Σεμινάρια

Fermentation Elements, Θεωρία και Πράξη.

Αθήνα, 19 & 20 Φεβρουαρίου 2020 - Chef/Τεχνολόγος Τροφίμων Δημήτρης Κονταράτος

Σεμινάρια - Ελλάδα

Figure 1

Ένα aκόμα καινοτόμα πρόγραμμα εκπαίδευσης με τίτλο FERMENTATION ELEMENTS, θα διοργανωθεί από το ΙΝΣΕΤΕ, με εισηγητή τον Τεχνολόγο Τροφίμων και Chef Δημήτρη Κονταράτο, του Ερευνητικού Εργαστηρίου GIAFKA, στην Αθήνα στις 19 & 20 Φεβρουαρίου 2020.

Το πρόγραμμα θα είναι demonstration με γευστική δοκιμή και θα παρουσιαστούν στους συμμετέχοντες η θεωρία και οι τεχνικές για την επίτευξη της ζύμωσης, προσφέροντας απαραίτητες γνώσεις και εφόδια για μία ασφαλή και ελέγξιμη παραγωγή.

Οι συμμετέχοντες παράλληλα, θα αποκτήσουν πρόσβαση σε πληθώρα πληροφοριών σχετικά με αυτή την γρήγορα αναπτυσσόμενη, νέα τάση στην κουζίνα και στο μπαρ.


Fermentation Elements, Θεωρία και Πράξη. Fermentation Elements, Θεωρία και Πράξη.


Outline Προγράμματος


  • Τι είναι η ζύμωση, Πως ξεκίνησε, Παραδείγματα
  • Ο μικρόκοσμος. Ωφέλιμοι και επικίνδυνοι μικροοργανισμοί
  • Λόγοι που προτιμούμε τα ζυμούμενα
  • Πως ελέγχονται και παρακολουθούνται
  • Τι πρέπει να προσέχουμε κατά την παραγωγή ζυμούμενων
  • Παρουσίαση κατηγοριών ζύμωσης όπως koji, kimchi, kombucha, οξινογαλακτική, Garum κ.α.
  • Εφαρμογή και παρουσίαση σε παρασκευές (φαγητό ή ποτό)

Fermentation Elements, Θεωρία και Πράξη. Fermentation Elements, Θεωρία και Πράξη.

Στο τέλος του διημέρου, οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, καθώς και booklet με όλες τις συνταγές που θα παρασκευαστούν.



Κόστος Συμμετοχής


  • 160€ για Επιχειρήσεις-Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
  • 220€ για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ

To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής


Fermentation Elements, Θεωρία και Πράξη. Fermentation Elements, Θεωρία και Πράξη. Fermentation Elements, Θεωρία και Πράξη. Fermentation Elements, Θεωρία και Πράξη.
Fermentation Elements, Θεωρία και Πράξη. Fermentation Elements, Θεωρία και Πράξη. Fermentation Elements, Θεωρία και Πράξη. Fermentation Elements, Θεωρία και Πράξη.
Fermentation Elements, Θεωρία και Πράξη.

Χαρακτηριστικά προγράμματος


Ημερομηνίες διεξαγωγής: 19 & 20 Φεβρουαρίου 2020

Χώρος διεξαγωγής: UNILEVER Food Solutions, Λεωφ. Κύμης & Σενέκα 10, Κηφισιά

Ώρες: 10.00 μ.μ. - 16.00 μ.μ.

Fermentation Elements, Θεωρία και Πράξη.

Διοργανωτής

Fermentation Elements, Θεωρία και Πράξη.

Συντονιστής

Fermentation Elements, Θεωρία και Πράξη.

Επικοινωνία


Fermentation Elements, Θεωρία και Πράξη.

Αίτηση Εγγραφής
Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε σχετική αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στο παρακάτω link:

Fermentation Elements -
Αθήνα 19 & 20 Φεβρουαρίου 2020


Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

INSPIRE YOUR PASSION