Σεμινάρια
Alain Ducasse Education
Breakfast and Brunches. Αθήνα 19 -21 Φεβρουαρίου 2019
Σεμινάρια - Ελλάδα
Ένα μοναδικό πρόγραμμα φέτος θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις
19 - 21 Φεβρουαρίου, από την
Ducasse Education, όπου οι επαγγελματίες θα έχουν τη
δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις νέες παγκόσμιες τάσεις
γύρω από τα Brunches και τα Πρωινά.
Ο Chef της Ducasse Education που θα υλοποιήσει το
πρόγραμμα είναι ο Γάλλος Bastien Ancelet όπου
θα παρουσιάσει το τριήμερο τα εξής:
Outline Program
Δημιουργία αλμυρών συνταγών, ζεστών & κρύων, εμπνευσμένες από τις νέες παγκόσμιες τάσεις brunches και πρωινών.
Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχεδιασμένο σε καινοτόμες συνταγές για αυγά, σαλάτες και ψωμιά λαμβάνοντας υπ’όψιν την
πρακτική μεθοδολογία της οργάνωσης και των τεχνικών γύρω από το Brunch και τα πρωινά.
Παραδείγματα αλμυρών συνταγών που θα παρουσιαστούν:
- Αυγό κατσαρόλας σπανάκι/μπέικον
- Ποσέ αυγό broccetti
Παραδείγματα γλυκών συνταγών που θα παρουσιαστούν :
- Madeleine, αλοίματα
- Κρούστες Choux
- Φρέσκα φρούτα με τζίντζερ & λεμονόχορτο
Το τριήμερο πρόγραμμα θα υλοποιηθεί υπό την Αιγίδα του ΙΝΣΕΤΕ όπου θα επιδοτήσει τους επαγγελματίες που θα το παρακολουθήσουν.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και σημειώσεις με όλες τις συνταγές που θα παρουσιαστούν και τις 3 ημέρες.
Χαρακτηριστικά Προγράμματος
Ώρες εκπαιδεύσεων: 18 ώρες (6 ώρες ημερησίως)
Χώρος εκπαίδευσης: ΟΔΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ - Κασσάνδρας & Καστοριάς - Βοτανικός
Τύπος εκπαιδεύσεων: Demonstration
Ωράριο εκπαίδευσης: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ.
Λίγα λόγια για τον Chef
Από τους διακεκριμένους αποφοίτους της σχολής Hospitality and Catering High School Jean Drouant,
διαμόρφωσε το επαγγελματικό του υπόβαθρο εμπλουτίζοντας τις μαγειρικές του εμπειρίες με θητεία σε φημισμένα εστιατόρια σε
Ισπανία, Βέλγιο και Ηνωμένο Βασίλειο.
Σημαντικοί σταθμοί της σταδιοδρομίας του τις χρονιές από 2010 έως 2015 ήταν η ένταξή του σε μπριγάδες αναγνωρισμένων
γαστρονομικών εγχειρημάτων όπως τα εστιατόρια του Royal Monceau και Lasserre.
Στα τέλη του 2015 εντάχθηκε στην ομάδα της Ecole de Cuisine d'lain Ducasse ως σεφ-εισηγητής ενώ από τον
Ιανουάριο του 2017 είναι μέλος της ομάδας της Ducasse Education.
Κόστος Συμμετοχής
- 290€ για Επιχειρήσεις - Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος *
- 600€ για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ
*Το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει μέρος του κόστους συμμετοχής
Διοργανωτής
Συντονιστής
Πληροφορίες / Συμμετοχή
Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε την κατάλληλη αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στο παρακάτω link:
Breakfast and Brunches.
Αθήνα 19 -21 Φεβρουαρίου 2019
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : +30 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
INSPIRE YOUR PASSION