Σεμινάρια
Βασικές αρχές Αλλαντοποιίας και παστών Αλιευμάτων
Chef Γρηγόρης Χέλμης. Χανιά 7 - 8 Μαρτίου 2018
Σεμινάρια - Ελλάδα
Ένα μοναδικό hands on practice πρόγραμμα εκπαίδευσης,
για 12 επαγγελματίες, θα πραγματοποιηθεί από το SETE Training,
στις 7 & 8 Μαρτίου 2018 από τον Chef Γρηγόρη Χέλμη,
στα Χανιά, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν
την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά,
όλα τα μυστικά των παστών αλιευμάτων
και τις βασικές αρχές αλλαντοποιίας.
Αναλυτικό πρόγραμμα
Την πρώτη ημέρα το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί:
- Στον αρωματισμό του αλατιού, τις ιδιότητές του καθώς και τους τύπους αλατιών
- Υγρή πάστωση
- Ημι-πάστωση
- Τύπους αλλαντικών
- Νιτρικά και καλλιέργειες
- Ph νερού
- Ψησίματα
Την δεύτερη ημέρα το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί σε:
- Πάστωση Salt Box
- Βαριά πάστωση
- Θερμική επεξεργασία/κάπνισμα
- Ωρίμανση
- Ξήρανση
- Σαλάμια
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί την στολή και τα μαχαίρια τους
και στο τέλος του διημέρου, θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και
booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια του διημέρου.
Κόστος συμμετοχής
- €170 για Επιχειρήσεις-Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
- €250 για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ
Το SETE Training καλύπτει ποσοστό από 50-70% του κόστους συμμετοχής
Πληροφορίες Προγράμματος
Χαρακτηριστικά Προγράμματος
- Ημερομηνίες:Αθήνα 7 - 8 Μαρτίου 2018
- Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
- Χώρος προγράμματος: Hotelier Education - Iolida Beach Luxury Resort - Αγία Μαρίνα - Χανιά
Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια του διημέρου
Αίτηση Συμμετοχής
Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε τη σχετική αίτηση στο
Site του SETE Training
Επικοινωνία
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ
|
SETE TRAINING
|
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
|
Gastronomy Essentials
|
ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
|
UNILEVER
|
|
DELIFRANCE
|
|
ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ
|
|
4F
|
|
Thermomix
|
|
Vario
|
|
Malliaris
|
|
Bradley
|
|
Hotelier education
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΙΝΟΥ
|
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ
|
ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE
|
Egem
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ
|
CHEFSTYLE
|