Σεμινάρια
Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα
Θεσσαλονίκη (17-18 Ιαν.2018) - Ρόδος (1-2 Μαρ.2018). Chef Δημήτρης Παμπόρης.
Σεμινάρια - Ελλάδα
Δύο προγράμματα εκπαίδευσης hands on practice
Σύγχρονης Ελληνικής Κουζίνας, θα διεξαχθούν για 12 επαγγελματίες
ανά περιοχή, από το SETE Training, στη
Θεσσαλονίκη 17 & 18 Ιανουαρίου 2018 και στη
Ρόδο 1 & 2 Μαρτίου 2018 από τον
Chef Δημήτρη Παμπόρη, όπου οι συμμετέχοντες θα
έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ελληνικές γεύσεις στην σύγχρονη εκδοχή τους.
O Chef θα δημιουργήσει ένα πλήρες μενού για τους συμμετέχοντες, όπου θα παρουσιαστούν σύγχρονα Amuse bouche,
μαγείρεμα σε κενό αέρος, τεχνικές μαγειρέματος σε όσμωση (Vacuum), χρήση Pacojet για δημιουργία sorbet,
παρουσίαση φιλοσοφίας σε αλμυρές παρασκευές παγωτού, τεχνικές σε siphon και υφές σε Thermomix.
Στο τέλος του διημέρου, οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης,
καθώς και booklet με όλες τις συνταγές που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef,
κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
Κόστος συμμετοχής
- €170 για Επιχειρήσεις - Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
- €250 για Επιχειρήσεις - μη Μέλη ΣΕΤΕ
Το SETE Training καλύπτει ποσοστό από 50-70% του κόστους συμμετοχής
Χαρακτηριστικά Προγράμματος
- Ώρες προγράμματος: 12
- Τύπος εκπαίδευσης: Hands on practice (12 άτομα ανά περιοχή)
Ημερομηνίες & περιοχές εκπαιδεύσεων
Θεσσαλονίκη 17 & 18 Ιανουαρίου 2018
- Ωράριο εκπαιδεύσεων: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
- Χώρος εκπαιδεύσεων: ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ - Ερμού 35
Ρόδος 1 & 2 Μαρτίου 2018
- Ωράριο εκπαιδεύσεων: 12.00 π.μ. - 18.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
- Χώρος εκπαιδεύσεων: ΑΝΚΟ Academy - Γ.Σεφέρη 78 - 80 - Εμπορικό κέντρο ‘ΜΗΔΕΙΑ’
Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια του διημέρου
Αίτηση Συμμετοχής
Για την Συμμετοχή σας, ανά περιοχη, συμπληρώστε την ανάλογη αίτηση στο Site του SETE:
(Θεσσαλονίκη 17-18 Ιαν.2018)
(Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα - Θεσσαλονίκη)
(Ρόδος 1-2 Μαρ.2018)
(Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα - Ρόδος)
Επικοινωνία
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ
|
SETE TRAINING
|
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
|
Gastronomy Essentials
|
ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
|
4F
|
|
Metropolitan
|
|
Thermomix
|
|
DELIFRANCE
|
|
Vario
|
|
IEK ΔΕΛΤΑ
|
|
ΑΝΚΟ ACADEMY
|
|
HOME BY NATURE
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
|
ΧΕΝΕΧ
|
ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE
|
Egem
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ
|
CHEFSTYLE
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΨΑΡΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
|
CIBO GROUP
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΙΝΟΥ
|
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ
|