Σεμινάρια

COCINA NIKKEI

Chef Θάνος Στασινός

Σεμινάρια - Ελλάδα / Κύπρος

Figure 1

Δύο μοναδικά hands on προγράμματα εκπαίδευσης με θέμα COCINA NIKKEI και εισηγητή τον γνωστό του είδους, Θάνο Στασινό, θα υλοποιηθούν από το ΙΝΣΕΤΕ, στην Αθήνα 13 & 14 Νοεμβρίου και την Ρόδο 10 & 11 Δεκεμβρίου.

Ο Θάνος Στασινός, έχοντας ταξιδέψει στο Περού και έχοντας δοκιμάσει τη συγκεκριμένη κουζίνα σε όλες τις πτυχές της, από τα παραδοσιακά και τα πιο διεθνούς φήμης εστιατόρια μέχρι τα δάση του Αμαζονίου, θα μυήσει τους συμμετέχοντες-επαγγελματίες, στην πιο ανερχόμενη κουζίνα αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό, την ΝΙΚΚΕΙ Cuisine (Ιαπωνική-Περουβιανή).


Αναλυτικό πρόγραμμα

  • Γνωρίζουμε την Ceviche (Σεβίτσε) - Τεχνικές Ceviche
  • Tiger milk (Γάλα Τίγρης) και τεχνικές
  • Aji (Πιπεριές) - Είδη και Πάστες από πιπεριές
  • Causas (κάουζας) - Τεχνική & είδη Causas
  • Anticuchos (Αντικούτσος)
  • Ρίζα Yuca (Γιούκα) - Επεξεργασία και ζύμωση
  • Η επανάσταση των Nigiri υπό την δυτική φιλοσοφία (Τεχνικές)
  • Tiraditos (Τιραντίτος) - Σάλτσες / κοπές/ζυμώσεις

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τη στολή και τα μαχαίρια τους και στο τέλος του διημέρου, θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης/


COCINA NIKKEI COCINA NIKKEI COCINA NIKKEI COCINA NIKKEI

Κόστος Συμμετοχής


  • 180€ για Επιχειρήσεις - Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
  • 260€ για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ

*Το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει μέρος του κόστους συμμετοχής


Χαρακτηριστικά Προγραμμάτων

Ημερομηνίες διεξαγωγής:

  • Αθήνα 13 & 14 Νοεμβρίου
  • Ρόδος 10 & 11 Δεκεμβρίου

Ώρες προγραμμάτων : 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)

Χώροι διεξαγωγής προγραμμάτων:

  • ΙΕΚ ΑΚΜΗ - Πατησίων 125 - Αθήνα
  • ΑΝΚΟ ACADEMY - Γ. Σεφέρη 78-80, Εμπορικό κέντρο Μήδεια - Ρόδος

COCINA NIKKEI

Θάνος Στασινός - Βιογραφικό

O Θάνος Στασινός έχει εκπαιδευτεί στο Pakta των αδελφών Adria και εργαστεί στο Ritz-Carlton στη Βαλένθια και στις Κάννες, ενώ στην Ελλάδα υπήρξε head chef του εστιατορίου Pacific Monte Carlo στην Κηφισιά.

Παράλληλα, δούλεψε για αρκετά χρόνια ως chef στις θαλαμηγούς γνωστών Ελλήνων επιχειρηματιών. Αυτή τη στιγμή είναι ο ιδρυτής της εταιρείας consulting 14 Incas και head chef των εστιατορίων Nikkei στο Κολωνάκι και στη Μύκονο.

Όπως λέει ο ίδιος, «η φιλοσοφία του κεντρικού μενού του Nikkei είναι απλή. Βασίζεται σε απλά υλικά του Περού και της Ιαπωνίας, πολύ υψηλής ποιότητας, στα οποία προσπαθούμε να επεμβαίνουμε στο ελάχιστο δυνατόν.

Το 2018 ταξιδεύει στο Περού για ενάμιση μήνα εισχωρώντας μέχρι και στα άγρια δάση του Αμαζονίου, όπου δοκιμάζει τόσο τις αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις της κουζίνας Nikkei, όσο και τις παραλλαγές της, Τα δύο εστιατόρια Nikkei στην Ελλάδα, αποτελούν εγγύηση για όποιον θέλει να δοκιμάσει την ομώνυμη κουζίνα αιχμής παγκοσμίως αυτή την εποχή - υβριδική (περουβιανή με ισχυρότατες όμως γιαπωνέζικες πινελιές) με αναρίθμητα γευστικότατα πιάτα.

Τα εστιατόρια Nikkei έχουν βραβευτεί ως τα δημοφιλέστερα του κοινού ανεξαρτήτως κατηγορίας στα Tasty Awards 2016.

COCINA NIKKEI COCINA NIKKEI

Διοργανωτής

COCINA NIKKEI

Συντονιστής

COCINA NIKKEI

Πληροφορίες / Συμμετοχή

COCINA NIKKEI


Αίτηση Εγγραφής Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε τη κατάλληλη αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στα παρακάτω links:

Αθήνα 13 & 14 Νοεμβρίου ή
Ρόδος 10 & 11 Δεκεμβρίου

Contact
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : +30 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

INSPIRE YOUR PASSION