Σεμινάρια

Βασικές αρχές Αλλαντοποιίας και παστών Αλιευμάτων

Chef Γρηγόρης Χέλμης. Χανιά 7 - 8 Μαρτίου 2018

Σεμινάρια - Ελλάδα

Βασικές αρχές Αλλαντοποιίας και παστών Αλιευμάτων

Ένα μοναδικό hands on practice πρόγραμμα εκπαίδευσης, για 12 επαγγελματίες, θα πραγματοποιηθεί από το SETE Training, στις 7 & 8 Μαρτίου 2018 από τον Chef Γρηγόρη Χέλμη, στα Χανιά, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, όλα τα μυστικά των παστών αλιευμάτων και τις βασικές αρχές αλλαντοποιίας.

Αναλυτικό πρόγραμμα

Την πρώτη ημέρα το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί:


  • Στον αρωματισμό του αλατιού, τις ιδιότητές του καθώς και τους τύπους αλατιών
  • Υγρή πάστωση
  • Ημι-πάστωση
  • Τύπους αλλαντικών
  • Νιτρικά και καλλιέργειες
  • Ph νερού
  • Ψησίματα

Την δεύτερη ημέρα το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί σε:


  • Πάστωση Salt Box
  • Βαριά πάστωση
  • Θερμική επεξεργασία/κάπνισμα
  • Ωρίμανση
  • Ξήρανση
  • Σαλάμια

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί την στολή και τα μαχαίρια τους και στο τέλος του διημέρου, θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια του διημέρου.

Βασικές αρχές Αλλαντοποιίας και παστών Αλιευμάτων Βασικές αρχές Αλλαντοποιίας και παστών Αλιευμάτων Βασικές αρχές Αλλαντοποιίας και παστών Αλιευμάτων Βασικές αρχές Αλλαντοποιίας και παστών Αλιευμάτων

Κόστος συμμετοχής


  • €170 για Επιχειρήσεις-Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
  • €250 για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ

Το SETE Training καλύπτει ποσοστό από 50-70% του κόστους συμμετοχής


Πληροφορίες Προγράμματος


Βασικές αρχές Αλλαντοποιίας και παστών Αλιευμάτων

Χαρακτηριστικά Προγράμματος


  • Ημερομηνίες:Αθήνα 7 - 8 Μαρτίου 2018
  • Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
  • Χώρος προγράμματος: Hotelier Education - Iolida Beach Luxury Resort - Αγία Μαρίνα - Χανιά

Βασικές αρχές Αλλαντοποιίας και παστών Αλιευμάτων

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια του διημέρου


Αίτηση Συμμετοχής


Βασικές αρχές Αλλαντοποιίας και παστών Αλιευμάτων


Αίτηση Εγγραφής

Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε τη σχετική αίτηση στο Site του SETE Training

Επικοινωνία


Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

SETE TRAINING logo
SETE TRAINING






ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

Gastronomy Essentials logo
Gastronomy Essentials





ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

UNILEVER Logo
UNILEVER





DELIFRANCE
DELIFRANCE





ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ  Logo
ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ





4F Logo
4F





Thermomix Logo
Thermomix





Vario Logo
Vario





Malliaris Logo
Malliaris





Bradley Logo
Bradley





Hotelier Logo
Hotelier education






ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΙΝΟΥ

Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου logo
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ






ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE

EGEM logo
Egem





ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ

CHEFSTYLE logo
CHEFSTYLE