Σεμινάρια
Ψωμιά για κουβέρ εστιατορίων & ξενοδοχείων
Καινοτόμα προζυμένια Ψωμιά - Bakery Chef Χάρης Παπαλίτσας
Σεμινάρια - Κύπρος
Λευκωσία / Κύπρος - 21 & 22 Νοεμβρίου 2019
Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, με θέμα
Ψωμιά για κουβέρ εστιατορίων & ξενοδοχείων - Καινοτόμα προζυμένια ψωμιά
και εισηγητή τον Bakery Chef Χάρη Παπαλίτσα,
θα υλοποιηθεί από την Gastronomy Essentials,
στη Λευκωσία, στις 21 & 22 Νοεμβρίου.
Στη διήμερη εκπαίδευση, θα αναλυθούν λεπτομερώς όλα τα στάδια της αρτοποιητικής διαδικασίας (ζύμωμα, ωρίμανση, πλάσιμο, ψήσιμο).
Θα δοθεί έμφαση στην αργή ωρίμανση, στις άριστες πρώτες ύλες, στην προσεγμένη εμφάνιση των προϊόντων με ιδιαίτερη έμφαση
στη λεπτομέρεια, στις τεχνικές που θα διασφαλίζουν σταθερότητα στην παραγωγή και στο θεωρητικό υπόβαθρο που θα πρέπει να έχει ένας επαγγελματίας,
ώστε γνωρίζοντας το Γιατί πίσω από κάθε τεχνική να μπορεί να εξελιχτεί.
Τέλος, θα παρουσιαστούν πρωτότυπες συνταγές που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των χώρων εστίασης (εστιατόρια και ξενοδοχεία).
Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν διδαχθεί αναλυτικά όλα τα στάδια της αρτοποιητικής διαδικασίας,
θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν διαφορετικές τεχνικές παρασκευής προζυμιού και θα μπορούν να εφαρμόσουν αυτά που έμαθαν, στην παραγωγή τους.
Το πρόγραμμα θα είναι demonstration με γευστική δοκιμή και οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια του διημέρου.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Ημερομηνία διεξαγωγής: Λευκωσία / Κύπρος 21 & 22 Νοεμβρίου 2019
Ώρες προγραμμάτων: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
Χώρος διεξαγωγής: Mitsios Trading - Τέφκρου Ανθία 70 - Δάλι - Βιομηχανική ζώνη
Κόστος Συμμετοχής 350€
Διοργανωτής
Χρυσός Χορηγός
Υπό την Αιγίδα
Επικοινωνία
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr