Σεμινάρια
Amazing Tarts - Pastry Chef Γιώργος Πλατινός
Αθήνα 5 & 6 Μαρτίου 2019
Σεμινάρια - Ελλάδα
Έρχεται από τη Γαλλία και συγκεκριμένα από την Πόλη του Φωτός,
για ένα μοναδικό και ιδιαίτερο διήμερο hands on πρόγραμμα
εκπαίδευσης με θέμα Amazing Tarts.
Ο λόγος για τον Pastry Chef Γιώργο Πλατινό, όπου τα τελευταία
χρόνια ζει και εργάζεται στο Παρίσι, δίπλα σε έναν άλλο
μεγάλο Γάλλο Pastry Chef, τον Gilles Marchal.
Το διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Le Monde, στο Μοσχάτο και ο Chef θα
παρουσιάσει στους 16 συμμετέχοντες ζύμες για τάρτες, Mousse, κρέμες με φρούτα και σοκολάτα,
τρόπους ψησίματος, καθώς και εποχιακές Τάρτες μιας και το καλοκαίρι πλησιάζει γρήγορα.
Οι συμμετέχοντες, θα πρέπει να φέρουν μαζί τη στολή και τα μαχαίρια τους και στο τέλος του διημέρου, θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, καθώς και booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης
Κόστος Συμμετοχής
180€ για Επιχειρήσεις - Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος.
260€ για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ.
*Το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει μέρος του κόστους συμμετοχής
Χαρακτηριστικά Προγράμματος
Ημερομηνία Διεξαγωγής: Αθήνα 5 & 6 Μαρτίου
Ώρες προγράμματος: 12.00 π.μ. - 18.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
Χώρος διεξαγωγής προγράμματος: LE MONDE - Θεσσαλονίκης 45 - Μοσχάτο
Αίτηση Συμμετοχής
Για Αιτήσεις Συμμετοχής συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο Site του SETE Training
(Amazing Tarts - Pastry Chef Γιώργος Πλατινός - Αθήνα 5 & 6 Μαρτίου 2019)
Επικοινωνία
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
Διοργανωτής
|
Gastronomy Essentials
|
Χρυσοί Χορηγοί
|
LE MONDE
|
|
THERMOMIX
|
|
4F
|
|
DELIFRANCE
|
|
WUSTHOF
|
ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE
|
EGEM
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ
|
CHEFSTYLE
|