί πως μέσα από σύγχρονα μέσα μπορούμε να παράγουμε υγρές παρασκευές όπως ζωμούς, σάλτσες, αρωματικά υγρά, βούτυρα κτλ.


Θα αναλυθούν οι φυσικές διεργασίες της εκχύλισης, της έκχυσης, της όσμωσης και πως επηρεάζουν τη γεύση, το πως τις παρακολουθούμε, πως τυποποιούμε την παραγωγή αυτών και πόσο μπορούν να βοηθήσουν σε μία κουζίνα.

Ποια τα πλεονεκτήματα μαγειρεύοντας sous vide, υγρά τρόφιμα όπως σάλτσες, ζωμούς, βούτυρα κτλ.

Στο τέλος του διημέρου, οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, καθώς και booklet με όλες τις συνταγές που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Η Δημιουργία της Γεύσης. Η Δημιουργία της Γεύσης.

Κόστος συμμετοχής


  • €170 για Επιχειρήσεις - Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
  • €250 για Επιχειρήσεις - μη Μέλη ΣΕΤΕ

Το SETE Training καλύπτει ποσοστό από 50-70% του κόστους συμμετοχής


Η Δημιουργία της Γεύσης. Η Δημιουργία της Γεύσης. Η Δημιουργία της Γεύσης.

Χαρακτηριστικά Προγράμματος


  • Ώρες προγράμματος: 12
  • Τύπος εκπαίδευσης: Hands on practice (12 άτομα)
  • Ημερομηνία Εκπαίδευσης: Αθήνα 1 & 2 Φεβρουαρίου 2018
  • Ωράριο εκπαίδευσης: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
  • Χώρος εκπαίδευσης: ΙΕΚ ΑΚΜΗ - Πατησίων 125 - Αθήνα

Η Δημιουργία της Γεύσης.

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια του διημέρου


Αίτηση Συμμετοχής


Η Δημιουργία της Γεύσης.


Αίτηση Εγγραφής

Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε τη σχετική αίτηση στο Site του SETE Training(Flavor Extraction - Αθήνα)

Επικοινωνία


Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

SETE TRAINING logo
SETE TRAINING






ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

Gastronomy Essentials logo
Gastronomy Essentials





ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

UNILEVER Logo
UNILEVER FOOD SOLUTIONS





4F Logo
4F





Thermomix Logo
Thermomix





DELIFRANCE
DELIFRANCE





Vario Logo
Vario





HOME BY NATURE Logo
HOME BY NATURE





IEK AKMH logo
IEK AKMH






ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΧΕΝΕΧ logo
ΧΕΝΕΧ





ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE

EGEM logo
Egem





ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ

CHEFSTYLE logo
CHEFSTYLE





ΧΟΡΗΓΟΣ ΨΑΡΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

CIBO GROUP logo
CIBO GROUP





ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΙΝΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ  logo
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ