Σεμινάρια
Ducasse Education. Αθήνα 13-16 Φεβρουαρίου 2018
Σύγχρονη Παρουσίαση Κρύου και Ζεστού Μπουφέ Ξενοδοχείων
Σεμινάρια - Ελλάδα
Η Ducasse Education έρχεται στην Ελλάδα στις
13 - 16 Φεβρουαρίου 2018, για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που
θ' απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης
(Chef, Sous Chef, μάγειρες, ιδιοκτήτες εστιατορίων και Catering),
σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ για 5η συνεχόμενη χρονιά.
Η θεματολογία του προγράμματος θα είναι αφιερωμένη στη:
Σύγχρονη Παρουσίαση Κρύου & Ζεστού Μπουφέ Ξενοδοχείων
Ένα τετραήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, αφιερωμένο στην προετοιμασία της επόμενης γενιάς κορυφαίων επαγγελματιών, στη μαγειρική τέχνη.
Το 4ήμερο θα προσφέρει 2 ημέρες Παρουσίασης Κρύου Μπουφέ & 2 ημέρες Παρουσίασης Ζεστού Μπουφέ.
Στο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν:
- Ένα μείγμα μαγειρική που στόχο έχει να ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες του σύγχρονου ταξιδιώτη
- Κατάλληλος σχεδιασμός μπουφέ υψηλών προδιαγραφών που να απευθύνεται σε διεθνή πελατολόγιο
- Ειδικές τεχνικές των βασικών χωρών, στήσιμο, προετοιμασία, μέθοδοι μαγειρέματος και αναθέρμανσης
- Μέθοδοι ελέγχου της ποιότητας παραγωγής
- Παραδοσιακές γαλλικές συνταγές, με την υπογραφή του Alain Ducasse και προστιθέμενη αξία σε όλα τα βήματα της διαδικασίας παραγωγής (συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών κοπής, των μεθόδων μαγειρέματος και την ισορροπία των καρυκευμάτων)
Χαρακτηριστικά Προγράμματος
- Ημερομηνία προγράμματος: 13 - 16 Φεβρουαρίου 2018
- Τύπος προγράμματος: Demonstration
- Ωράριο εκπαίδευσης: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ.
- Τόπος υλοποίησης: Πολυχώρος "ΟΔΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ", Καστοριάς και Κασσάνδρας, Βοτανικός.
Κόστος συμμετοχής
Το πρόγραμμα επιδοτείται από το SETE Training
(ΙΝΣΕΤΕ : Ινστιτούτο Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων)
13 - 14 Φεβρουαρίου
Κόστος προγράμματος "Κρύου Μπουφέ"
(2 ημέρες) - 12 ώρες εκπαίδευση
- €180 για Επιχειρήσεις - Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
- €250 για Επιχειρήσεις - μη Μέλη ΣΕΤΕ
15 - 16 Φεβρουαρίου
Κόστος προγράμματος "Ζεστού Μπουφέ"
(2 ημέρες) - 12 ώρες εκπαίδευση (6 ώρες/ημέρα)
- €180 για Επιχειρήσεις - Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
- €250 για Επιχειρήσεις - μη Μέλη ΣΕΤΕ
13 - 16 Φεβρουαρίου
Κόστος προγράμματος "Κρύου & Ζεστού Μπουφέ"
(4 ημέρες) - 24 ώρες εκπαίδευση
- €280 για Επιχειρήσεις - Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
- €350 για Επιχειρήσεις - μη Μέλη ΣΕΤΕ
photos by Pierre Monetta
Αίτηση Συμμετοχής
Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε τη σχετική αίτηση στο
Site του SETE Training
(Σύχρονη Παρουσίαση Κρύου & Ζεστού Μπουφέ Ξενοδοχείων-Ducasse Education)
Επικοινωνία
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
Υπό την Αιγίδα
|
Γαλλική Πρεσβεία
|
Με την υποστήριξη της Π.Ο.Ξ.
|
Πανελλήνιος Ομοσπονδία Ξενοδόχων
|
Το Πρόγραμμα επιδοτείται από το SETE Training
|
SETE
|
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ
|
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
|
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
|
Gastronomy Essentials
|
ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
|
UNILEVER FOOD SOLUTIONS
|
|
EGEM
|
|
Metropolitan
|
|
4F
|
|
BLACK GARLIC
|
|
WUSTHOF
|
|
Thermomix
|
|
ΟΔΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ
|
|
DELIFRANCE
|
|
HOME BY NATURE
|
|
CIBO GROUP
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
|
ELECTROLUX
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ
|
CHEFSTYLE
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΠΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
|
LG
|