Σεμινάρια
Liquid Gastronomy - Από την Θεωρία στην Πράξη
με τον Chef/Τεχνολόγο Τροφίμων Δημήτρη Κονταράτο
Σεμινάρια - Ελλάδα
Θεσσαλονίκη 28 & 29 Μαρτίου 2019
Ύστερα από την περσινή επιτυχία του τεχνικού προγράμματος
LIQUID GASTRONOMY - Από τη Θεωρία στην Πράξη, που διεξηχθη στην
Αθήνα, το ΙΝΣΕΤΕ (Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ) επαναλαμβάνει
το 2ήμερο πρόγραμμα και στη Θεσσαλονίκη στις 28 & 29 Μαρτίου, με
εισηγητή τον R&D (Research & Development) Chef του
γνωστού Bar Baba Au Rum και
Τεχνολόγο Τροφίμων, Δημήτρη Κονταράτο.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να κατανοήσουν από κοντά
όλες τις σύγχρονες τεχνικές που χρησιμοποιούνται σε ορισμένα από τα καλύτερα Bar παγκοσμίως σήμερα.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε (Ξενοδοχείων και Bar) και Chef που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά μοντέρνες τεχνικές σε υγρά.
Η θεματολογία του διημέρου θα περιλαμβάνει:
- Τυποποίηση συνταγών
- Φυσικοχημικές μετρήσεις υλικών
- Παραγωγή πουρέδων
- Ρύθμιση και παραγωγή σιροπιών και χυμών
- Εκχυλίσεις
- Μαγείρεμα υπό κενό
- Χρήση Σύγχρονων τεχνικών στο Bar
- Παραγωγή Bitters
- Πίκλες φρούτων
- Βασική λειτουργία Rotovap
- Προτάσεις Pairing
- Ρύθμιση γεύσης
GUEST BARTENDER: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ
Στο τέλος του διημέρου, οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, καθώς και booklet με όλες τις πληροφορίες αλλά και συνταγές που θα παρακολουθήσουν το διήμερο
Κόστος Συμμετοχής
180€ για Επιχειρήσεις - Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος.
260€ για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ.
*Το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει μέρος του κόστους συμμετοχής
Χαρακτηριστικά Προγράμματος
Εκπαιδευτικές ώρες: 14
Τύπος εκπαίδευσης: Demonstration με γευστική δοκιμή
Ημερομηνίες εκπαίδευσης: Θεσσαλονίκη 28 & 29 Μαρτίου 2019
Ώρες εκπαίδευσης: 10.00 π.μ. - 17.00 μ.μ. (7 ώρες/ημέρα)
Χώρος εκπαίδευσης: TASTE POINT - Οδυσσέως 19 - Θεσσαλονίκη
Αίτηση Συμμετοχής
Για Αιτήσεις Συμμετοχής συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο Site του SETE Training
(Liquid Gastronomy - Δημήτρης Κονταράτος - Θεσσαλονίκη 28 & 29 Μαρτίου 2019)
Επικοινωνία
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
Διοργανωτής
|
ΙΝΣΕΤΕ
|
Συντονιστής
|
GASTRONOMY ESSENTIALS
|
Χρυσοί Χορηγοί
|
SKY SPIRIT
|
|
POINT TASTE
|
|
4F
|
|
DELIFRANCE
|
|
HOME
|
ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE
|
EGEM
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ
|
CHEFSTYLE
|
ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΙΝΟΥ
|
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ
|