Σεμινάρια

Gilles Marchal. Modern & Classic French Patisserie

Αθήνα 10 & 11 Οκτωβρίου 2018.

Σεμινάρια - Ελλάδα / Κύπρος

Figure 1

Ο κορυφαίος Γάλλος Ζαχαροπλάστης Gilles Marchal έρχεται στην Αθήνα, στις 10 & 11 Οκτωβρίου για ένα διήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης με θέμα Μοντέρνα & Κλασσική Γαλλική Ζαχαροπλαστική.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα είναι demonstration με γευστική δοκιμή και θα διεξαχθεί από το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά Μοντέρνες και Κλασσικές τεχνικές Ζαχαροπλαστικής όπως και το γιατί το ζαχαροπλαστείο του Γάλλου Pastry Chef Gilles Marchal, θεωρείται ένα από τα κορυφαία στο Παρίσι.

Assistant Chef θα είναι ο γνωστός προς εμάς Pastry Chef Γιώργος Πλατινός.


Gilles Marchal. Modern & Classic French Patisserie
Gilles Marchal. Modern & Classic French Patisserie Gilles Marchal. Modern & Classic French Patisserie Gilles Marchal. Modern & Classic French Patisserie Gilles Marchal. Modern & Classic French Patisserie Gilles Marchal. Modern & Classic French Patisserie Gilles Marchal. Modern & Classic French Patisserie
Gilles Marchal. Modern & Classic French Patisserie Gilles Marchal. Modern & Classic French Patisserie

Κόστος Συμμετοχής

160€ για Επιχειρήσεις - Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος.

220€ για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ.

*Το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει μέρος του κόστους συμμετοχής

Χαρακτηριστικά προγράμματος

Ώρες εκπαιδεύσεων: 14

Ωράριο προγράμματος: 10.00 π.μ. - 17.00 μ.μ.

Τύπος εκπαίδεύσεων: Demonstration με γευστική δοκιμή.

Χώρος διεξαγωγής: Unilever - Λεωφ. Κύμης & Σενέκα 10 - Κηφισιά

Gilles Marchal. Modern & Classic French Patisserie Gilles Marchal. Modern & Classic French Patisserie
Gilles Marchal. Modern & Classic French Patisserie Gilles Marchal. Modern & Classic French Patisserie

Στο τέλος του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, καθώς και booklet με όλες τις συνταγές που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef.


Gilles Marchal. Modern & Classic French Patisserie

Πληροφορίες / Συμμετοχή

Gilles Marchal. Modern & Classic French Patisserie

Αίτηση Εγγραφής

Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε τη σχετική αίτηση στο Site του INSETE Training Μοντέρνα & Κλασσική Γαλλική Ζαχαροπλαστική - Αθήνα

Contact
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : +30 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

INSPIRE YOUR PASSION