Σεμινάρια

Τεχνικές Μαγειρικής Υψηλών Προδιαγραφών

Εκπαίδευση με τους τριάστερους Chef του Alain Ducasse

Σεμινάρια - Υψηλής Γαστρονομίας

Figure 1

2 Δεκεμβρίου - 6 Δεκεμβρίου 2019

Μία μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψτε τον κόσμο των βραβευμένων με Αστέρια Michelin, εστιατορίων του Alain Duccase μέσα από μία 5 ημερών εκπαίδευση, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τα εξής:.

  • Συνταγές, ειδικά επιλεγμένες, ώστε να αναπτύξουν τις γνώσεις των συμμετεχόντων για την Haute cuisine.
  • Τελειοποίηση της ανάπτυξης, των συνδυασμών των συστατικών και της ισορροπίας των μενού, χρησιμοποιώντας προϊόντα άριστης ποιότητας.
  • Αναθεώρηση των ιδιοτήτων των προϊόντων, ζωμούς, σάλτσες, προετοιμασία, μέθοδοι μαγειρέματος και στήσιμο πιάτων.

Κατανόηση των μεθοδολογιών που χρησιμοποιούνται στα βραβευμένα με Αστέρια Michelin εστιατόρια, με συνταγές από:


Dominique Lory


Le Louis XV - Alain Ducasse a l'Hotel de Paris στο Μονακό

Τεχνικές Μαγειρικής Υψηλών Προδιαγραφών Τεχνικές Μαγειρικής Υψηλών Προδιαγραφών
Τεχνικές Μαγειρικής Υψηλών Προδιαγραφών

Romain Meder


Alain Ducasse au Plaza Athenee στο Παρίσι

Τεχνικές Μαγειρικής Υψηλών Προδιαγραφών Τεχνικές Μαγειρικής Υψηλών Προδιαγραφών
Τεχνικές Μαγειρικής Υψηλών Προδιαγραφών

Jocelyn Herland


Le Meurice Alain Ducasse στο Παρίσι

Τεχνικές Μαγειρικής Υψηλών Προδιαγραφών Τεχνικές Μαγειρικής Υψηλών Προδιαγραφών
Τεχνικές Μαγειρικής Υψηλών Προδιαγραφών

Jean-Philippe Blondet


Alain Ducasse at the Dorchester στο Λονδίνο

Τεχνικές Μαγειρικής Υψηλών Προδιαγραφών Τεχνικές Μαγειρικής Υψηλών Προδιαγραφών
Τεχνικές Μαγειρικής Υψηλών Προδιαγραφών

Jessica Prealpato


Alain Ducasse au Plaza Athenee

Η τελευταία μέρα της εκπαίδευσης, θα είναι αφιερωμένη στη ζαχαροπλαστική, με την Jessica Prealpato, Pastry Chef στο Alain Ducasse au Plaza Athenee και World Best Pastry Chef για το 2019.


Τεχνικές Μαγειρικής Υψηλών Προδιαγραφών Τεχνικές Μαγειρικής Υψηλών Προδιαγραφών


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ


Τεχνικές Μαγειρικής Υψηλών Προδιαγραφών

Ημερομηνία διεξαγωγής εκπαιδευτικού προγράμματος 2 Δεκεμβρίου - 6 Δεκεμβρίου 2019

Τιμή 4.750,00€


Στην παραπάνω τιμή, δεν συμπεριλαμβάνεται η διαμονή, καθώς και η μετακίνηση (αερ. εισιτήρια κλπ)


Διοργανωτής

Alain Ducasse Education logo

Επικοινωνία


Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

INSPIRE YOUR PASSION

Αίτηση Συμμετοχής για Σεμινάριο

Συμπληρώστε υποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email: (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Θέση στην επιχείρηση  (max chars=50)
Πόλη και Ημερομηνία Συμμετοχής  (max chars=50)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.