Σεμινάρια

Liquid Gastronomy. Από την Θεωρία στην Πράξη.

Αθήνα 11 & 12 Μαρτίου 2020. Με τον Chef/Τεχνολόγο Τροφίμων Δημήτρη Κονταράτο.

Σεμινάρια - Ελλάδα

Figure 1

Ένα τεχνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης με θέμα LIQUID GASTRONOMY - Από τη Θεωρία στην Πράξη, θα διεξαχθεί από το INΣΕΤΕ στην Αθήνα στις 11 & 12 Μαρτίου, με εισηγητή τον R&D (Research & Development) Chef του γνωστού Bar Baba Au Rum και Τεχνολόγο Τροφίμων, Δημήτρη Κονταράτο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, να γνωρίσουν και να κατανοήσουν από κοντά όλες τις σύγχρονες τεχνικές που χρησιμοποιούνται σε ορισμένα από τα καλύτερα Bar παγκοσμίως σήμερα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Bartenders (Ξενοδοχείων και Bar) και Chef, που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά μοντέρνες τεχνικές σε υγρά.

H θεματολογία του διημέρου, θα περιλαμβάνει:


  • Τυποποίηση συνταγών
  • Φυσικοχημικές μετρήσεις υλικών
  • Παραγωγή πουρέδων
  • Ρύθμιση και παραγωγή σιροπιών και χυμών
  • Εκχυλίσεις
  • Μαγείρεμα υπό κενό
  • Χρήση Σύγχρονων τεχνικών στο Bar
  • Παραγωγή Bitters
  • Πίκλες φρούτων
  • Βασική λειτουργία Rotovap, Φυγόκεντρου, Ocoo
  • Προτάσεις Pairing
  • Ρύθμιση γεύσης

Liquid Gastronomy. Από την Θεωρία στην Πράξη. Liquid Gastronomy. Από την Θεωρία στην Πράξη.
Liquid Gastronomy. Από την Θεωρία στην Πράξη. Liquid Gastronomy. Από την Θεωρία στην Πράξη. Liquid Gastronomy. Από την Θεωρία στην Πράξη. Liquid Gastronomy. Από την Θεωρία στην Πράξη.
Liquid Gastronomy. Από την Θεωρία στην Πράξη.

Στο τέλος του διημέρου, οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, καθώς και booklet με όλες τις πληροφορίες αλλά και τις συνταγές που θα παρακολουθήσουν το διήμερο.



GUEST BARTENDER: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ


Κόστος συμμετοχής


  • 190€ για Επιχειρήσεις-Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
  • 260€ για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ

To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής


Liquid Gastronomy. Από την Θεωρία στην Πράξη. Liquid Gastronomy. Από την Θεωρία στην Πράξη. Liquid Gastronomy. Από την Θεωρία στην Πράξη. Liquid Gastronomy. Από την Θεωρία στην Πράξη. Liquid Gastronomy. Από την Θεωρία στην Πράξη. Liquid Gastronomy. Από την Θεωρία στην Πράξη.

Χαρακτηριστικά Προγράμματος


Liquid Gastronomy. Από την Θεωρία στην Πράξη.

Διάρκεια εκπαίδευσης: 14 Ώρες

Τύπος εκπαίδευσης: Demonstration με γευστική δοκιμή

Ώρες εκπαίδευσης: 10.00 π.μ. - 17.00 μ.μ. (7 ώρες/ημέρα)

Χώρος εκπαίδευσης: Unilever Food Solutions - Λεωφ. Κύμης & Σενέκα 10 - Κηφισιά



Facebook Event


Διοργανωτής

Liquid Gastronomy. Από την Θεωρία στην Πράξη.

Συντονιστής

Liquid Gastronomy. Από την Θεωρία στην Πράξη.

Επικοινωνία


Liquid Gastronomy. Από την Θεωρία στην Πράξη.

Αίτηση Εγγραφής Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε σχετική αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στο παρακάτω link:

LIQUID GASTRONOMY.
Mε τον Chef/Τεχνολόγο Τροφίμων Δημήτρη Κονταράτο
Αθήνα, 11 - 12 Μαρτίου 2020


Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

INSPIRE YOUR PASSION