Σεμινάρια
Η Δημιουργία της Γεύσης.
Extraction. The way of making Taste. Extraction, the key to Perfect Taste.
Σεμινάρια - Ελλάδα
Flavor Extraction
Αθήνα 1 & 2 Φεβρουαρίου 2018
με τον Chef/Τεχνολόγο Τροφίμων Δημήτρη Κονταράτο
Ένα μοναδικό - τεχνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης hands on practice, με θέμα
Η Δημιουργία της Γεύσης (Flavor Extraction), θα διεξαχθεί για
12 επαγγελματίες από το SETE Training, στην Αθήνα
στις 1 & 2 Φεβρουαρίου 2018 από τον Chef και Τεχνολόγο Τροφίμων
Δημήτρη Κονταράτο, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν
την ευκαιρία να γνωρίσουν ελληνικές γεύσεις στη σύγχρονη εκδοχή τους.
Στην παρούσα θεματική εκπαίδευση, θα αναλυθεί πως μέσα από σύγχρονα μέσα μπορούμε να παράγουμε υγρές παρασκευές όπως ζωμούς,
σάλτσες, αρωματικά υγρά, βούτυρα κτλ.
Θα αναλυθούν οι φυσικές διεργασίες της εκχύλισης, της έκχυσης, της όσμωσης και πως επηρεάζουν τη γεύση,
το πως τις παρακολουθούμε, πως τυποποιούμε την παραγωγή αυτών και πόσο μπορούν να βοηθήσουν σε μία κουζίνα.
Ποια τα πλεονεκτήματα μαγειρεύοντας sous vide, υγρά τρόφιμα όπως σάλτσες, ζωμούς, βούτυρα κτλ.
Στο τέλος του διημέρου, οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης,
καθώς και booklet με όλες τις συνταγές που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef,
κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
Κόστος συμμετοχής
- €170 για Επιχειρήσεις - Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
- €250 για Επιχειρήσεις - μη Μέλη ΣΕΤΕ
Το SETE Training καλύπτει ποσοστό από 50-70% του κόστους συμμετοχής
Χαρακτηριστικά Προγράμματος
- Ώρες προγράμματος: 12
- Τύπος εκπαίδευσης: Hands on practice (12 άτομα)
- Ημερομηνία Εκπαίδευσης: Αθήνα 1 & 2 Φεβρουαρίου 2018
- Ωράριο εκπαίδευσης: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
- Χώρος εκπαίδευσης: ΙΕΚ ΑΚΜΗ - Πατησίων 125 - Αθήνα
Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια του διημέρου
Αίτηση Συμμετοχής
Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε τη σχετική αίτηση στο
Site του SETE Training(Flavor Extraction - Αθήνα)
Επικοινωνία
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ
|
SETE TRAINING
|
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
|
Gastronomy Essentials
|
ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
|
UNILEVER FOOD SOLUTIONS
|
|
4F
|
|
Thermomix
|
|
DELIFRANCE
|
|
Vario
|
|
HOME BY NATURE
|
|
IEK AKMH
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
|
ΧΕΝΕΧ
|
ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE
|
Egem
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ
|
CHEFSTYLE
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΨΑΡΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
|
CIBO GROUP
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΙΝΟΥ
|
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ
|