Σεμινάρια

Liquid Gastronomy - Από την Θεωρία στην Πράξη

με τον Chef/Τεχνολόγο Τροφίμων Δημήτρη Κονταράτο

Σεμινάρια - Ελλάδα / Κύπρος

Figure 1

Θεσσαλονίκη 28 & 29 Μαρτίου 2019

Ύστερα από την περσινή επιτυχία του τεχνικού προγράμματος LIQUID GASTRONOMY - Από τη Θεωρία στην Πράξη, που διεξηχθη στην Αθήνα, το ΙΝΣΕΤΕ (Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ) επαναλαμβάνει το 2ήμερο πρόγραμμα και στη Θεσσαλονίκη στις 28 & 29 Μαρτίου, με εισηγητή τον R&D (Research & Development) Chef του γνωστού Bar Baba Au Rum και Τεχνολόγο Τροφίμων, Δημήτρη Κονταράτο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να κατανοήσουν από κοντά όλες τις σύγχρονες τεχνικές που χρησιμοποιούνται σε ορισμένα από τα καλύτερα Bar παγκοσμίως σήμερα. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε (Ξενοδοχείων και Bar) και Chef που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά μοντέρνες τεχνικές σε υγρά.

Liquid Gastronomy - Από την Θεωρία στην Πράξη Liquid Gastronomy - Από την Θεωρία στην Πράξη Liquid Gastronomy - Από την Θεωρία στην Πράξη Liquid Gastronomy - Από την Θεωρία στην Πράξη Liquid Gastronomy - Από την Θεωρία στην Πράξη Liquid Gastronomy - Από την Θεωρία στην Πράξη Liquid Gastronomy - Από την Θεωρία στην Πράξη

Η θεματολογία του διημέρου θα περιλαμβάνει:

  • Τυποποίηση συνταγών
  • Φυσικοχημικές μετρήσεις υλικών
  • Παραγωγή πουρέδων
  • Ρύθμιση και παραγωγή σιροπιών και χυμών
  • Εκχυλίσεις
  • Μαγείρεμα υπό κενό
  • Χρήση Σύγχρονων τεχνικών στο Bar
  • Παραγωγή Bitters
  • Πίκλες φρούτων
  • Βασική λειτουργία Rotovap
  • Προτάσεις Pairing
  • Ρύθμιση γεύσης

GUEST BARTENDER: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ


Liquid Gastronomy - Από την Θεωρία στην Πράξη Liquid Gastronomy - Από την Θεωρία στην Πράξη Liquid Gastronomy - Από την Θεωρία στην Πράξη Liquid Gastronomy - Από την Θεωρία στην Πράξη Liquid Gastronomy - Από την Θεωρία στην Πράξη Liquid Gastronomy - Από την Θεωρία στην Πράξη

Στο τέλος του διημέρου, οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, καθώς και booklet με όλες τις πληροφορίες αλλά και συνταγές που θα παρακολουθήσουν το διήμερο


Liquid Gastronomy - Από την Θεωρία στην Πράξη Liquid Gastronomy - Από την Θεωρία στην Πράξη Liquid Gastronomy - Από την Θεωρία στην Πράξη Liquid Gastronomy - Από την Θεωρία στην Πράξη Liquid Gastronomy - Από την Θεωρία στην Πράξη Liquid Gastronomy - Από την Θεωρία στην Πράξη

Κόστος Συμμετοχής

180€ για Επιχειρήσεις - Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος.

260€ για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ.

*Το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει μέρος του κόστους συμμετοχής

Liquid Gastronomy - Από την Θεωρία στην Πράξη

Χαρακτηριστικά Προγράμματος

Εκπαιδευτικές ώρες: 14

Τύπος εκπαίδευσης: Demonstration με γευστική δοκιμή

Ημερομηνίες εκπαίδευσης: Θεσσαλονίκη 28 & 29 Μαρτίου 2019

Ώρες εκπαίδευσης: 10.00 π.μ. - 17.00 μ.μ. (7 ώρες/ημέρα)

Χώρος εκπαίδευσης: TASTE POINT - Οδυσσέως 19 - Θεσσαλονίκη

Liquid Gastronomy - Από την Θεωρία στην Πράξη

Αίτηση Συμμετοχής



Αίτηση Εγγραφής

Για Αιτήσεις Συμμετοχής συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο Site του SETE Training (Liquid Gastronomy - Δημήτρης Κονταράτος - Θεσσαλονίκη 28 & 29 Μαρτίου 2019)

Επικοινωνία


Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr



Διοργανωτής

ΙΝΣΕΤΕ logo
ΙΝΣΕΤΕ






Συντονιστής

Gastronomy Essentials logo
GASTRONOMY ESSENTIALS







Χρυσοί Χορηγοί

SKY SPIRIT logo
SKY SPIRIT





POINT TASTE logo
POINT TASTE





4F logo
4F





DELIFRANCE logo
DELIFRANCE





HOME logo
HOME







ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE

EGEM logo
EGEM







ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ

CHEFSTYLE logo
CHEFSTYLE






ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΙΝΟΥ

Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου logo
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ