Σεμινάρια

Μοντέρνες Ιδέες για Σύγχρονο Τσιπουράδικο

R&D Chef Γρηγόρης Χέλμης - Πάτρα 28 & 29 Ιανουαρίου 2020

Σεμινάρια - Ελλάδα / Κύπρος

Figure 1

Σε συνέχεια των περσινών επιτυχημένων προγραμμάτων με τον Chef Γρηγόρη Χέλμη, στα Παστά και την Αλλαντοποιία, και το φετινό πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, συνεχίζουμε σε ένα νέο προορισμό, με ένα μοναδικό hands on practice πρόγραμμα εκπαίδευσης, για 16 επαγγελματίες και θέμα Μοντέρνες Ιδέες για Σύγχρονο Τσιπουράδικο όπου θα υλοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ, στην Πάτρα 28 & 29 Ιανουαρίου 2020 .

Στο πρόγραμμα αυτό, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν σύγχρονους συνδυασμούς ελληνικής κουζίνας, με βασικό γνώμονα τη δημιουργικότητα αλλά και το κόστος, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε κουζίνες Μεζεδοπωλείων και Τσιπουράδικων ανά την Ελλάδα.

Μοντέρνες Ιδέες για Σύγχρονο Τσιπουράδικο
Μοντέρνες Ιδέες για Σύγχρονο Τσιπουράδικο Μοντέρνες Ιδέες για Σύγχρονο Τσιπουράδικο Μοντέρνες Ιδέες για Σύγχρονο Τσιπουράδικο Μοντέρνες Ιδέες για Σύγχρονο Τσιπουράδικο Μοντέρνες Ιδέες για Σύγχρονο Τσιπουράδικο Μοντέρνες Ιδέες για Σύγχρονο Τσιπουράδικο

Πιο συγκεκριμένα:

Θα αναλυθεί η φιλοσοφία, η ιστορία και η κουλτούρα των Τσιπουράδικων του Βόλου.

Θα γίνει μία εισαγωγή στα Αλίπαστα, με πρακτική άσκηση στην προετοιμασία παστουρμά γαλέου, γαύρου μαρινάτου garam masala, σκουμπρί ημίπαστο με gommasio και τσίρου πολίτικου.

Θα συνεχίσουμε με καβουρμά πρόβειο, μους ταραμά και θράψαλο που θα προετοιμαστεί με την τεχνική που παρασκευάζουμε το κοκορέτσι (κοκορέτσι θράψαλο).

Θα ασχοληθούμε με συνοδευτικά διάφορων παρασκευών σε χόρτα και πατάτες και θα ολοκληρώσουμε με παστώματα και καπνίσματα, γύρο τόνου, μύδια σπετζοφάι κ.α.

Σημαντικός παράγοντας σε όλα τα παραπάνω είναι σίγουρα το Τσίπουρο, οι ποικιλίες και τα blended, όπου θα μας τα αναλύσει ο συνιδιοκτήτης του ΜΕΖΕΝ, Ανδρέας Διακοδημήτρης, καθώς θα δοκιμάζουμε στο τέλος του διημέρου όλες τις παρασκευές με συνοδεία αποσταγμάτων.

Μοντέρνες Ιδέες για Σύγχρονο Τσιπουράδικο Μοντέρνες Ιδέες για Σύγχρονο Τσιπουράδικο Μοντέρνες Ιδέες για Σύγχρονο Τσιπουράδικο

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί την στολή και τα μαχαίρια τους και στο τέλος του διημέρου, θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια του διημέρου.



Κόστος Συμμετοχής


  • 180€ για Επιχειρήσεις-Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
  • 250€ για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ

To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής


Μοντέρνες Ιδέες για Σύγχρονο Τσιπουράδικο

Χώρος και ώρες προγράμματος


Ημερομηνίες διεξαγωγής: Πάτρα 28 & 29 Ιανουαρίου 2020

Χώρος προγράμματος: ΔΕΛΤΑ 360 - Αγίου Ανδρέου 47

Μοντέρνες Ιδέες για Σύγχρονο Τσιπουράδικο Μοντέρνες Ιδέες για Σύγχρονο Τσιπουράδικο

Διοργανωτής

Μοντέρνες Ιδέες για Σύγχρονο Τσιπουράδικο

Συντονιστής

Μοντέρνες Ιδέες για Σύγχρονο Τσιπουράδικο

Επικοινωνία


Μοντέρνες Ιδέες για Σύγχρονο Τσιπουράδικο

Αίτηση Εγγραφής
Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε σχετική αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στο παρακάτω link:

Μοντέρνες Ιδέες για Σύγχρονο Τσιπουράδικο -
Πάτρα 28 & 29 Ιανουαρίου 2020


Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

INSPIRE YOUR PASSION