Σεμινάρια

Healthy & Raw Food Cuisine

Τεχνικές Υγιεινής και Ωμοφαγικής κουζίνας με την Chef Δανάη Τσεκούρα

Σεμινάρια - Ελλάδα / Κύπρος

Figure 1

Δύο μοναδικά διήμερα hands on practice προγράμματα εκπαίδευσης για 16 επαγγελματίες ανά προορισμό, με θέμα Healthy & Raw Food Cuisine, από την εξιδεικευμένη Chef του είδους Δανάη Τσεκούρα, θα υλοποιηθούν από το ΙΝΣΕΤΕ στην Αθήνα στις 8 & 9 Ιανουαρίου και στη Ρόδο στις 4 & 5 Μαρτίου 2020.

Στα προγράμματα αυτά, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μοναδικές τεχνικές Υγιεινής και Ωμοφαγικής κουζίνας, τις οποίες θα μπορούν να τις εφαρμόσουν στις επιχειρήσεις τους, για τις κατηγορίες των πελατών τους με ειδική διατροφή, που αυξάνονται ολοένα και περισσότερο στον τουριστικό κλάδο.

Πιο συγκεκριμένα :

ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ


  • Χρήσεις και τρόποι μαγείρεματος εναλλακτικών σιτηρών και δημητριακών: όπως φαγόπυρο, κινόα, αμάρανθος και κεχρί
  • Παράδειγμα: pancakes χωρίς γλουτένη από φυτρωμένο φαγόπυρο
  • Μακαρόνια από κολοκυθάκι
  • Ψωμί στο φούρνο χωρίς αλεύρι και χωρίς γλουτένη

ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ


  • Πώς θα φτιάξετε κρέμα χωρίς λακτόζη
  • Πώς θα φτιάξετε υγιεινή ωμή Σοκολάτα χωρίς γαλακτοκομικά χωρίς ζάχαρη
  • Τυρί από ξηρούς καρπούς

ΩΜΟΦΑΓΙΑ


  • Πώς μαγειρεύουμε σε χαμηλές θερμοκρασίες χωρίς φωτιά
  • Αφύγρανση
  • Γλυκά καί επιδόρπια χωρίς φούρνο

VEGAN


  • Πραγματικά νόστιμα burgers χωρίς κρέας

Οι συμμετέχοντες, θα πρέπει να φέρουν μαζί τη στολή και τα μαχαίρια τους και στο τέλος του διημέρου, θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσουν μαζί με την Chef κατά τη διάρκεια των εκπαιδεύσεων.



Κόστος Συμμετοχής


  • 180€ για Επιχειρήσεις-Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
  • 250€ για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ

To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής


Healthy & Raw Food Cuisine



ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ



Αθήνα 8 & 9 Ιανουαρίου 2020


Healthy & Raw Food Cuisine


Χώρος διεξαγωγής: Αθήνα - ΙΕΚ ΑΚΜΗ - Πατησίων 125

Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ.

(6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)



Ρόδος 4 & 5 Μαρτίου 2020


Healthy & Raw Food Cuisine


Χώρος διεξαγωγής: Ρόδος - ΙΕΚ ΑΚΜΗ - Βύρωνος 1

Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ.

(6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)



Διοργανωτής

Healthy & Raw Food Cuisine

Συντονιστής

Healthy & Raw Food Cuisine

Επικοινωνία


Healthy & Raw Food Cuisine Healthy & Raw Food Cuisine


Αίτηση Εγγραφής
Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε σχετική αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στα παρακάτω link:

Healthy & Raw Food - Αθήνα 8 & 9 Ιανουαρίου 2020
Healthy & Raw Food - Ρόδος 4 & 5 Μαρτίου 2020


Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

INSPIRE YOUR PASSION