Σεμινάρια
ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Α - Ω. Πάτρα 26 & 27 Φεβρουαρίου 2019
Pastry Chef Δημήτρης Χρονόπουλος
Σεμινάρια - Ελλάδα
Ένα μοναδικό και ξεχωριστό hands on πρόγραμμα εκπαίδευσης με θέμα
ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ Α-Ω και εισηγητή τον Έλληνα Pastry Chef
Δημήτρη Χρονόπουλο, θα υλοποιηθεί από το
ΙΝΣΕΤΕ, στη Πάτρα στις 26 & 27 Φεβρουαρίου.
Στο πρόγραμμα αυτό θα αναλυθούν λεπτομερώς και επι μέρους πολλά μυστικά
της Σοκολάτας τα οποία είναι σημαντικά να γνωρίζουν οι Έλληνες ζαχαροπλάστες
και οι Έλληνες Chef που θα θελήσουν να συμμετέχουν.
Σημαντική βοήθεια στη θεματολογία αυτή θα μας παρέχει η Γαλλική εταιρία Valrhona με την πολυετή πείρα της στο
αντικείμενο και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν με τις πιο σύγχρονες τεχνικές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή σε παγκόσμιο επίπεδο.
Αναλυτικό πρόγραμμα διημέρου:
- Παρουσίαση και γευσιγνωσία σε φρέσκο καρπό του κακάο
- Παρουσίαση για την παραγωγή σοκολάτας
- Τεχνικές για ganache σοκολάτας
- Τεχνικές σε σύγχρονη διακόσμηση για σοκολατάκια
- Τεχνικές και παρουσίαση για κουβερτούρες με φρούτα
Οι συμμετέχοντες, θα πρέπει να φέρουν μαζί την στολή και τα μαχαίρια τους και στο τέλος του διημέρου, θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια του διημέρου.
Κόστος Συμμετοχής
- 180€ για Επιχειρήσεις - Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
- 260€ για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ
*Το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει μέρος του κόστους συμμετοχής
Χαρακτηριστικά Προγραμμάτων
Ημερομηνίες διεξαγωγής
- Πάτρα 26 & 27 Φεβρουαρίου 2019
Ώρες προγραμμάτων
- 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
Χώρος διεξαγωγής προγράμματος:
- ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ - Αγίου Ανδρέου 47 & Κολοκοτρώνη 3 - Πάτρα
Διοργανωτής
Συντονιστής
ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
|
ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ
|
|
VALRHONA
|
|
DEALS
|
|
4F
|
|
VARIO
|
|
THERMOMIX
|
ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE
|
ΕΓΕΜ
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ
|
CHEFSTYLE
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΙΝΟΥ
|
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ
|
Πληροφορίες / Συμμετοχή
Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε σχετική αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στο παρακάτω link:
Πάτρα 26 & 27 Φεβρουαρίου 2019
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : +30 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
INSPIRE YOUR PASSION