Σεμινάρια
Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας vol.3
ΤΟΣΚΑΝΗ - Ιταλία, 18 - 24 Νοεμβρίου 2018
Σεμινάρια - Εξωτερικού
Ένα ακόμα μοναδικό ταξίδι για 12 επαγγελματίες από το χώρο της εστίασης
(Chef, Μάγειρες), διοργανώνεται τον προσεχή Νοέμβριο
στην καρδιά μιας άλλης γαστρονομικής πρωτεύουσας,
στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Τοσκάνης.
Η Τοσκάνη φημίζεται για τα οινοποιεία της και το καλό φαγητό σε ολόκληρη την Ιταλία.
Με αυτή την παραπάνω αφορμή αποφασίσαμε να εξερευνήσουμε την περιοχή αυτή και να διοργανώσουμε το
Ταξίδι στην καρδιά της Γαστρονομίας vol.3.
Στο ταξίδι αυτό, θα επισκεφτούμε μία από τις κορυφαίες σχολές γαστρονομίας στην Ιταλία, στην πόλη
Τουσκάνια την ETOILE ACADEMY του Rossano Boscolo και θα παρακολουθήσουμε ένα τετραήμερο εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου
με θέμα τη Σύγχρονη Ιταλική Κουζίνα σε Buffet & a la carte.
Θα επισκεφτούμε Οινοποιεία της Τοσκάνης στα οποία θα έχουμε μία ολοκληρωμένη εμπειρία δοκιμής κρασιών,
θα επισκεφτούμε την Φλωρεντία, θα δοκιμάσουμε αυθεντική Ιταλική κουζίνα σε μία trattoria καθώς και θα
γευματίσουμε στο γνωστό La Pergola στη Ρώμη, βραβευμένο με 3*** Michelin με Chef τον Heinz Beck.
Πρόγραμμα ταξιδιού
Κυριακή 18 Νοεμβρίου
- Άφιξη στο αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης
- Μεταφορά στην ETOILE ACADEMY
- Ελεύθερος χρόνος
Δευτέρα 19 Νοεμβρίου
- Πρωινό
- Ξενάγηση στη σχολή
- 1η ημέρα εκπαίδευσης Σύγχρονη Ιταλική Κουζίνα σε Buffet
- Lunch break και δοκιμή συνταγών
- Τέλος πρώτης ημέρας εκπαίδευσης
- Επίσκεψη στο Viterbo
- Επιστροφή στην ETOILE ACADEMY
Τρίτη 20 Νοεμβρίου
- Πρωινό
- 2η ημέρα εκπαίδευσης Σύγχρονη Ιταλική Κουζίνα σε Buffet
- Lunch break και δοκιμή συνταγών
- Τέλος δεύτερης ημέρας εκπαίδευσης
- Δείπνο σε Ιταλική trattoria
Τετάρτη 21 Νοεμβρίου
- Πρωινό
- 3η ημέρα εκπαίδευσης Σύγχρονη Ιταλική Κουζίνα σε a la carte
- Lunch break και δοκιμή συνταγών
- Τέλος τρίτης ημέρας εκπαίδευσης
- Επίσκεψη σε Οινοποιείο της Τοσκάνης - Δοκιμή κρασιών
- Επιστροφή
Πέμπτη 22 Νοεμβρίου
- Πρωινό
- 4η ημέρα εκπαίδευσης Σύγχρονη Ιταλική Κουζίνα σε a la carte
- Lunch break και δοκιμή συνταγών
- Τέλος τέταρτης ημέρας εκπαίδευσης
- Επίσκεψη στη Φλωρεντία - Ελεύθερος χρόνος
- Επιστροφή
Παρασκευή 23 Νοεμβρίου
- Πρωινό
- Επίσκεψη στην Ρώμη - Ελεύθερος χρόνος
- Δείπνο στο βραβευμένο με 3*** Michelin La Pergola
- Επιστροφή
Σάββατο 24 Νοεμβρίου
- Πρωινό
- Μεταφορά στο αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης για επιστροφή
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Certificate από την ETOILE ACADEMY μαζί με τις συνταγές τυπωμένες και τις σημειώσεις σε USB stick όπως και φωτογραφικό υλικό και video από όλο το ταξίδι μας.
**Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στην Αγγλική γλώσσα
Τιμή Πακέτου: €2600
Στη παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνονται τα εξής:
- Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο για 6 διανυκτερεύσεις στα δωμάτια της ETOILE ACADEMY (Όσοι επιθυμούν μπορούν να έρθουν με τις/τους συντρόφους τους - η τιμή δωματίου παραμένει ίδια).
- 4 ήμερη εκπαίδευση στην ETOILE ACADEMY
- Δύο γεύματα - ένα σε Ιταλική Trattoria και ένα στο εστιατόριο LA PERGOLA βραβευμένο με 3*** Michelin
- Επίσκεψη σε Οινοποιείο της Τοσκάνης και γευστική δοκιμή κρασιών
- Επίσκεψη στη Φλωρεντία
- Μεταφορές από και προς όλους τους προορισμούς στην Ιταλία, με πούλμαν
Στην τιμή πακέτου ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια, για λόγους οικονομίας καθώς ο κάθε συμμετέχοντας θα έχει τη δυνατότητα να πετάξει από τον τόπο που επιθυμεί προς τη Ρώμη με επιστροφή, αντί να συγκεντρωθούμε στην Αθήνα και να πετάξουμε όλοι μαζί. Παρ’όλα αυτά όσοι πετάξουν από Αθήνα προς Ρώμη, θα συνεννοηθούμε για να πετύχουμε καλύτερες τιμές στα εισιτήρια.
Πληροφορίες / Συμμετοχή
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : +30 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
INSPIRE YOUR PASSION