Σεμινάρια
Τεχνικές Μαγειρικής Υψηλών Προδιαγραφών
Εκπαίδευση με τους τριάστερους Chef του Alain Ducasse
Σεμινάρια - Υψηλής Γαστρονομίας
2 Δεκεμβρίου - 6 Δεκεμβρίου 2019
Μία μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψτε τον κόσμο των βραβευμένων με
Αστέρια Michelin, εστιατορίων του Alain Duccase
μέσα από μία 5 ημερών εκπαίδευση, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τα εξής:.
- Συνταγές, ειδικά επιλεγμένες, ώστε να αναπτύξουν τις γνώσεις των συμμετεχόντων για την Haute cuisine.
- Τελειοποίηση της ανάπτυξης, των συνδυασμών των συστατικών και της ισορροπίας των μενού, χρησιμοποιώντας προϊόντα άριστης ποιότητας.
- Αναθεώρηση των ιδιοτήτων των προϊόντων, ζωμούς, σάλτσες, προετοιμασία, μέθοδοι μαγειρέματος και στήσιμο πιάτων.
Κατανόηση των μεθοδολογιών που χρησιμοποιούνται στα βραβευμένα με Αστέρια Michelin εστιατόρια, με συνταγές από:
Dominique Lory
Le Louis XV - Alain Ducasse a l'Hotel de Paris στο Μονακό
Romain Meder
Alain Ducasse au Plaza Athenee στο Παρίσι
Jocelyn Herland
Le Meurice Alain Ducasse στο Παρίσι
Jean-Philippe Blondet
Alain Ducasse at the Dorchester στο Λονδίνο
Jessica Prealpato
Alain Ducasse au Plaza Athenee
Η τελευταία μέρα της εκπαίδευσης, θα είναι αφιερωμένη στη ζαχαροπλαστική, με την Jessica Prealpato, Pastry Chef στο Alain Ducasse au Plaza Athenee και World Best Pastry Chef για το 2019.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Ημερομηνία διεξαγωγής εκπαιδευτικού προγράμματος 2 Δεκεμβρίου - 6 Δεκεμβρίου 2019
Τιμή 4.750,00€
Στην παραπάνω τιμή, δεν συμπεριλαμβάνεται η διαμονή, καθώς και η μετακίνηση (αερ. εισιτήρια κλπ)
Διοργανωτής
Επικοινωνία
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr