Σεμινάρια

Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα

Θεσσαλονίκη (17-18 Ιαν.2018) - Ρόδος (1-2 Μαρ.2018). Chef Δημήτρης Παμπόρης.

Σεμινάρια - Ελλάδα / Κύπρος

Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα

Δύο προγράμματα εκπαίδευσης hands on practice Σύγχρονης Ελληνικής Κουζίνας, θα διεξαχθούν για 12 επαγγελματίες ανά περιοχή, από το SETE Training, στη Θεσσαλονίκη 17 & 18 Ιανουαρίου 2018 και στη Ρόδο 1 & 2 Μαρτίου 2018 από τον Chef Δημήτρη Παμπόρη, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ελληνικές γεύσεις στην σύγχρονη εκδοχή τους.

O Chef θα δημιουργήσει ένα πλήρες μενού για τους συμμετέχοντες, όπου θα παρουσιαστούν σύγχρονα Amuse bouche, μαγείρεμα σε κενό αέρος, τεχνικές μαγειρέματος σε όσμωση (Vacuum), χρήση Pacojet για δημιουργία sorbet, παρουσίαση φιλοσοφίας σε αλμυρές παρασκευές παγωτού, τεχνικές σε siphon και υφές σε Thermomix.


Στο τέλος του διημέρου, οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, καθώς και booklet με όλες τις συνταγές που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα
Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα

Κόστος συμμετοχής


  • €170 για Επιχειρήσεις - Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
  • €250 για Επιχειρήσεις - μη Μέλη ΣΕΤΕ

Το SETE Training καλύπτει ποσοστό από 50-70% του κόστους συμμετοχής


Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα

Χαρακτηριστικά Προγράμματος


  • Ώρες προγράμματος: 12
  • Τύπος εκπαίδευσης: Hands on practice (12 άτομα ανά περιοχή)
Ημερομηνίες & περιοχές εκπαιδεύσεων


Θεσσαλονίκη 17 & 18 Ιανουαρίου 2018

  • Ωράριο εκπαιδεύσεων: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
  • Χώρος εκπαιδεύσεων: ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ - Ερμού 35

Ρόδος 1 & 2 Μαρτίου 2018

  • Ωράριο εκπαιδεύσεων: 12.00 π.μ. - 18.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
  • Χώρος εκπαιδεύσεων: ΑΝΚΟ Academy - Γ.Σεφέρη 78 - 80 - Εμπορικό κέντρο ‘ΜΗΔΕΙΑ’

Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια του διημέρου


Αίτηση Συμμετοχής


Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα


Για την Συμμετοχή σας, ανά περιοχη, συμπληρώστε την ανάλογη αίτηση στο Site του SETE:

Αίτηση Εγγραφής (Θεσσαλονίκη 17-18 Ιαν.2018)
(Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα - Θεσσαλονίκη)

(Ρόδος 1-2 Μαρ.2018)
(Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα - Ρόδος)

Επικοινωνία


Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

SETE TRAINING logo
SETE TRAINING






ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

Gastronomy Essentials logo
Gastronomy Essentials





ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

4F Logo
4F





Metropolitan Logo
Metropolitan





Thermomix Logo
Thermomix





DELIFRANCE
DELIFRANCE





Vario Logo
Vario





IEK AKMH logo
IEK ΔΕΛΤΑ





ΑΝΚΟ ACADEMY logo
ΑΝΚΟ ACADEMY





HOME BY NATURE Logo
HOME BY NATURE






ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΧΕΝΕΧ logo
ΧΕΝΕΧ





ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE

EGEM logo
Egem





ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ

CHEFSTYLE logo
CHEFSTYLE





ΧΟΡΗΓΟΣ ΨΑΡΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

CIBO GROUP logo
CIBO GROUP





ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΙΝΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ  logo
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ