Σεμινάρια
Με τον Γιάννη Μπαξεβάνη στα Ανώγεια
Ανώγεια 12 - 15 Φεβρουαρίου 2019
Σεμινάρια - Ελλάδα
Ένα μοναδικό διαδραστικό τετραήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης,
για 16 επαγγελματίες, με εισηγητή το γνωστό Chef
Γιάννη Μπαξεβάνη θα διεξαχθεί στα
Ανώγεια της Κρήτης στις 12 - 15 Φεβρουαρίου από το
ΙΝΣΕΤΕ (Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ),
όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν σύγχρονες συνταγές,
με πρώτες ύλες που θα μαζέψουν οι ίδιοι, από την Eλληνική γη.
Το 4ήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει:
- μάζεμα μυρωδικών και χορταρικών
- μάζεμα χοχλιών
- άρμεγμα σε μιτάτο
- παρασκευή τυριού
- ζύμωμα ψωμιού
και όλα αυτά υπό την καθοδήγηση του Chef, όπου μαζεύοντας τις πρώτες ύλες θα μπουν όλοι μαζί στην κουζίνα να μαγειρέψουν, δημιουργώντας εύγευστες συνταγές.
Χαρακτηριστικά Προγράμματος
- Διάρκεια εκπαίδευσης: 4 ημέρες
- Τύπος εκπαίδευσης: Hands on practice
- Χώρος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο DELINA - Ανώγεια Κρήτης
Κόστος συμμετοχής
- €220 για Επιχειρήσεις - Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
- €300 για Επιχειρήσεις - μη Μέλη ΣΕΤΕ
Το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει μέρος του κόστους συμμετοχής
ΔΙΑΜΟΝΗ
Για τη διαμονή των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, βρείτε παρακάτω τις ειδικές τιμές που προσφέρει το ξενοδοχείο DELINA:
50€ / διανυκτέρευση ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό
(τα δωμάτια θα είναι όλα δίκλινα και θα γίνουν share με άλλους συμμετέχοντες, λόγω περιορισμένου αριθμού τους).
Η διαμονή στο ξενοδοχείο DELINA είναι προαιρετική και η παραπάνω προσφορά ισχύει για όσους συμμετέχοντες θέλουν να μείνουν μαζί μας, στο χώρο διεξαγωγής του προγράμματος
Αίτηση Συμμετοχής
Για την Συμμετοχή σας, συμπληρώστε την αίτηση στο Site του SETE:
Ανώγεια 12 - 15 Φεβρουαρίου 2019
Με τον Γιάννη Μπαξεβάνη στα Ανώγεια
Επικοινωνία
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr