Σεμινάρια

Ψωμιά για κουβέρ εστιατορίων & ξενοδοχείων

Καινοτόμα προζυμένια Ψωμιά - Bakery Chef Χάρης Παπαλίτσας

Σεμινάρια - Ελλάδα / Κύπρος

Figure 1

Λευκωσία / Κύπρος - 21 & 22 Νοεμβρίου 2019

Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, με θέμα Ψωμιά για κουβέρ εστιατορίων & ξενοδοχείων - Καινοτόμα προζυμένια ψωμιά και εισηγητή τον Bakery Chef Χάρη Παπαλίτσα, θα υλοποιηθεί από την Gastronomy Essentials, στη Λευκωσία, στις 21 & 22 Νοεμβρίου.

Στη διήμερη εκπαίδευση, θα αναλυθούν λεπτομερώς όλα τα στάδια της αρτοποιητικής διαδικασίας (ζύμωμα, ωρίμανση, πλάσιμο, ψήσιμο).

Θα δοθεί έμφαση στην αργή ωρίμανση, στις άριστες πρώτες ύλες, στην προσεγμένη εμφάνιση των προϊόντων με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια, στις τεχνικές που θα διασφαλίζουν σταθερότητα στην παραγωγή και στο θεωρητικό υπόβαθρο που θα πρέπει να έχει ένας επαγγελματίας, ώστε γνωρίζοντας το Γιατί πίσω από κάθε τεχνική να μπορεί να εξελιχτεί.

Ψωμιά για κουβέρ εστιατορίων & ξενοδοχείων Ψωμιά για κουβέρ εστιατορίων & ξενοδοχείων

Τέλος, θα παρουσιαστούν πρωτότυπες συνταγές που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των χώρων εστίασης (εστιατόρια και ξενοδοχεία).

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν διδαχθεί αναλυτικά όλα τα στάδια της αρτοποιητικής διαδικασίας, θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν διαφορετικές τεχνικές παρασκευής προζυμιού και θα μπορούν να εφαρμόσουν αυτά που έμαθαν, στην παραγωγή τους.


Το πρόγραμμα θα είναι demonstration με γευστική δοκιμή και οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια του διημέρου.


Ψωμιά για κουβέρ εστιατορίων & ξενοδοχείων
Ψωμιά για κουβέρ εστιατορίων & ξενοδοχείων Ψωμιά για κουβέρ εστιατορίων & ξενοδοχείων Ψωμιά για κουβέρ εστιατορίων & ξενοδοχείων Ψωμιά για κουβέρ εστιατορίων & ξενοδοχείων Ψωμιά για κουβέρ εστιατορίων & ξενοδοχείων Ψωμιά για κουβέρ εστιατορίων & ξενοδοχείων

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ


Ψωμιά για κουβέρ εστιατορίων & ξενοδοχείων

Ημερομηνία διεξαγωγής: Λευκωσία / Κύπρος 21 & 22 Νοεμβρίου 2019

Ώρες προγραμμάτων: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)

Χώρος διεξαγωγής: Mitsios Trading - Τέφκρου Ανθία 70 - Δάλι - Βιομηχανική ζώνη

Κόστος Συμμετοχής 350€


Ψωμιά για κουβέρ εστιατορίων & ξενοδοχείων Ψωμιά για κουβέρ εστιατορίων & ξενοδοχείων Ψωμιά για κουβέρ εστιατορίων & ξενοδοχείων

Διοργανωτής

Gastronomy Essentials logo

Χρυσός Χορηγός

Mitsios Trading logo

Υπό την Αιγίδα

Ψωμιά για κουβέρ εστιατορίων & ξενοδοχείων

Επικοινωνία


Ψωμιά για κουβέρ εστιατορίων & ξενοδοχείων

Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

INSPIRE YOUR PASSION

Αίτηση Συμμετοχής για Σεμινάριο

Συμπληρώστε υποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email: (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Θέση στην επιχείρηση  (max chars=50)
Πόλη και Ημερομηνία Συμμετοχής  (max chars=50)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.



 




Δείτε επίσης


ΦΡΟΥΤΑ - Η χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική


So Good Magazine


Thuries Magazine