Σεμινάρια

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Με τον Chef Δημήτρη Παμπόρη

Σεμινάρια - Ελλάδα

Figure 1

Δύο προγράμματα εκπαίδευσης, επάνω σε τεχνικές Σύγχρονης Ελληνικής Κουζίνας, θα διεξαχθούν από το ΙΝΣΕΤΕ, στη Θεσσαλονίκη 29 & 30 Νοεμβρίου 2018 και στην Αθήνα 30 & 31 Ιανουαρίου 2019 με τον Chef Δημήτρη Παμπόρη, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ελληνικές γεύσεις στην σύγχρονη εκδοχή τους.

O Chef θα δημιουργήσει 2 μενού, το ένα θα είναι αφιερωμένο στο Κρέας και το δεύτερο στα Ψάρια και τα Θαλασσινά, όπου θα παρουσιαστούν σύγχρονες τεχνικές μαγειρέματος όπως κενό αέρος-sous vide, τεχνικές σε όσμωση-vacuum, χρήση Pacojet, τεχνικές σε siphon και υφές σε Thermomix.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Στο τέλος των προγραμμάτων, οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, καθώς και booklet με όλες τις συνταγές που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef


ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Κόστος Συμμετοχής


  • 160€ για Επιχειρήσεις - Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
  • 220€ για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ

*Το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει μέρος του κόστους συμμετοχής


Χαρακτηριστικά Προγραμμάτων

Ώρες εκπαιδεύσεων: 12 ώρες ανά προορισμό

Τύπος εκπαιδεύσεων: Demonstration με γευστική δοκιμή

Ώρες προγραμμάτων: 11.00 π.μ. - 17.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)

Ημερομηνίες & περιοχές εκπαιδεύσεων

  • Θεσσαλονίκη 29 & 30 Νοεμβρίου 2018
  • Αθήνα 30 & 31 Ιανουαρίου 2019

Χώροι εκπαιδεύσεων:

  • Θεσσαλονίκη: ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ - Ερμού 35
  • Αθήνα: Unilever Food Solutions - Λεωφ. Κύμης και Σενέκα 10 - Κηφισιά

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Δημήτρης Παμπόρης - Βιογραφικό

O Δημήτρης Παμπόρης δραστηριοποιείται στον τουριστικό κλάδο 18 χρόνια, με πολλές συνεργασίες σε εταιρίες ξενοδοχείων. Εργάστηκε αρκετά χρόνια στον Όμιλο Grecotel με τελευταίο σταθμό το ξενοδοχείο Mykonos Blu.

Εργάστηκε 6 χρόνια στον Όμιλο Divine Hotel's στο ξενοδοχείο Patmos Aktis σαν Executive Chef, όπου βραβεύθηκε με 2 Χρυσούς σκούφους και 3 βραβεία Ελληνικής Κουζίνας από την Επιτροπή του Αθηνοράματος.

Τα δυο τελευταία χρόνια είναι Executive Chef στο ξενοδοχείο Ekies All Senses Resort, όπου και βραβεύτηκε με Χρυσό σκούφο και Βραβείο Ελληνικής κουζίνας, από την Επιτροπή του Αθηνοράματος για το ετος 2016 . Επίσης βραβεύτηκε με 2 και 1 αστέρι από την επιτροπή του Fnl Guide για το έτος 2017.

Έχει εργαστεί στο εστιατόριο Auberge de lill στην Αλσατία βραβευμένο με 3 αστέρια Michelin. To 2016 ήταν επίσημος προσκεκλημένος Chef στο διάσημο εστιατόριο Ikarus της Redbull, βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin, για να παρουσιάσει ένα θεματικό μενού με βάση την Ελληνική κουζίνα.

Το 2017 ήταν επίσημος προσκεκλημένος στην διάσημη Έκθεση γαστρονομίας Chef sache στην Γερμανία, για να μαγειρέψει για Vip καλεσμένους που εκπροσωπούν την γαστρονομία σε όλο τον κόσμο και να παρουσιάσει την Ελληνική κουζίνα.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Διοργανωτής

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Συντονιστής

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

UNILEVER FOOD SOLUTIONS Logo
UNILEVER FOOD SOLUTIONS





ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Logo
ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ





VARIO Logo
VARIO





XENEX Logo
XENEX





DELIFRANCE
DELIFRANCE





4F Logo
4F





ALIOS Logo
ALIOS





Metropolitan Logo
METROPOLITAN





ΗΟΜΕ Logo
ΗΟΜΕ






ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE

EGEM Logo
ΕΓΕΜ





ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ

CHEFSTYLE logo
CHEFSTYLE





ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΙΝΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ logo
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ






Πληροφορίες / Συμμετοχή

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ


Αίτηση Εγγραφής Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε τη κατάλληλη αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στα παρακάτω links:

Θεσσαλονίκη 29 & 30 Νοεμβρίου 2018 ή
Αθήνα 30 & 31 Ιανουαρίου 2019

Contact
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : +30 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

INSPIRE YOUR PASSION