Σεμινάρια
Δημιουργική Αρτοποιία
Η επόμενη ημέρα στα προζυμένια ψωμιά. Θεσσαλονίκη 30 & 31 Μαρτίου 2020
Σεμινάρια - Ελλάδα
Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης hands on practice, θα υλοποιηθεί από το
ΙΝΣΕΤΕ στη Θεσσαλονίκη στις 30 & 31 Μαρτίου 2020,
για 16 επαγγελματίες και θέμα
Δημιουργική Αρτοποιία - Η επόμενη ημέρα στα προζυμένια ψωμιά,
με εισηγητή τον Bakery Chef Χάρη Παπαλίτσα.
Στη διήμερη αυτή εκπαίδευση, θα αναλυθούν λεπτομερώς όλα τα στάδια της αρτοποιητικής διαδικασίας (ζύμωμα, ωρίμανση, πλάσιμο, ψήσιμο).
Θα δοθεί έμφαση στην αργή ωρίμανση των ζυμών, στις άριστες πρώτες ύλες, στην προσεγμένη εμφάνιση των προϊόντων με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια,
στις τεχνικές που θα διασφαλίζουν σταθερότητα στην παραγωγή και στο θεωρητικό υπόβαθρο που θα πρέπει να έχει ο αρτοποιός
(τεχνολογία αλεύρων, τεχνολογία προζυμιών), ώστε γνωρίζοντας το Γιατί πίσω από κάθε τεχνική να μπορεί να εξελιχτεί.
Με την ολοκλήρωση του διημέρου, οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει το γνωστικό υπόβαθρο,
που χρειάζεται, ώστε να είναι σε θέση να εφαρμόζουν διαφορετικές τεχνικές παρασκευής προζυμένιων ψωμιών.
Θα διδαχθούν πρακτικούς τρόπους ενίσχυσης της γεύσης και του αρώματος στα ψωμιά τους και τρόπους,
εύκολης ενσωμάτωσης των προϊόντων στην παραγωγή τους.
Παράλληλα θα διδαχθούν αναλυτικά όλα τα στάδια της αρτοποιιτικής διαδικασίας.
Τέλος, θα παρουσιαστούν πρωτότυπες συνταγές που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον.
Οι συμμετέχοντες, θα πρέπει να φέρουν μαζί τη στολή και τα μαχαίρια τους και στο τέλος του διημέρου, θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef κατά τη διάρκεια των εκπαιδεύσεων.
Κόστος Συμμετοχής
- 180€ για Επιχειρήσεις-Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
- 250€ για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ
To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής
Χώρος διεξαγωγής & ωράριο
Χώρος διεξαγωγής :
Θεσσαλονίκη - ΔΕΛΤΑ 360 - Ερμού 45
Ώρες : 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ.
(6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
Διοργανωτής
Συντονιστής
Επικοινωνία
Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε σχετική αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στο παρακάτω link:
Δημιουργική Αρτοποιία - Θεσσαλονίκη 30 & 31 Μαρτίου 2020
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
INSPIRE YOUR PASSION