Σεμινάρια
Η Τέχνη του Παγωτού
Αθήνα (21-22) Φεβρ.2018. Ηράκλειο Κρήτης (5-6 Μαρτ. 2018). Δημήτρης Χρονόπουλος
Σεμινάρια - Ελλάδα
Δύο υψηλού επιπέδου προγράμματα ζαχαροπλαστικής, γύρω
από την τέχνη του παγωτού, θα μυήσουν 24 επαγγελματίες
(12 ανά πρόγραμμα), οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία
να συμμετέχουν σε αυτή την hands on practice εκπαίδευση.
Τα προγράμματα διοργανώνει το SETE Training, στην
Αθήνα στις 21 & 22 Φεβρουαρίου και στο
Ηράκλειο της Κρήτης στις 5 & 6 Μαρτίου,
από τον Pastry Chef Δημήτρη Χρονόπουλο.
Σε κάθε διήμερο πρόγραμμα ο Chef θα παρουσιάσει:
- Όλη τη διαδικασία για κλασσικό αλλά και σύνθετο παγωτό
- Παγωτό με βάση το αυγό αλλά και χωρίς αυγό
- Sorbet φρούτων και σοκολάτας
- Θα δούμε αναλυτικά τις διαφορές στα παγωτά που ετοιμάζονται για ‘Gelateria’ και στα παγωτά που ετοιμάζονται για εστιατόρια ή ξενοδοχεία
- Τέλος, θα παρουσιαστούν διάφορες παρασκευές παγωτού και θα εστιάσουμε και στους τρόπους παρουσίασή τους, σε τούρτα αλλά και σε ποτήρι
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί την στολή και τα μαχαίρια τους και
στο τέλος του διημέρου, θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης,
καθώς και booklet με όλες τις συνταγές που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef,
κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
Κόστος συμμετοχής
- €170 για Επιχειρήσεις - Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
- €250 για Επιχειρήσεις - μη Μέλη ΣΕΤΕ
Το SETE Training καλύπτει ποσοστό από 50-70% του κόστους συμμετοχής
Χαρακτηριστικά Προγράμματος
Αθήνα 21 - 22 Φεβρουαρίου 2018
- Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
- Χώρος προγράμματος: DOMESTICA - Δερβενίων 37 - Μεταμόρφωση - Αθήνα
Ηράκλειο Κρήτης 5 - 6 Μαρτίου 2018
- Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
- Χώρος προγράμματος: ΙΕΚ ΑΚΜΗ - Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου - Ηράκλειο
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί την στολή και τα μαχαίρια τους και στο τέλος του διημέρου, θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια του διημέρου
Αίτηση Συμμετοχής
Για την Συμμετοχή σας, ανά περιοχη, συμπληρώστε την ανάλογη αίτηση στο Site του SETE:
(Αθήνα 21 - 22 Φεβρουαρίου 2018)
(Η Τέχνη του Παγωτού - Αθήνα)
(Ηράκλειο Κρήτης 5 - 6 Μαρτίου 2018)
(Η Τέχνη του Παγωτού - Ηράκλειο Κρήτης)
Επικοινωνία
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ
|
SETE TRAINING
|
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
|
Gastronomy Essentials
|
ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
|
DEALS
|
|
4F
|
|
Thermomix
|
|
DOMESTICA
|
|
DELIFRANCE
|
|
Vario
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
|
ΧΕΝΕΧ
|
ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE
|
Egem
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ
|
CHEFSTYLE
|