Σεμινάρια
Gilles Marchal. Modern & Classic French Patisserie
Αθήνα 10 & 11 Οκτωβρίου 2018.
Σεμινάρια - Ελλάδα
Ο κορυφαίος Γάλλος Ζαχαροπλάστης
Gilles Marchal έρχεται στην Αθήνα, στις 10 & 11 Οκτωβρίου για ένα
διήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης με θέμα
Μοντέρνα & Κλασσική Γαλλική Ζαχαροπλαστική.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα είναι demonstration με γευστική δοκιμή και
θα διεξαχθεί από το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ)
όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά
Μοντέρνες και Κλασσικές τεχνικές Ζαχαροπλαστικής όπως και το γιατί το
ζαχαροπλαστείο του Γάλλου Pastry Chef Gilles Marchal,
θεωρείται ένα από τα κορυφαία στο Παρίσι.
Assistant Chef θα είναι ο γνωστός προς εμάς Pastry Chef Γιώργος Πλατινός.
Κόστος Συμμετοχής
160€ για Επιχειρήσεις - Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος.
220€ για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ.
*Το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει μέρος του κόστους συμμετοχής
Χαρακτηριστικά προγράμματος
Ώρες εκπαιδεύσεων: 14
Ωράριο προγράμματος: 10.00 π.μ. - 17.00 μ.μ.
Τύπος εκπαίδεύσεων: Demonstration με γευστική δοκιμή.
Χώρος διεξαγωγής: Unilever - Λεωφ. Κύμης & Σενέκα 10 - Κηφισιά
Στο τέλος του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, καθώς και booklet με όλες τις συνταγές που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef.
Πληροφορίες / Συμμετοχή
Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε τη σχετική αίτηση στο Site του INSETE Training
Μοντέρνα & Κλασσική Γαλλική Ζαχαροπλαστική - Αθήνα
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : +30 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
INSPIRE YOUR PASSION