Σεμινάρια
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Με τον Chef Δημήτρη Παμπόρη
Σεμινάρια - Ελλάδα
Δύο προγράμματα εκπαίδευσης, επάνω σε τεχνικές Σύγχρονης Ελληνικής Κουζίνας,
θα διεξαχθούν από το ΙΝΣΕΤΕ, στη Θεσσαλονίκη 29 & 30 Νοεμβρίου 2018
και στην Αθήνα 30 & 31 Ιανουαρίου 2019 με τον
Chef Δημήτρη Παμπόρη, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την
ευκαιρία να γνωρίσουν ελληνικές γεύσεις στην σύγχρονη εκδοχή τους.
O Chef θα δημιουργήσει 2 μενού, το ένα θα είναι αφιερωμένο στο Κρέας και το δεύτερο στα Ψάρια και τα Θαλασσινά,
όπου θα παρουσιαστούν σύγχρονες τεχνικές μαγειρέματος όπως κενό αέρος-sous vide, τεχνικές σε
όσμωση-vacuum, χρήση Pacojet, τεχνικές σε siphon και υφές σε Thermomix.
Στο τέλος των προγραμμάτων, οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, καθώς και booklet με όλες τις συνταγές που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef
Κόστος Συμμετοχής
- 160€ για Επιχειρήσεις - Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
- 220€ για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ
*Το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει μέρος του κόστους συμμετοχής
Χαρακτηριστικά Προγραμμάτων
Ώρες εκπαιδεύσεων: 12 ώρες ανά προορισμό
Τύπος εκπαιδεύσεων: Demonstration με γευστική δοκιμή
Ώρες προγραμμάτων: 11.00 π.μ. - 17.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
Ημερομηνίες & περιοχές εκπαιδεύσεων
- Θεσσαλονίκη 29 & 30 Νοεμβρίου 2018
- Αθήνα 30 & 31 Ιανουαρίου 2019
Χώροι εκπαιδεύσεων:
- Θεσσαλονίκη: ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ - Ερμού 35
- Αθήνα: Unilever Food Solutions - Λεωφ. Κύμης και Σενέκα 10 - Κηφισιά
Δημήτρης Παμπόρης - Βιογραφικό
O Δημήτρης Παμπόρης δραστηριοποιείται στον τουριστικό κλάδο 18 χρόνια, με πολλές συνεργασίες σε
εταιρίες ξενοδοχείων. Εργάστηκε αρκετά χρόνια στον Όμιλο Grecotel με τελευταίο σταθμό το ξενοδοχείο Mykonos Blu.
Εργάστηκε 6 χρόνια στον Όμιλο Divine Hotel's στο ξενοδοχείο Patmos Aktis σαν Executive Chef, όπου βραβεύθηκε με
2 Χρυσούς σκούφους και 3 βραβεία Ελληνικής Κουζίνας από την Επιτροπή του Αθηνοράματος.
Τα δυο τελευταία χρόνια είναι Executive Chef στο ξενοδοχείο Ekies All Senses Resort, όπου και βραβεύτηκε με
Χρυσό σκούφο και Βραβείο Ελληνικής κουζίνας, από την Επιτροπή του Αθηνοράματος για το ετος 2016 .
Επίσης βραβεύτηκε με 2 και 1 αστέρι από την επιτροπή του Fnl Guide για το έτος 2017.
Έχει εργαστεί στο εστιατόριο Auberge de lill στην Αλσατία βραβευμένο με 3 αστέρια Michelin.
To 2016 ήταν επίσημος προσκεκλημένος Chef στο διάσημο εστιατόριο Ikarus της Redbull, βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin,
για να παρουσιάσει ένα θεματικό μενού με βάση την Ελληνική κουζίνα.
Το 2017 ήταν επίσημος προσκεκλημένος στην διάσημη
Έκθεση γαστρονομίας Chef sache στην Γερμανία, για να μαγειρέψει για Vip καλεσμένους που εκπροσωπούν την γαστρονομία σε
όλο τον κόσμο και να παρουσιάσει την Ελληνική κουζίνα.
Διοργανωτής
Συντονιστής
ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
|
UNILEVER FOOD SOLUTIONS
|
|
ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ
|
|
VARIO
|
|
XENEX
|
|
DELIFRANCE
|
|
4F
|
|
ALIOS
|
|
METROPOLITAN
|
|
ΗΟΜΕ
|
ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE
|
ΕΓΕΜ
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ
|
CHEFSTYLE
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΙΝΟΥ
|
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ
|
Πληροφορίες / Συμμετοχή
Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε τη κατάλληλη αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στα παρακάτω links:
Θεσσαλονίκη 29 & 30 Νοεμβρίου 2018 ή
Αθήνα 30 & 31 Ιανουαρίου 2019
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : +30 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
INSPIRE YOUR PASSION